推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

159 1234567
發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-14 07:19 PM 發表
D白痴仔明明自已玩分身仲要扮唔係。
推書都算發表言論咩? 不七知所為, 學好D中文啦!  Forum, 係討論區呀, 唔係推書賣廣告區呀! 知道未?
\

佢以為學左小小野就可以出黎反駁抗議,不過用0既字眼都係以偏蓋全.
可見台灣仔都未有進步  

講黎講去都係講佢係"台灣人"及"講書唔係推書;
又唔講自己鐘意自問自答講書,又會事先知道玉皇朝0既內容.
又會不停咁好似廣告牌一樣失驚無神有句宣傳句子回覆出黎.
又唔講佢係一片反對聲中九成回覆都係讚0既多.  

未夠班就唔好出黎解釋,你若果只貼預告及正經回覆別人0既問題無人會插你0既.
而且最重要0既係,TIMWAY POST上黎8成人都唔滿意龍虎門.
你係到猛讚係唔係攪對抗.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-15 02:28 AM 發表
\

佢以為學左小小野就可以出黎反駁抗議,不過用0既字眼都係以偏蓋全.
可見台灣仔都未有進步  

講黎講去都係講佢係"台灣人"及"講書唔係推書;
又唔講自己鐘意自問自答講書,又會事先知道 ...
仲有,又會有時失驚無神有個新帳戶出黎插人......

引用:
原帖由 kincs 於 2006-8-17 08:50 AM 發表
今期:
1.蔘幫與龍虎門決裂, 因為蔘幫和羅剎教已達成合作關係
2.通天教, 四龍與二郎神的部下打擂台,
白骨丞相趁機挑撥二人關係
3.黑龍上擂台決戰四龍, 石武夫很快便認出了黑龍

下期標題---雙龍生死鬥

估 ...
好似寫得唔錯,但睇得出仲係拖書......

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-17 10:35 AM 發表

香港討論區d人個個睇完都罵..
得隻狗仔係讚套戲
宜家網上一堆可以bt,我都費事曬時間.
咁差0既戲都話好,真係唔知乜品味.....

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-17 10:24 AM 發表

最頂佢唔順係佢竟然話套戲比人彈得最多鵅A唔係邪神個Look,而係佢自己出鏡「奇」少,躝[眾睇得唔夠喉喎!:bird:
跟住又成機幫淫蟲宣傳新戲,仲話佢自己有份演添!
由此可見"戲子無恥"  就係咁解...

今期東週刊仲話佢係上海包左個佳麗,仲買埋豪宅佢住.
宜哥個佳麗又好似"麗枝"0既.....:bird:

引用:
原帖由 獵食者 於 2006-8-18 06:48 AM 發表
其實...大家又唔駛咁為金鵬o既改變咁大反應o既...

只不過遭逢大變o者.....

掉番轉...老妖咪又係大反派轉左入龍虎門......陳傲雲咪又係正轉邪派..仲邪得很添..

多d呢d 角色心態轉變...其實冇咁一味正派就 ...
霸級..皇級...至尊級武功
^^^^^^^^^^^^^^
唔係咁"蠢"下!!!!玉皇朝真係無人材!!!!!
林到咁白痴0既野都有0既!!!!!!!!
我睇佢地都未明白問題係邊到......

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-18 12:23 PM 發表
天下本無事,庸人自擾之!二郎神的心胸狹窄在這回書裡有提到,你看過書了嗎?
以你雞腸鳥肚的心胸和口無遮攔的言行,你自認夠資格當實習版主甚至於版主嗎?要當個服眾的管理者,少一點仇恨多一點寬容是最起碼的條 ...
我睇到囉!!!!佢分明係話你...
有個問題係點解佢要回"喜歡足球" 哥句二郎神乜乜乜
而唔直接自己回自己!!!!除非大家都係講同1件事...
所以佢又爆一句話,其實只係要封住你扎口,因為如果你話佢就顯得唔夠資格做板主.

我睇過板規.其中有一條已經可以刪左佢篇二郎神乜乜乜文章啦!!!!!

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-18 12:51 PM 發表

佢成日都失憶架啦..都慣哂

PS:應該係d編劇失憶..我好懷疑老黃仲有冇睇龍虎門呢本書
佢梗係睇龍虎"豹"啦....

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-18 05:18 PM 發表

袁家寶去玉皇朝是真的,但係咪畫龍虎門新傳,就唔肯定!另外邱瑞新都去埋玉郎,好似話寫『天子傳奇』
天子傳奇聽講係寫"明朝"
其實如果重寫"如來神掌"
相信會吸引一班舊讀者......

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-19 02:02 PM 發表
做咩龍虎門突然間咁好賣..我岩岩落樓下睇..3間書報攤都賣哂...
我睇故事其實應該係好左架!!!!但對於以前0既問題處理得唔夠狠!!!!
而且亦都繼續拖書.
所以仲係2流貨色.....

引用:
原帖由 脫穎而出 於 2006-8-24 08:45 AM 發表

今期的確算係近來比較精彩既一期!
不過白骨承相真係好奸同好cheap, 要殺黑龍都唔敢堂堂正正打, 要用老邪神威脅黑龍停手比佢殺, 不過黑龍本身既分析能力好低, 白骨承相一心黎捉老邪神, 你石黑龍只係強行登機順 ...
咁蠢0既情節都林得出......要黑龍死應該搵佢親人黎要脅啦......
居然話搵老邪神黎要脅....要以命換命黑龍理得佢死..................

