推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2010-2-13 01:17 發表
龍虎門o既世界裡面, 只要個頭仲係同身體連接著都唔可以算係死左, 好似勇哥哥就係最佳例子...

話時話, 風雷見到老邪神 and 東方無敵時, 點解唔順便同佢地單聲, 勇哥哥其實仲未死, 遲早都會出黎搵返佢地...:lov ...
今期瘋雷傳有個新死法, 就係個靈魂可能比人打出身體~
不過個絕招+異能--->原原全全係街霸三時用過晒~~真係好無新意~~

姦興D料係甘上下啦,嗱,今次成功將老天尊靈魂轟出體外後,好天可能引出"暗黑王重陽"舉辦呢個【陽間最強絕世驅魂之戰】,好似甘小文話齋:每年一次絕世呀,沒完沒了呀,絕世呀絕世呀大佬!

怎么好像变成口水贴了...遗憾

打酱油路过……
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 惡意灌水 2010-2-23 14:23
  • 冰河 威望 -20 惡意灌水 2010-2-23 14:23
  • 冰河 體力 -20 惡意灌水 2010-2-23 14:23

上一期黑龍明明揸架消防車衝入去, 但今期佢係打架消防車入去.....

回復 8855# 的帖子

如果冇記錯舊著係由四小將開消防車撞入廣法堂救走白無涯!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

今期畫功非常差..

無上哩個帖好幾年,當年熱烈討論,到而家成個月都無一個討論劇情的Post,睇黎大家真係心死了。

D人走哂...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

D人走哂+大家真係心死了!
The Flying Finn

引用:
原帖由 Mika 於 2010-3-10 13:32 發表
D人走哂+大家真係心死了!
"風雷傳"咁玩法...個心唔死都幾難...
睇廣告一味谷乜鬼嘢絕世之戰,始終都係食返老本,根本都離唔開個街霸模式
小弟自"風雷傳"第一輯初期已cut書,冇眼屎...

但近幾期"新龍"又ok 喎,起碼都叫精彩番...

相關搜索目錄: 廣告
音樂無界限

thanks for sharing
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2010-4-5 15:57
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2010-4-5 15:57
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2010-4-5 15:57

路過
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2010-4-5 15:58
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2010-4-5 15:58
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2010-4-5 15:58

睇到金羅漢駛出 "逆練金鐘罩", 真係無野好講. 乜野內功都話可以逆練, 無走火入魔之餘仲可以功力大進, 真係佢講晒 lu ~
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2010-4-4 15:53 發表 睇到金羅漢駛出 "逆練金鐘罩", 真係無野好講. 乜野內功都話可以逆練, 無走火入魔之餘仲可以功力大進, 真係佢講晒 lu ~
呢本野網上睇殺時間尚可, 要買黎睇就真係"制唔過", 毫無邏輯可言, 好似聽一個痴線佬係度講故仔咁, 就如同宗兄話嚌, "真係佢講哂"...

引用:
原帖由 a1771550 於 2010-4-4 16:20 發表
呢本野網上睇殺時間尚可, 要買黎睇就真係"制唔過", 毫無邏輯可言, 好似聽一個痴線佬係度講故仔咁, 就如同宗兄話嚌, "真係佢講哂"...
算了吧, 已經不可能用正常邏輯看這本書.

支持~~~~顶顶顶顶顶~~~~~~~~~~~
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2010-4-9 15:45
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2010-4-9 15:45
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2010-4-9 15:45

Super 悶的一期, 唔睇都唔會係損失, d 圖又大幅 !

老天尊最後果個樣好似電影 "神奇 4 俠" (Fantastic Four) 裡面果個銀魔咁...
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

我覺得似 terminator 2 個變形人!
怒插柒頭主編, 假借反盜版之名, 梗推網上訂購, 連死忠粉絲都要過一棟!

基本上, 睇今期係浪費時間! 七大限有兩種係同間同一地點出現?? 仲要咁易死.......
編劇在趕客!
怒插柒頭主編, 假借反盜版之名, 梗推網上訂購, 連死忠粉絲都要過一棟!

五郎又變回一個傻仔, 果然成不了大器.

哎, 五郎被吸走體內 d 車厘子後, 即時成個洩氣皮球一樣, 仲話想同豬油鬥?佢老豆就一定得...我估王小虎或者小龍都可以打嬴五郎 !

引用:
原帖由 一樓一 於 2010-4-9 18:08 發表
基本上, 睇今期係浪費時間! 七大限有兩種係同間同一地點出現?? 仲要咁易死.......
編劇在趕客!
明益陳傲雲

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2010-4-10 23:06 發表 明益陳傲雲
好似三皇決戰邪神前的快速升呢, 兩大限&六粒舍利子齊齊出, 老黃話黃金篇會有兩個要角脫胎換骨, 唔通就係小陳及老天尊???

咁萬眾期待既石黑龍, 升呢又落空???

内容哈哈哈哈哈
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 -20 惡意灌水 2010-4-14 00:02
  • 冰河 威望 -20 惡意灌水 2010-4-14 00:02
  • 冰河 體力 -20 惡意灌水 2010-4-14 00:02

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。