推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

龍虎門討論區

冰河兄比隻冤鬼跟住!!

D白痴仔明明自已玩分身仲要扮唔係。
推書都算發表言論咩? 不七知所為, 學好D中文啦!  Forum, 係討論區呀, 唔係推書賣廣告區呀! 知道未?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-14 04:18 PM 發表
希望閣位大哥繼續支持在這裡討論龍虎門!
讚或彈也可;但千萬不要在這裡推書或賣廣告
仲有呀,冰河兄一早已經話到明 “千萬不要在這裡推書或賣廣告”, 你以為呢道有人歡迎你咩? 咪當自已時運高睇唔到啦, 我好替你屋企人擔心, 思覺失調到咁嘅地步!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 rkycoco 於 2006-8-15 06:23 PM 發表

我真系唔明D人點解咁犯賤﹐明知自己唔受歡迎都硬要走離搏屌。唔死都無用。。。
大家係新板再聚首,希望iamkennyer兄同老祖宗兄都快D入埋黎!!

其實D積分同體力果D有咩用??

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-15 08:23 PM 發表
其實D積分同體力果D有咩用??

引用:
原帖由 wailingwylie 於 2006-8-18 08:16 PM 發表
comic for fighting men, always popular
其實不如推舉冰河兄或天下無敵兄做漫画板嘅大板主啦!

可能老黃想表達石武夫人在江湖生,不如死啦!! 照倫理,黑龍算係老天尊四份一個仔.....第時可以做通天教主!!!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-18 10:16 PM 發表
消息話遲d會出龍虎門新傳,由袁家寶做主筆 !
Really?? 我以前幾鐘意佢D畫, 好似話老王好欣賞佢! 乜而家真係入左玉記咩???

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-24 05:10 PM 發表
我估狂龍應該係指石黑龍掛,無理由無啦啦又加插多個類似王小龍o既人物掛?

舊著時代o既軒轅驚天訣認真誇張,有成 63 層天咁多。
舊著盤古天殛震都突破到99 層天....,孌成盤古無限殛!
The Flying Finn

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-8-24 11:02 PM 發表

我諗〝狂龍〞都有可能係講石黑龍...
今期老王又借四龍把口講野...

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-8-25 12:09 AM 發表

黑龍,小龍同風雷分別都擁有大量fans~
小虎可以收皮啦~正~~~~~~~~~
佢除左出黎“以弱勝強”同“撩交打”之外,都冇D乜發揮空間lor!!!

引用:
原帖由 lcy2k 於 2006-8-25 04:02 PM 發表

黑龍個阿媽喺長洲仲未死架,唔知點解黑龍答應幫五獅堂搶番羅刹令后就冇再理佢咁解啫?
個妹小翠比金毛獅王送咗去日本留學,又唔知點解黑龍喺日本都冇唸過去৿ ...
因為拍緊AV

相關搜索目錄: 留學 日本留學

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-25 06:17 PM 發表

金童,老妖,王小龍,王風雷,韋陀,幾位都係 9 關以上高手,閒閒地是但一個都可以抽低四龍元帥啦。唔好計老天尊同文殊天尊,通天教應該仲有好多猛料未出,例如活閻王,都靈上人,呢 d 先係龍虎群英真正o既實 ...
好想快D睇番蚩尤!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-25 06:17 PM 發表

金童,老妖,王小龍,王風雷,韋陀,幾位都係 9 關以上高手,閒閒地是但一個都可以抽低四龍元帥啦。唔好計老天尊同文殊天尊,通天教應該仲有好多猛料未出,例如活閻王,都靈上人,呢 d 先係龍虎群英真正o既實 ...
之後鐵心(冰)個師父可能又係鳳奪天......出黎收老天專皮.....之後黑龍又受老天專受托保住通天教.......又同蚩尤打.....又唔夠打,又用龍虎門教義“只要你唔係龍虎門人, 你就唔係正義, 我地群揪你是為正義而戰的!!!!!!”  其實個故事由頭到而家都冇乜嘢係同龍虎門有關........佢地多管閒事之嘛

引用:
原帖由 ruger 於 2006-8-26 05:37 PM 發表
今期贊--節奏唔錯,打鬥都幾好,同埋好似細格左(可能因為我睇得耐左)
今期彈--金鐘罩8關及唔上25層?誇左d呀,舊著黑龍都係得8關啦,文殊都要用到30層(不過當時有小虎係度),39層咁點算呀?唔通新著又有14關呀?
仲有Turbo同九十九層天.........

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-28 02:57 PM 發表

絕對贊成 !

有首歌想點俾呢個台灣怪客聽,叫做 "滾" !  

" 請你滾,滾出去。。。"  

台灣怪客,請你不要怪我們港人結黨 / 排外。要怪就怪你自己行為不檢, ...
絕對贊成 !從頭到尾都係佢自已盲目地推書,乞人憎!

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-28 07:50 PM 發表

陰莖、陰莖!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-30 02:03 PM 發表
響另一個討論區,發現有個廢人,講出下列廢話:

相由心生

閣下之批評﹕  
Xocat II 討論區【動畫與漫畫】板面的龍虎門討論區,表面看來雖是一枝獨秀,不過人氣、多元聲音卻遠遠不及動漫無限論壇的【 ...
無錯....我以前都係往情.......自從台灣狗入去倒亂之後,寸草不生!!
元兇----台灣分身狗

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-30 04:05 PM 發表

無錯....我以前都係往情.......自從台灣狗入去倒亂之後,寸草不生!!
元兇----台灣分身狗
佢自已失憶架,思覺失調架........佢自已不停自已推書,推Post......推足二頁,試問仲邊有人去上述討論區討論呀!!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-30 11:30 PM 發表

咁唔該佢下次罵我搵個好d0既角色.因為我唔想做咖哩啡  .唔該!!!
起碼要教主級數!!  

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-8-31 01:09 PM 發表

唔會唔記得既~
不過條線又去左泰國,要講番5大世家又唔知等幾時..............

話時話,四小將同白仇佢地成班可能比老妖帶壞左,成班人日日落club玩女
仲去埋日式saunna做Body!!

今期又波鐘,佢老味!!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-31 03:00 PM 發表
嘩,小龍好勇猛喎,竟然夠膽單挑火雲邪神?劇情有 d 似電龍裡面最後果幕,甄子丹一條友獨戰火雲邪神,老黃係咪想用返同一條橋?唔通最後小龍真係會打嬴?
電龍=王小龍(子丹)傳!!!

引用:
原帖由 ivan~ 於 2006-8-31 07:37 PM 發表
又話今期講文殊有幾多功力..................
又無左件事

火雲邪神肯定唔係o係王小龍果度
玉記毛病---嚴重失憶及思覺失調!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。