推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 ivan~ 於 2006-9-15 09:13 PM 發表
棍痴係白骨個細佬呢 d 咁秘密o既野
刀痴都唔知
白就咁都查得到???
一句說話就交代左.............亂黎
小弟就覺得刀痴唔知係因為佢冇去查過,有時間佢都會用薔h查躟_刀鴾U啦!

引用:
原帖由 owen517 於 2006-9-16 12:20 AM 發表
大家覺唔覺得火雲邪神要郁龍虎門都講鰲X耐鵅A但仲未成事?出征白蓮就話要部署耐D隉A要消滅日本龍虎門話都冇咁易,羅剎教假假地都是日本第一大派,要踢館駛擇日子?
唉~進度太漫!大把炱あ穚仇ㄔ撙縑I
有時想,如果現在新著有天下咁黈瞍ヾA唔再連吹水都大大格;故事進度應該會快好多!

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-9-16 12:07 PM 發表

佢真係脫期呀, 重宣佈8期玩完, 唉! 真渣 (唔賣得!):bird:
這本書確實係這段期間玉皇朝最唔賣得的漫畫!

條粉狗齔虪U IP: 210.192.29.130 - 臺灣省。
有本事就用自己個真account呀笨!淨係識閃閃縮縮開禶saccount搞事!
咁撚得閑就用薄u挺扁」、幫你偶像諗計好過啦!
台灣就係因為多得有你依齯H,所以個政府至會咁腐敗!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-19 04:55 PM 發表
各位龍虎 fans,我今日又收到粗口 PM 啦,total 有兩封,應該都係同一個人 send。

無咩特別內容,不斷係咁小老母。

真係超級無聊 !  
因為今日有人報串話yuyu6兄賣廣告,但小弟冇理X佢!

相關搜索目錄: 廣告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2006-9-19 10:58 PM 發表

我想向大版主投訴呢幾個粗口pm應該點做?
pm to xocatII

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-20 02:17 PM 發表
連續工作了九天,今天終於小休ㄧ天,明天要出的新龍第330回-的噩夢],期待著蚩尤的再登場!
咁撚忙呀,就咪撚入薄u九up」呀!
反正這裡都冇乜人鍾意聽你「up」埋哂虃o話!
得閑就留翻多灡伅※囍雪N義翵ヾA唔好再成日做埋哂礸L聊炾捸I

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-20 04:10 PM 發表

反正這裡在你的管理下日漸【上樑不正下樑歪】,你版主的公正性早已蕩然無存!
得閒就多反省你身為版主該有的中立與客觀態度,不好成日與少數沒教養的損友同流合污、打壓異己,盡做些不尊重人身與言論自由 ...
講到這裡咁差呀,就以後唔好入薄B過主呀笨!反正這裡都沒人歡迎你!

成九日入褶d搞震,淨係識得開幾廿個account自己re自己、寄埋哂瓛囧氐彿y短信騷擾大家!

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-20 04:33 PM 發表
煩請大家冷靜一點,對罵只會落入別人的圈套!

如有任何不滿,可PM大版主!

這裡是龍虎門討論區,謝謝各位!  
Sorry!Sorry!激動過頭,騷擾到大家!

引用:
原帖由 一樓一 於 2006-9-20 04:50 PM 發表

我估而家龍記編劇係一人負責一個環頭,  日本水有日本渣 fit 人,  泰國水有泰國渣 fit 人,.... , 好的話就可以加強競爭,  但係就好容易會出現功力同劇情有問題!

功力都仲可以亂黎,  但係,  搬左王家個詞堂 ...
冇計啦~鬼叫大陸同台灣都冇龍虎門鴾徽諢F香港總部又寄人籬下,要靠萬佛寺借地用。餘下就只得日本支部同邪拳道場叫做係自己麊奐~;所以把王家個詞堂放鬗擖輒ㄘ|算講得通!

今期小龍大發神威,打到瘋妖重傷跌落海!

但有點不滿就是寫到小龍勁得很誇張!竟然可以一招「飛龍在天」打斷條天橋!

另外今期[惡魔的噩夢]果然貼題,真係寫金羅漢發惡夢!

P.S.下期伊賀飛仙登場!

