推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] CA 甘四海試場報告

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-14 00:08 發表

因為泰式淨係望到天花板
CA的髮廊有邊度係好似深圳那些,有索囡囡同你洗完頭,跟住同你去間房仔度按下摩、玩下雀仔呢!?

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:53 發表

係囉, D岩岩做果D技師見到我專登過去洗腳覺得我係個怪人黎架....
你去酒店場, 一般D客人大都去SN, 推拿......., 所以D豬客咪當我地怪獸咁睇

虫島, 明珠呢類打正旗號洗腳又唔同...

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-5-14 00:15 發表

CA的髮廊有邊度係好似深圳那些,有索囡囡同你洗完頭,跟住同你去間房仔度按下摩、玩下雀仔呢!?
長 on 酒店附近果間溫記有冇?

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-14 00:27 發表

果D唔包洗頭只可吹頭同埋幫你將個頭做活塞運動

相關搜索目錄: 酒店 運動

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-14 00:27 發表

溫記無得洗頭,直接埋牙,無左那份像偷食般的刺激感

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-5-14 00:50 發表

溫記無得洗頭,直接埋牙,無左那份像偷食般的刺激感

係呀 真係無灰....反而沐足慢慢培養 果種感覺真係欲仙欲死

但係CA有得6草野一Q又真係...我諗算得上平絕全中國

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-14 00:52 發表

係呀 真係無灰....反而沐足慢慢培養 果種感覺真係欲仙欲死

但係CA有得6草野一Q又真係...我諗算得上平絕全中國
6草野 -  咁平真係唔敢去.  可以想像啲牀單幾耐至清潔一次.

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 hkmgt 於 2010-5-14 01:02 發表

6草野 -  咁平真係唔敢去.  可以想像啲牀單幾耐至清潔一次.
咁捉囡囡出去爆啦!比多少少錢,但相對(只係相對)較安全同衛生呢!

引用:
原帖由 hkmgt 於 2010-5-14 01:02 發表

同方向村D環境差唔多囉 不過無冷氣 但都有風扇 攪到成日汗 夏天唔好去呀

仲有呢D咁劇烈既運動唔岩我呢D4肢不健全既人玩...

相關搜索目錄: 清潔 運動

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-5-14 01:04 發表

咁捉囡囡出去爆啦!比多少少錢,但相對(只係相對)較安全同衛生呢!
6草野果套無得出街....溫州城就唔知!
仲有間杭州城

引用:

金至豬門口果間聚蟲牽,有一個餐,係 45 分鐘內同一個年輕靚靚 QQ 妹做 1 Q,你魅力夠仲可以在 45 分鐘內任玩....而家唔知仲有冇。

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-14 01:06 發表

金至豬門口果間聚蟲牽,有一個餐,係 45 分鐘內同一個年輕靚靚 QQ 妹做 1 Q,你魅力夠仲可以在 45 分鐘內任玩....而家唔知仲有冇。   
限時自助餐

45分鍾內任食

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-14 01:04 發表

同方向村D環境差唔多囉 不過無冷氣 但都有風扇 攪到成日汗 夏天唔好去呀

仲有呢D咁劇烈既運動唔岩我呢D4肢不健全既人玩...
Jacky 兄嘅第5肢一定好發達.  原因係上天好公平, 你4肢不健全, 所有「精」力發育係唯一嘅5th 肢.  等於盲人耳靈etc

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 hkmgt 於 2010-5-14 01:12 發表

Jacky 兄嘅第5肢一定好發達.  原因係上天好公平, 你4肢不健全, 所有「精」力發育係唯一嘅5th 肢.  等於盲人耳靈etc
小JACKY个枝識郁就OK.......隨時勁過加藤鷹D手指

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-5-14 01:04 發表

6 草野, 女女可以分幾多, 副engine 維修,保養 加上清洗都帕有間題, 要認真想一想

引用:
原帖由 hkmgt 於 2010-5-14 01:12 發表

淨返果枝一般都同比囡囡隻手污辱

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-14 01:18 發表

淨返果枝一般都同比囡囡隻手污辱
囡囡有冇點番枝事后煙

引用:
原帖由 jjchan218 於 2010-5-14 00:11 發表
洗頭都分中式、泰式?
搞到好似去骨塲咁
點只丫, 我見仲有 歐式 添.
前兩日, 係 ca 剛剛洗完個泰式頭, 行行街見有 "歐式洗頭+按魔+洗面+.." 25 人仔, 再行多一條街, 另一間 15 人仔, 最衰岩岩洗完頭, 否則一定試試.

