推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

166 1234567
發新話題

龍虎門討論區

龍虎門討論區

希望閣位大哥繼續支持在這裡討論龍虎門!
讚或彈也可;但千萬不要在這裡推書或賣廣告

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-14 11:36 AM 發表
冰河兄比隻冤鬼跟住!!
仲諗住另起爐灶,大家河水不犯井水,各自在自己地頭玩!
點知咁快就走過謗繷鶠I

引用:
原帖由 求其 於 2006-8-16 03:32 PM 發表

小弟有一個問題, 8月1日一個大陸QQ妹同我o係深圳睇完"龍虎門"後, 佢叫我幫佢買幾本龍虎門漫畫...我早排回香港, 發現報攤並沒有這本漫畫, 但就有黃玉郎並他作品...唔知而家龍虎門是否已經唔再有得賣 ...
她要新著、電影還是舊著呀?
新著逢星期四出,電影隔週四出,舊著就每個月出一本合訂本!
如果要買哂一套,要去舊書檔買!

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-15 08:23 PM 發表
其實D積分同體力果D有咩用??
積分策略說明

引用:
原帖由 ruger 於 2006-8-17 06:10 PM 發表

老黃又係度老作話套戲個個睇個個贊
真係頂佢唔順
最頂佢唔順係佢竟然話套戲比人彈得最多鵅A唔係邪神個Look,而係佢自己出鏡「奇」少,躝[眾睇得唔夠喉喎!:bird:
跟住又成機幫淫蟲宣傳新戲,仲話佢自己有份演添!

唉~今期又係吹水多過打!

之前明明係劍妖 head 住金鵬,但係現在竟然無啦啦變鱆鷵P控制翻劍妖,仲好有信心話當陰陽合壁後,連聖上也不怕!

石武夫冇見個仔咁多年(鶖伅臍s仲係小孩),竟然一眼就認得出黑龍!
唔通真係金髮加疤痕好易認?

最不解係石武夫當年正義到連死也不肯加入碎骨門,但現在卻加入通天教!
唔通佢之前係扮正義,其實係嫌碎骨門細,冇前途!

引用:
舊著二郎雖然都唔係好型不過佢出場個陣大大隻字寫住『通天教大羅金仙─二神郎』
之後渣住支3叉激係直升機度飛落黎同小虎抽,起碼都有個勢先呀
現在所謂鵅u氣勢」,只是大大版畫或跨版畫一格!

忽然醒起,明明話白蓮一戰後便寫四大世家;但現在卻比通天教打尖!:bird:

相關搜索目錄: 直升機

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-8-19 09:51 PM 發表

袁家寶依家都畫緊《神兵前傳 5》啦
神兵前傳 5 不是他畫的,仍然是畫前傳 4 那位主筆曹志豪所畫!
另外現在還未收到風袁家寶會過玉皇朝!

引用:
原帖由 freebird 於 2006-8-28 12:50 PM 發表
樓主可否將標題改為港人專用龍虎門討論區??

好想同大家交流但係一響裡面見到台灣分身客的無聊論點及自問自答就無晒mood講野
其實如果大家看見灟硠央B唔鍾意的說話(只要不是觸犯版規);請大家寬宏大量,當作時運高睇唔到!

最初小弟在新版起這個討論區時,也曾經想過把標題改為[港人專用龍虎門討論區];但是如果改做[港人專用龍虎門討論區],又未免給外地的朋友覺得我們香港人大過自大、小氣和歧視外地人了!所以最後小弟還是用回舊版的標題!
希望大家能夠多多包容!

最慘係佢自己又唔入翻去佢自己開麙囓D題度,係要死唔要面走螺o裡搞搞震!

如果set個閱讀權限,咁新齯H想入螺o裡又入唔到!激氣!

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-8-31 08:13 AM 發表

冰河兄,若你是設計這個討論區的webmaster,應該可做到對個別會員設定權限,如你不想路人甲入來,即可ban其進入的權限可也。小弟對PHP程式不太了,但asp.net 2.0可輕鬆做到。
小弟祇是一個小版主,就連修改別人文章的能力都冇,要M大版主修改!
所以a1771550兄的提意,請恕小弟有心無力!

唉~今期又係齋吹水,只得小龍同真弓點到即止打幾鵅I
引用:
2)兩父子相認,不過沒有激情場面!
黑龍竟然一瓥˙{唔出石武夫係佢老豆!但上期石武夫卻一眼便認出他!
引用:
4)四龍敬重黑龍是條好漢!
上期明明話四龍最討厭黑龍那種勇武眼神;但今期卻說自己最欣賞這種勇武之人!:bird:
引用:
5)小虎,小龍,王伏虎,媚娘回到日本,其餘人仲在韓國!
王伏虎和王飛鷹那段相認對話:「我這裡沒有過去!但我這裡,好開心……」
唔知點解我當堂笑鬙X薄A覺得好鬼白痴!
引用:
8)小龍掃蕩羅剎教一間夜總會,火雲邪神趕到,大戰一觸即發!
我估可能係小龍飲醉魕珩ㄔ耵漱蛫部I

引用:
原帖由 kuwabolo 於 2006-8-31 06:59 PM 發表
但係王伏虎應該未練成第九陽,否則佢就唔會係白蓮第三人,而係第二人了
性上廢佢一脈係令佢永遠練唔上第九陽,而唔係廢左佢第九陽
沒錯!王伏虎祇係練到第八陽!
當日聖上用大陽劍廢左伏虎一組經脈,目的是令到王伏虎永遠都無法再練上第九陽!