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-9-21 02:08 PM 發表
P.S. 今期有慢番啦D節奏 .....
都唔係呀,今期一氣呵成寫完小龍這場交都算幾好了!
係臨尾金羅漢發夢,覺得拖慢了節奏隉I

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-21 05:39 PM 發表
新龍第330回-的噩夢]部份內容:
金羅漢(夢中驚醒):不!
血濃於水,金羅漢如何冷血涼薄,始終放不下兒子霹靂金剛,夢魘把他折騰得死去活來!
門外突來叫門聲:金羅漢先生,羅剎教把你的兒子送來,教主請你去驗證!
...
請不要只把書中內容、預告或廣告內容,一字不漏地搬字過紙 post 出來!這樣跟本毫無意義!這裡沒有人想看這些,因為大家都已經在書中看過了;不須你再 post 出薄I
下次出 post 時請加入自己的意見!

引用:
原帖由 kincs 於 2006-9-21 01:51 PM 發表
2.那錢金寶呢? 不知道, 憑空消失了. 小龍也忘記了他的存在, 打完瘋妖同巫義就番屋企.....
今期有講到呀!在第10頁!

引用:
原帖由 陸鳩兒 於 2006-9-21 07:45 PM 發表
新龍第331回-劇情預告:
*華九公奉命折磨霹靂金剛,他會送一份怎麼樣的給金羅漢?
*火雲邪神再會元始門主,兩大巨頭,是談合作還是掀起另一幕爭鬥的開端?
*通天教手執老邪神與石黑龍兩大王牌,亦變相與羅剎教及龍 ...
請不要只把書中內容、預告或廣告內容,一字不漏地搬字過紙 post 出來!這樣跟本毫無意義!這裡沒有人想看這些,因為大家都已經在書中看過了;不須你再 post 出薄I
下次出 post 時請加入自己的意見!

請大家在這裡還是說回關於龍虎門的話題吧!

關於那隻「動物」的事,請到這裡暢所欲言吧!

謝謝大家合作!

回復 #620 13942xx 的帖子

歡迎13942xx兄加入這裡!
引用:
當年迷上後尋回由小流氓六十多期儲到舊龍七百多期才放棄
~看來花了唔少錢,佩服!佩服!
引用:
本人覺得其實老黃要保住龍記的招牌很容易, 只要用回黎志昌等(即神兵班底), 另外叫龍少出多些力, 已有很好的畫面和動作場面. 橋段方面, 如度不到好橋的話, 只要跟返舊龍的劇情然後修正一些當年不合理的地方, 相信已令一眾龍迷看得津津有味
唉~現在真係神兵好睇過龍虎門好多!
不過有傳聞(小弟都係聽返薄A唔知堅唔堅)話係肥佬黃特登把新龍寫到冇咁好;因為怕文傳加佢版權費或收回龍虎門麊怵v!

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-22 01:40 AM 發表
今回說真弓是刀仙的女兒,還以為她的實力高超,想不到連個瘋狂也要打那麼久,實在是浪費篇幅!
臒咁就痝漶I
以後就好似這樣寫鵀菑v的意見;不要再把書中內容、預告或廣告內容,一字不漏地搬字過紙 post 出來!

引用:
原帖由 kit_yin 於 2006-9-28 12:31 PM 發表

早輪無聊走上少林寺個網頁,睇下有無金鐘罩,點知真係有,
仲有縮陽添,真搞笑.......

http://www.shaolin.or ...

勁喎!咁都比你M到!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-28 03:00 PM 發表
老黃話就快出通天教百年大典,講到好似好精彩咁。希望佢唔好成日都係得把口講啦。
以現在的進度,最快可能都要出年至睇到!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-9-30 09:23 AM 發表

我以前到都e+都會比屋企人話...
話..遲下結婚....同d漫畫做禮..睇下女家收唔收~~~
小弟就比大家好彩少少!
以前細個鶧}老豆唔比睇醉拳和龍虎門,見到會撕爛佢;所以小弟要偷偷摸摸睇!
但到了肥佬黃同馬蛇出了名後,老豆儭T書令漸漸取消,有時仲會幫小弟買公仔書給小弟看添!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-9-30 11:39 AM 發表

家父會唔會一齊睇???
唔會!
反而益鬻痦茖苭i以細細個就大搖大擺在家裡看!

引用:
原帖由 Mika 於 2006-10-5 04:32 PM 發表

係呀! 蚩尤出手真係好興奮; 老王係預告話仲話蚩尤會同老仙揪......超期待!!
這場夢ソ決鬥,好期待啊!
希望到時唔好點到即止!

今期最頂唔順係信箱條擦鞋仔竟然說劇情精彩明快!

精彩免強還可以;但係明快就……

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-10-14 12:51 AM 發表
其實脫期王未必係中華英雄,而係............老馮既"少林奇兵"
話就雙周刊,其實就月刊咁濟,不過由呢本野開始,佢既畫功開始靚左好多好多!!!!  
脫期王應該非龍少幭K將縱橫莫屬!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。