推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 Colortiger 於 2007-10-29 05:18 發表

再出老祖宗可能跌得仲勁
基本上畫得比以前哥個差幾十皮....
再出場隨時再跌新低....

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-11-13 14:15 發表

咁呢樣都算佢啦,舊著時代都經常玩就地正法,不過女對男都係第一次
有啦!鬼將軍囉....

引用:
原帖由 superman0285 於 2007-11-23 13:03 發表
有冇人可以講下舊著,唔計東方東龍,係邊幾個最勁
同埋講下d角色最後下場係點....比我知呀~~~
應該係石小慧....石小慧接得到青炎大陽劍....
但殺千歲鬼龍都唔洗用到青炎......
王小虎及石黑龍同千歲鬼龍又同級.....

引用:
原帖由 superman0285 於 2007-11-23 14:02 發表
咁天帝同老祖宗果d呢........?
石小慧有老祖宗+天機上人0既功力.....當然比老祖宗強...
而天帝連石黑龍14關金鐘罩都比唔上......

引用:
原帖由 superman0285 於 2007-11-23 15:31 發表
不過老祖宗唔係輸過比天帝咩?
都未輸過!
但後期天帝吸左大魔神0既西蜀魔氣後,
功力應該強過老祖宗...但要鬥過先知道邊個贏....

引用:
原帖由 superman0285 於 2007-11-24 11:46 發表
咁石小慧同東方真龍比又點樣睇法呢@@?
梗係十陽白炎贏啦....未運功就已經送左石小慧返虛無啦.....

引用:
原帖由 superman0285 於 2007-11-24 12:06 發表
咁姐係 十陽 係最勁ge武功 ?
應該係啦....

引用:
原帖由 kinniku 於 2007-11-25 15:14 發表

靠韋哥?

而家佢連小鷹都不餘!!!!
靠同級的小龍同風雷好過啦~

另外,我睇到而家都唔知佢地究竟去道場做乜?
龍虎門無個人到黑級....
都夠膽去踢館...個編劇真係搵野黎做......

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2007-11-26 20:26 發表

封面早寫明了,你不知道現在演的是羅剎終戰篇第一章 《大反攻》嗎?不去踢館,難道跑去博物館、麻將館...
台灣仔!
慾皇朝編劇真的把人"騙"到
羅剎終戰篇第一章 《大反攻》?
不知道是不是有二十章呢.....
現在演的是"大自殺" 比較貼切......

相關搜索目錄: 麻將

引用:
原帖由 百發百中 於 2007-11-30 00:51 發表
其實而家個《大反攻》

係羅剎教大反攻

正式開始剿滅龍虎門咁解。
而且
今期黑龍放走天姬傳話根本就戇居!
留紙仔或者鶺薽蚰斐X隻大字就得!
話咩唔想白仇冇鰴齯野媦迣ㄚY廢話!
小虎黑龍 ...
我無睇過...
但係想問下, lee 次大反攻...
龍虎門有殺過幾多對方重要人物........

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-12-2 06:01 發表
我開始陣都同大家一樣都好唔妥點解小虎要放左天姬。但唸深一層其實群英呢次算好好﹐好好彩個喇。如果個控制室係放神經毒氣o既話班友晨早死晒啦。個白鷲話生擒敵人功勞大D。但相應大D獎賞會係麼咧?錢!?白鷲冇咩﹐點 ...
放核彈仲好......

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-12-3 10:17 發表

我諗都可以算係「真心」鵅A多數跟大陸做生意的人,唔會太喜歡「泛民」!
陳方多三萬幾票, 我睇起碼有1萬係因為慾郎叫人支持掃把.
所以讀者投比 陳方的.....

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-12-3 17:16 發表

「雖敗猶榮」,「捲土重來」呢類說話吧!
佢會話如果唔係有佢, 2萬票都無........

引用:
原帖由 獵食者 於 2007-12-6 18:04 發表

開始優化o個陣唔係定左四個章節架咩?

第一章:大反攻
第二章:極度羅剎 (講到明係另外出火雲邪神同步發展)
第三章:惡佛會
第四章:終戰篇

何來變左第二章做左一邪二仙架????
為左開d篇幅 ...
一間無乜管理0既機構,朝令夕改 係好平常0既事....

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2007-12-13 06:27 發表

kenny01兄似乎言過其實了,我的話中根本沒提到任何網站的名稱,只是把知道的事實說出來和休谷客兄分享而已.
台灣仔!!!!!我地意見第一次站係同一陣線.....

引用:
原帖由 kinniku 於 2007-12-12 15:38 發表

Where are 痴由 now ?
佢地開咁多條線, 我睇慾黃朝破左產都未講完呀

引用:
原帖由 kincs 於 2007-12-14 08:57 發表
始終都係忍唔住 買左本王小龍傳黎睇
打鬥方面算係咁la 不過不失
情節方面 新龍節奏慢得濟 王小龍傳呀快過頭
第一期已經出左劍痴 玉兒 楊祖兒 大水牛同一個識逍遙令o既後生仔
而且玉郎對小龍非常之好 大難不死 ...
連"七變逍遙令"都出埋....真係人物造型都省幾個人.......

引用:
原帖由 kincs 於 2007-12-14 11:32 發表

NO~係陰陽逍遙令~
出o個條友個樣好似神兵2個滅鬼神
舊著有個叫逍遙君子...識七變逍遙令的......
只係話佢地鐘意炒野....唔去想想新的人物造型.....

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-17 01:50 發表

功力唔突破,好難殲滅羅剎教.....
我睇最後好似我以前講咁樣....
王小龍殺王伏虎及媚娘...
由忠變奸先係突破.....

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-12-18 08:18 發表

其實我有個疑問好耐,究竟小龍一掌斷橋,主要功勞是九陰真經,定係降龍掌呢?抑或是兩大絕學加埋的效果呢?
其實係條橋有問題.....

引用:
原帖由 Gunners 於 2008-1-20 06:10 發表

唔係嘛......通街都係...............
咪係...我見旺角一大堆呀.....

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-1-20 16:00 發表

你試下去牛頭角地哄A我係果度行4間,直到裕民坊正中果間先有
哥一帶唔多人睇可以估到......
裕民坊咁旺當然比較多.
去美心樓下哥間買通常都會有.....

引用:
原帖由 muka 於 2008-1-29 05:56 發表

你覺得龍記咁多人牛都唔係問題?你都撐得幾盲目喎
所謂冇咁大個頭就唔好戴咁大頂帽,冇本事handle到d 劇情,就唔好搞咁多人出黎啦!
應該每期出夠60頁.100期每期死一個人應該可以攪掂lee個問題....

引用:
原帖由 阿左 於 2008-2-13 18:55 發表

咁就過左幾年,小龍都係七陰
我睇2010年就有 金如來-惡佛會再出場架啦......

引用:
原帖由 MCL 於 2008-2-15 03:14 發表
已經慳左好耐..........X 2!!
唔能夠講慳0既, 因為根本無林過要買....
買本東週'快週都好過買佢..............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。