引用:
原帖由 一樓一 於 2006-9-8 04:59 PM 發表

老天尊肯俾個女嫁佢,  功夫唔會太差!
石武夫為黑龍, 要同白骨隻揪,  白骨都係拎個相印出黎頂住, 白骨三兩招就制住黑龍,  四龍應該都唔係佢o個皮!  不過,  照咁睇石武夫功夫應不會在白骨之下!  

如果老天尊 ...
但如果石武夫功夫應不會在白骨之下,咁即係自打咀巴!
石武夫曾經自己說過功力在黑龍之下!

owen517 兄:

你一入蟈N馬上寫出幾篇精彩文章,低加你分!

歡迎你新加入!

逍遙風與陸鳩兒:

其實點解你們不回去你們那條【新著龍虎門】相關討論 裡面發帖,要常常走過來這邊「踩過界」呢?
弄到其他網友怨聲載道!

現在決定給你們兩個選擇:
1)如果你們選擇在這邊發帖,小弟將會以「重複主題」刪除你們那條【新著龍虎門】相關討論 。你們
  以後也可進來這邊發帖;但你們可能會受到其他網友攻擊!

2)如果你們想保留你們那條【新著龍虎門】相關討論 ,就請你們以後不要再進來這邊發帖。
   小弟可以向你們保證,其他網友不會進來你們那邊攻擊你們!

希望你們能盡快回覆!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-9-10 09:58 PM 發表

根本完全唔掂,佢地都唔會做資料搜集,有做都唔夠細緻......
萬神之神仲好笑...有頁數....但格大到非常離譜.......
我買左第2期睇完即埸用黎墊外賣......
:bird:
鬼咩,灟工個個成日掛住踢波同打機;問佢]點解齯膝J咁大格,佢]竟然回答:「咁辛苦,你蟋e呀!」吹脹!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-9-10 11:34 PM 發表

唔係"女仔"黎下......要改叫"台灣女"囉.......
yuyu6 兄:
今日我]好多兄弟都收到「恐嚇信」喎!
你同某某咁大仇口,你有冇收到呀?

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-9-11 12:01 AM 發表
我都收到恐嚇信呀!!!!!
咁我]使唔使去報警,話受到「台灣恐佈份子」襲擊?

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-11 03:00 PM 發表
我都有收到一封懷疑係台灣仔 send 黎o既 PM,但估計應該唔係佢本人 send 過黎,只係有人冒充佢想挑起我地之間o既紛爭。

明人不做暗事,希望果條友唔好再搞埋 d 無能聊野 ! 你唔妥邊個,不如直接企出黎鬧親飽仲 ...
以下是大版主的回覆:

狗娘養的狗雜種 is banned.
He/she is from taiwan.

引用:
原帖由 Mika 於 2006-9-11 10:54 PM 發表

我估計某D人係因為自已推果條Thread比人剷走(二選一),懷恨在心,所以咪用D低裝手法鬧人lor!!
咁得閑做埋礸L聊洁A不如上街去倒扁好過啦!:bird:
點計都有意義過四圍去挺「狼」呀!

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2006-9-13 01:27 AM 發表

仲去埋tv區玩自問自答添!可能佢想玩晒timway咁多個區俾所有人問候過佢娘親至安樂
點只呀!電影版和娛樂版都有佢屩僂v!

相關搜索目錄: 娛樂

轉了雙週刊嘛!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-14 06:35 PM 發表
哈,我覺得今期開頭老天尊同白骨丞相果場文戲好好睇呀 !  

我直頭睇完又睇,repeat 左幾次,慢慢咀嚼箇中戲味。兩個都係老奸巨滑,論智慧應該就差唔多,但白骨始終都係一個打工仔,洩底就緊架啦。呢 ...
係呀!依場文戲真係寫得幾好!
睇住老天尊一直head住白骨,由頭玩到落尾,真係心都涼哂!當睇到老天尊叫白骨以後大小事務都要比佢蓋印,一句:「我不怕煩!」真係睇到笑鬙X薄I

引用:
原帖由 owen517 於 2006-9-15 04:30 PM 發表
今期講老天尊覺得白骨丞相恃老賣老,自把自為,如安安份份尚可安享晚年....其實鐵令公可嘗不是,既然退了位,就好應該交由文殊處理,包括如何迫白骨落台,雖然鐵令公愛子心切,但在兒子鐵五郎眼中,這個太上皇垂簾聽政,心 ...
可能因為老天尊在舊著中想安安份份安享晚年、不理教務,而弄到自己白頭人送黑頭人!所以在新著中便不敢放手!

166 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。