推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

龍虎門討論區

好耐之前唔知邊一期
明明講過話日月神鑑係要練左陰世奇經先
再練陽世奇經................
可能老黃又失憶.........

引用:
原帖由 ivan~ 於 2006-8-18 08:31 PM 發表
好耐之前唔知邊一期
明明講過話日月神鑑係要練左陰世奇經先
再練陽世奇經................
可能老黃又失憶.........
佢成日都失憶架啦..都慣哂

PS:應該係d編劇失憶..我好懷疑老黃仲有冇睇龍虎門呢本書

引用:
原帖由 wailingwylie 於 2006-8-18 08:16 PM 發表
comic for fighting men, always popular
其實不如推舉冰河兄或天下無敵兄做漫画板嘅大板主啦!

可能老黃想表達石武夫人在江湖生,不如死啦!! 照倫理,黑龍算係老天尊四份一個仔.....第時可以做通天教主!!!

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-18 22:10 發表

其實不如推舉冰河兄或天下無敵兄做漫画板嘅大板主啦!

可能老黃想表達石武夫人在江湖生,不如死啦!! 照倫理,黑龍算係老天尊四份一個仔.....第時可以做通天教主!!!
應該係”哎哋”外孫!

消息話遲d會出龍虎門新傳,由袁家寶做主筆 !

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-18 10:16 PM 發表
消息話遲d會出龍虎門新傳,由袁家寶做主筆 !
Really?? 我以前幾鐘意佢D畫, 好似話老王好欣賞佢! 乜而家真係入左玉記咩???

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-18 12:23 PM 發表
天下本無事,庸人自擾之!二郎神的心胸狹窄在這回書裡有提到,你看過書了嗎?
以你雞腸鳥肚的心胸和口無遮攔的言行,你自認夠資格當實習版主甚至於版主嗎?要當個服眾的管理者,少一點仇恨多一點寬容是最起碼的條 ...
我睇到囉!!!!佢分明係話你...
有個問題係點解佢要回"喜歡足球" 哥句二郎神乜乜乜
而唔直接自己回自己!!!!除非大家都係講同1件事...
所以佢又爆一句話,其實只係要封住你扎口,因為如果你話佢就顯得唔夠資格做板主.

我睇過板規.其中有一條已經可以刪左佢篇二郎神乜乜乜文章啦!!!!!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-17 11:26 AM 發表

前輩即係前輩,

除了在珠海的經驗比小弟豐富外,
連睇龍虎門也比小弟舊,
小弟是從600期才開始正式睇,
睇完后便上癮,慢慢買返以前的來睇。
之前只是睇如來神掌乍。
我連老都認埋, 真懵!

我睇小流氓的日子只得兩三年, 上中學後就無睇了!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-18 12:51 PM 發表

佢成日都失憶架啦..都慣哂

PS:應該係d編劇失憶..我好懷疑老黃仲有冇睇龍虎門呢本書
佢梗係睇龍虎"豹"啦....

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-18 11:24 PM 發表

所以佢又爆一句話,其實只係要封住你扎口,因為如果你話佢就顯 ...
當佢話我既同時佢就犯左版規...可以ban得佢ip 因為會員唔比罵版主的,只可以投訴

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-8-18 10:47 PM 發表

沒有辟邪子母劍內藏的地圖(日月神鑑秘笈埋藏所),陰陽奇經合璧只不過是練日月神鑑的先修條件,並非合璧就算練成日月神鑑,金鵬想得太天真囉!
唔係金鵬天真
係 d 編劇天真
以為無人記得
連兜都廢事

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-18 22:10 發表

其實不如推舉冰河兄或天下無敵兄做漫{板鴾j板主啦!

Mika 老弟, 多謝你o既美意, 但我實在無意承擔任何版主o既職務, 我只係想同大家繼續討論龍虎門咋. 因為我個人都幾懶 . . . 嘻嘻.   

話時話, 今期果個功力排行榜好似仲有好多武功都仲未 include 埋落去咁, 例如老天尊父子o既軒轅驚天訣 !  
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-18 23:24 發表

所以佢又爆一句話,其實只係要封住你扎口,因為如果你話佢就顯 ...
係囉!比機會佢借題發揮,真係不值!

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-18 23:37 發表

當佢話我既同時佢就犯左版規...可以ban得佢ip 因為會員唔比罵版主的,只可以投訴
咁你係Discuss,ban左佢未啊?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-19 01:10 AM 發表

咁你係Discuss,ban左佢未啊?
第一次犯唔會BAN...

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-18 22:41 發表

Really?? 我以前幾鐘意佢D畫, 好似話老王好欣賞佢! 乜而家真係入左玉記咩???
袁家寶去玉皇朝是真的,但係咪畫龍虎門新傳,就唔肯定!另外邱瑞新都去埋玉郎,好似話寫『天子傳奇』

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-18 05:18 PM 發表

袁家寶去玉皇朝是真的,但係咪畫龍虎門新傳,就唔肯定!另外邱瑞新都去埋玉郎,好似話寫『天子傳奇』
天子傳奇聽講係寫"明朝"
其實如果重寫"如來神掌"
相信會吸引一班舊讀者......

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-18 04:08 PM 發表

Mika 老弟, 多謝你o既美意, 但我實在無意承擔任何版主o既職務, 我只係想同大家繼續討論龍虎門咋. 因為我個人都幾懶 . . . 嘻嘻.   

話時話, 今期果個功力排行榜好似仲有好多武功都仲未 include 埋落 ...
今期係有講架

四龍既驚天訣得個24層(當佢升到25,6),不過都應該冇乜作為,新著頂級仲提高左添
我諗唔係收皮都應該係出一出就算
四龍同二郎造型真係好差,2打6咁,二郎仲成個e老山度咁
舊著二郎雖然都唔係好型不過佢出場個陣大大隻字寫住『通天教大羅金仙─二神郎』
之後渣住支3叉激係直升機度飛落黎同小虎抽,起碼都有個勢先呀

相關搜索目錄: 直升機

引用:
原帖由 ruger 於 2006-8-19 06:25 PM 發表
四龍既驚天訣得個24層(當佢升到25,6),不過都應該冇乜作為,新著頂級仲提高左添
我諗唔係收皮都應該係出一出就算
四龍同二郎造型真係好差,2打6咁,二郎仲成個e老山度咁
舊著二郎雖然都唔係好型不過佢出場個陣大大 ...
我記得個時仲有通天3仙..出場一陣就88

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-19 01:18 發表

袁家寶依家都畫緊《神兵前傳 5》啦
音樂無界限

做咩龍虎門突然間咁好賣..我岩岩落樓下睇..3間書報攤都賣哂...

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-19 22:02 發表
做咩龍虎門突然間咁好賣..我岩岩落樓下睇..3間書報攤都賣哂...
可能大家想睇下石武夫!

今期白骨丞相同鐵心嘅對手戲好正,兩個都咁好「戲」!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。