唔知有無 ching 試過
☆~~~~~~ Be careful, but keep going ~~~~~~☆

引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-5-17 01:25 發表

點只丫, 我見仲有 歐式 添.
前兩日, 係 ca 剛剛洗完個泰式頭, 行行街見有 "歐式洗頭+按魔+洗面+.." 25 人仔, 再行多一條街, 另一間 15 人仔, 最衰岩岩洗完頭, 否則一定試試.

唔知有無 ching 試過
Jacky 輸兄應該試過。

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-17 01:29 發表
Jacky 輸兄應該試過。  
呵呵 ... 佢好似剛剛走左去搵周公     
☆~~~~~~ Be careful, but keep going ~~~~~~☆

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-14 00:52 發表
....  但係CA有得6草野一Q又真係...我諗算得上平絕全中國
嘿嘿 .. 真係低處未算低 ... 我記得以前有個9友話布吉有2草一Q ....
記錯左   

啱啱聯絡到佢, 原來剛剛打破 Jacky 輸兄的紀錄, 係5草一Q.
佢以前住布吉龍珠花園, 試過夜晚係附近被個好土的貎似工廠妹嬲過佢5草一Q,
佢都嚇一跳, 但無旦試 ..
不過那土妹應該是個體戶, 又不可以與 Jacky 輸兄那個比 ...

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:09 發表
烏沙果邊又真係唔知喎! 係邊ga? 係咪陳屋村果邊? 好有興趣!
ching 陳屋村無 ga, 前幾日我反轉整條村都唔見
要行到去 康達 大斜對面, 先有間叫鉻南 ( ) ... 囡囡都洗得幾好
囡囡猛叫我用沙宣, 20 人仔, 我終於做左順得人.
堶惜嶼隻n幾個泰式洗頭區, 不過隔音設備好差, 好清楚聽到隔離客淫同囡囡的對話.
我試過想同自己囡囡溝通溝通下, 不過煲東瓜仲未熟, 終於放棄左, 好乖咁比佢洗 ...
唔知係咪蝦我, 我洗完, 隔離個淫客仲同囡囡嘻哈緊   
明明我未坐好, 應該未瞓好, 已經聽到佢地 d 淫笑聲 ...
不過我證明佢真係用沙宣洗, 到而家個死人頭都只係少少痕
引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-13 23:26 發表
蔡屋圍附近有好多......
ching 蔡屋圍我都行過, 唔多見喎 ... 好似有間有張泰式洗頭招工紙, 但無價錢收費, 無入度去 ..
ching 咁講, 又好似唔係蔡 .. 下次再搵搵先 ...
引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-14 00:01 發表
有.....泰式都有野睇....你肯用貴少少洗頭水咩都有得睇
哎吔 ... 又做左大苯象添 ..    
敢問 ching, 沙宣 20 人仔, 算唔算貴少少 ?
貴少少 ... 又有咩玩法 ????
引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-5-12 15:15 發表
泰式洗頭係咪全程訓鰜蚻~嫁呢 ??  
唔只 ga, 通常包埋全身按摩, 不過唔包雀.
我個日嗰間仲包洗埋面, 洗面原來都好舒服

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-14 01:06 發表
cjoe 魅力梗係超勁, 45分鐘內玩到靚靚QQ妹叫救命

金至豬門口果間聚蟲牽 ... 記低先

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-10 01:58 發表
金4海蚊患情況隨時因天氣愈來愈熱會變得更嚴重
上次被蚊咬左大肶同屁股10幾口.....
平還平, 但有時呢D新場真係要D時候攪攪佢.....
引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-10 18:32 發表
輸兄連屁股都比蚊咬~~係咪拎左出黎晒太陽先
應該係晒燈光先真, 嗰度我證明係不見天日, ,  連門口那小片玻璃都用 banner 封左
外國興晒太陽燈, ca 簡單 d, 興晒日光燈.

話時話, 嗰日我又唔多覺蚊患喎 ... 可能我營養不良, 連蚊都唔 house 我, 好好彩
我凈係注意囡囡的 (.) (.), 好鬼正呀   ... 不過只准睇

相關搜索目錄: 太陽燈

引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-5-17 12:24 發表

cjoe 魅力梗係超勁, 45分鐘內玩到靚靚QQ妹叫救命

金至豬門口果間聚蟲牽 ... 記低先
就係呢間:

http://www.xocat.com/f/viewthread.php?tid=236221&highlight=

有胸快 d 去睇下以前既舊報告,溫習下。

http://www.xocat.com/f/search.php?searchid=190&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。