推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

龍虎門討論區

金屬狂人-Ⅱ(即金屬狂人)報到
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-17 18:47 發表
唉~今期又係吹水多過打!

之前明明係劍妖 head 住金鵬,但係現在竟然無啦啦變鱆鷵P控制翻劍妖,仲好有信心話當陰陽合壁後,連聖上也不怕!

石武夫冇見個仔咁多年(鶖伅臍s仲係小孩 ...
通天教的情報網絡都應該遍佈全亞洲啦,可能之前已經搵齊黑龍的資料都唔奇
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-19 01:18 發表

袁家寶去玉皇朝是真的,但係咪畫龍虎門新傳,就唔肯定!另外邱瑞新都去埋玉郎,好似話寫『天子傳奇』
袁家寶依家都畫緊《神兵前傳 5》啦
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-19 22:14 發表

可能大家想睇下石武夫!
舊著石武夫有無出場嫁
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-20 00:46 發表
東方無敵現在,一定要利用王伏虎的義氣,來同龍虎門合作,暫時雙方都算同仇敵愾,有共同敵人(羅剎教),外交方面要同通天教,保持友好關係,就算通天教唔援手,起碼都小個敵人!
另外我真係唔知,阿柴,金童四師徒,鐵將軍,老 ...
阿柴,金童四師徒,鐵將軍,老妖,飛妖;留在香港打邊爐囉
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-21 01:00 發表

神兵前傳 5 不是他畫的,仍然是畫前傳 4 那位主筆曹志豪所畫!
另外現在還未收到風袁家寶會過玉皇朝!
記錯左
音樂無界限

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-24 17:10 發表
我估狂龍應該係指石黑龍掛,無理由無啦啦又加插多個類似王小龍o既人物掛?

舊著時代o既軒轅驚天訣認真誇張,有成 63 層天咁多。
我諗〝狂龍〞都有可能係講石黑龍...
音樂無界限

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-24 23:14 發表

今期老王又借四龍把口講野...
果D功力精純度之類的理論嘛......鐵心都有講呀...
音樂無界限

下期同王小龍對戰的...如果唔係邪神,咁會唔會係拜火教的人
音樂無界限

請問...舊著中的『飛仙』係乜水?
音樂無界限

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-9-2 23:35 發表

好似係忍者黎...武器係條鋼絲
詳情唔太記得...只係記得佢同星宿老仙fd過一排
唔該哂
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-9-3 00:03 發表

我覺得係瘋妖!
我唔記得左仲有瘋妖哩條友tim......
音樂無界限

老實講,老黃成日話《龍虎門》劇情要慢慢煲先有戲味,咁要煲到幾時先
果場〝白蓮教政變〞煲左成年都無台戲似樣:bird:,跟住仲話玩〝五大世家〞、〝通天百年大典〞...唔該寫好D故仔先講啦
音樂無界限

有時《神兵3.5》D劇情都仲好過龍虎門...
音樂無界限

我都收到恐嚇信呀!!!!!
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-11 18:58 發表

以下是大版主的回覆:

狗娘養的狗雜種 is banned.
He/she is from taiwan.  
做得好
音樂無界限

引用:
原帖由 Mika 於 2006-9-12 15:05 發表

最好Ban埋其他Acc啦!!
Agree
音樂無界限

我想問...哩期邊個俾人碎屍呀

不過...睇番個封面...果陣黑龍已經著〝converse〞去打聖上,好鬼潮
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
音樂無界限

但係聽以前大家所講...大水牛都幾勁揪喎...
音樂無界限

引用:
原帖由 Mika 於 2006-9-12 21:56 發表

佢阿媽仲好正,之後仲比人搭埋(舊作女角指定動作)
小虎媽都好豪放,絕對係不甘寂莫型!!

小虎阿媽都幾前衛
音樂無界限

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-14 18:35 發表
哈,我覺得今期開頭老天尊同白骨丞相果場文戲好好睇呀 !  

我直頭睇完又睇,repeat 左幾次,慢慢咀嚼箇中戲味。兩個都係老奸巨滑,論智慧應該就差唔多,但白骨始終都係一個打工仔,洩底就緊架啦。呢 ...
可能會用靈巧多變的丐幫降龍掌化解危機呢...丐幫降龍掌係咪有一招叫『左右神龍』?巧借外力由受力一掌轉化為己用,以另一掌擊出...我唔記得果招叫咩名...
音樂無界限

引用:
原帖由 kincs 於 2006-9-16 23:38 發表

除左王伏虎之外, 其他全部都係一掌化灰
音樂無界限

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-9-16 18:04 發表

就係叫"左右神龍"啦,呢招ge借力打力係鬥老邪時用過。但最初係打巢白蓮上代ge山君將軍ge兩個蛋散徒弟用ge(亦係正宗降龍掌第一次以小龍身份show quality的掌招,之前就係洪東ge"見龍在田" ...
唔該哂
音樂無界限

引用:
原帖由 my709394 於 2006-9-16 01:18 發表

七章都慘勝?
瘋妖三條友感覺上只係一大兩小的蛋散吧,我想六陽(六章.)功力應對已經足夠,現在...我想輕傷吧...
不過王小龍莫名奇妙攪什麼?又話幫契媽報仇?唔夠東方無敵打仲唔努力練功都算了,現在仲「幫」 ...
我覺得瘋妖可能重創落荒而逃...其餘果兩件蛋散基本上都無乜作為...maybe俾小龍埋單都唔出奇...
音樂無界限

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-19 16:55 發表
各位龍虎 fans,我今日又收到粗口 PM 啦,total 有兩封,應該都係同一個人 send。

無咩特別內容,不斷係咁小老母。

真係超級無聊 !  
我都收到兩封咁多...真係榮幸
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。