引用:
原帖由 一樓一 於 2006-8-30 02:51 AM 發表

雖然台灣仔係討人厭,  但係佢冇破壞板犯規,  咪由得佢自問自答o羅!
其實台灣仔應該感激我,我唔加入黎插佢佢應該十分感謝!!!!!!

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-30 11:19 AM 發表

一陣佢又引用你,然後罵你架啦,小心小心
咁唔該佢下次罵我搵個好d0既角色.因為我唔想做咖哩啡  .唔該!!!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-30 03:24 PM 發表
有冇兄弟,睇個「中華英雄前傳」,這本同書內容是什麼?
「 龍虎門新傳」,會唔會由小虎阿爺『王嶽淵』的少年時代講起呢?
如果真係就有好戲睇,等佢出左黎我先俾意見.....

引用:
原帖由 kincs 於 2006-9-7 08:04 AM 發表
1.小龍見到ge邪神係真ge!!!!!!!!!!!!不過係o係電視度見到...
2.小龍情緒失控, 想直接去羅剎教搵邪神
3.瘋妖三徒在路上用貨車截住小龍, 小龍殺左其中兩個
之後瘋妖同佢師兄黎到
4.鐵心搵老天尊為黑龍求情
5. ...
咁0既劇情,真係睇東週刊好過......

引用:
原帖由 owen517 於 2006-9-8 05:49 PM 發表
小虎可謂禍不單行,龍虎群英俾白骨全部捉晒,仲要脅小虎幫佢造反。白骨一早知陳傲雲養唔熟,於是做場戲,等佢以為小虎痴咗,黑龍被燒死。白骨聯同四龍作反,二郎神親手弑弟,而文殊俾小虎黑龍聯手打到一卜一 ...
以前0既劇情梗係好好多.
宜家哥個"胡家x"編劇肯定有問題.
換人做做看啦.......

引用:
原帖由 freebird 於 2006-9-10 09:12 AM 發表

是但搵個讀者去編劇都好睇過而家玉記D屎橋~
根本完全唔掂,佢地都唔會做資料搜集,有做都唔夠細緻......
萬神之神仲好笑...有頁數....但格大到非常離譜.......
我買左第2期睇完即埸用黎墊外賣......
:bird:

引用:
原帖由 freebird 於 2006-9-10 02:09 PM 發表

陳億兆(逍遙風/陸鳩兒),請妳別再在此鬧事,否則我會向妳工作單位(行政院原子能委員會)
作出投訴,並將妳個人資料公開。
只要妳坦白承認曾發出這滋擾私訊,我可保證不會將更多證據交給管理員。

h ...
唔係"女仔"黎下......要改叫"台灣女"囉.......

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-10 03:47 PM 發表

yuyu6 兄:
今日我]好多兄弟都收到「恐嚇信」喎!
你同某某咁大仇口,你有冇收到呀?
收左啦!!!若果果封信真係佢寫.
佢父母先可憐.生了一個如此的兒子.

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-10 04:34 PM 發表

咁我]使唔使去報警,話受到「台灣恐佈份子」襲擊?
話唔定佢其實係到推書,係寫左密碼暗號俾中共軍事情佈.....
原來係中國0既長江1號.......

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-11 03:02 PM 發表

咁得閑做埋礸L聊洁A不如上街去倒扁好過啦!:bird:
點計都有意義過四圍去挺「狼」呀!
雖然陳水扁都認左報假發票....
但以佢0既死忠應去挺扁啦!!!!
去總統府拿著"龍虎門"去絕食挺扁.....

引用:
原帖由 一樓一 於 2006-9-12 01:36 AM 發表

白蓮己經收左蔘幫 20 億美元,  蔘幫只係得番個名,  冇經費,  接收黎做乜???
\

有20億美金仲有乜好鬥....
羅剎教咪有過100億美金............

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-9-16 04:07 AM 發表

佢真係脫期呀, 重宣佈8期玩完, 唉! 真渣 (唔賣得!):bird:
未出版我就話唔掂啦!!!!
我睇佢地班人都未知道今次衰乜???

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-19 11:02 AM 發表

因為今日有人報串話yuyu6兄賣廣告,但小弟冇理X佢!
呵呵...其實都不是廣告....我的開版l有人問要醉拳及如來神掌....
我幫他們而已......

不像某人自動post來的...........

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-20 08:29 AM 發表

講到這裡咁差呀,就以後唔好入薄B過主呀笨!反正這裡都沒人歡迎你!

成九日入褶d搞震,淨係識得開幾廿個account自己re自己、寄埋哂瓛囧氐彿y短信騷擾大家!
我早就說了!他真是有病的!
根本理解能力就有問題....
版主不插我,是因為有人問我要網址....
我給他們當然沒有問題...
和台灣仔本人的自已和自已說話完全兩回事.....
所以也沒有不公正的問題.....

唉....雲林縣的市民應該害怕....有一個這樣的人住在那裹.......

159 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。