推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-1-7 12:15 AM 發表
小弟今日至睇到最新一期既新龍,對於大家認為小龍"太串"的問題有少少不同的看法(純粹以事論事,或許當中夾著個人主觀喜好,但並非針對什麼人,希望大家抱著討論心態看吧,若果唔likely,就當小弟放屁): ...
小龍根本完全係以為自已好勁就撩交打! 根本唔係鋤強扶弱!
The Flying Finn

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-8 05:04 PM 發表

我由聖殿之戰之後就無睇, 有人死過掛....起碼記得銀聖老應該死左
仲有果D六yuen魂, 通天兵部戰士, 瘋妖三師兄弟,金羅漢個仔,.......仲有蜂王兩條女 ,仲有個叫白昇嘅........死左!!

引用:
原帖由 KING546 於 2007-1-8 06:09 PM 發表

瘋妖死咗,鬼將軍殘咗,日聖使唔知係咪死咗,
金羅漢個仔咗,銀聖老好似真係死咗.
龍虎門冇人死(因為D人無乜出場機會)
老妖差D死咗
好似係咁多O勒........
如果有漏的請多 ...
老妖差D死咗果期唔好誤會......“老妖之死”果期同老妖一D關係都冇!

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-1-11 05:11 PM 發表

蚩尤點勁都好,他不是練金鐘罩,應該不能刀槍不入掛? 最多打中都冇普通人咁傷吧??
都未知盤古天極震抗擊力同防護力.....好難講!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-11 05:51 PM 發表

今期又齋talking呀???   
Yes................Mr Wong = 祈褔黨

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-1-11 10:21 PM 發表

SAMMY兄很詳細啊!咁老祖宗同白蓮教有什麼關係呀?呢本「天下無敵」係邊個晝架?唔知D漫畫書屋仲有冇呢本書睇呢?
因為有個叫練忘宗嘅人,佢就係老祖宗.........仲有通天教主鐵如山、佢將軒轅,盤古,伏羲三經融合成通天無限殛;只有鐵如山而可以同東方蓋世打!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-12 12:54 AM 發表

就咁講都好似正過e+門龍虎門幾廿倍~~~
睇返舊著好過~~
天下無敵幾好睇架! 畫功亦比現時龍記好!

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-1-12 01:16 PM 發表

嗯? 咁我咪仆中大部份? 睇黎小弟有DD老作天份噃...

99 81 陽? 嘩!! 虧D編劇唸得出!!!! 咁終極十陽就唔算終極咯!! 81陽先至係終極!! 10陽差81陽成條彌敦道呀!!
只有東方蓋世先可以咁做!!

引用:
原帖由 KING546 於 2007-1-19 02:38 PM 發表

其實在舊著青龍好勁架,元始門中除咗蚩尤外,應該到佢最好打.但唔知點解今期寫到佢咁癈.
舊著青龍最後仲叛變,好彩蚩尤練到盤古初開至Dup低佢咋!!

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-1-27 12:07 發表

贊成
贊成 X 9999999999!!!!

引用:
原帖由 獵食者 於 2007-2-1 17:57 發表
我覺得而家d吉普車o既避震功能勁得好犀利....點解呢?

因為咁多位前兩期見呀...黑龍...爆氣金鐘第六關....隻艇仔係河上面斷開兩截....水上面咁大o既浮力都要爆散哂...

反觀黑龍今期....同蚩尤用第 ...
不過今期畫功真係有讀者畫廊Feel..........同埋今期都唔知戰神無歒左去邊!!

我仲末買到呀!而家仲係大,淨係又收到白痴仔D信息!

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-3-16 02:54 發表

咪係,世界上好多呢種人,就好似之前條台灣狗逍遙x、陸鳩x,被人批評幾句就發癲,卒之被人ban左ac,家陣耐不耐就回魂亂send 粗口pm,正宗狗改不了吃屎,大大你係唔係佢d 台胞?係就幫忙管束下佢啦,影衰晒台灣人!
台灣狗改不了吃屎, 又回魂send 粗口pm!!!

七重天+九陰七章都同金仔有好距離啦,更何況係韋陀!
引用:
原帖由 stanley09 於 2007-3-23 01:34 發表

係呀, 佢大致上係咁講︰

"韋陀雖然到達9章初階, 但同金羅漢當然仲有一段距離啦"

引用:
原帖由 小小力 於 2007-3-23 20:00 發表

我的國文程度真的很差,我都唔知你知唔知我講乜!
我的國文程度和你的幽默感似乎都有待加強呢!!
P.S.唔知我跟著會唔會收到好多粗口信息呢??我好驚呀!! 次次見到那張相都想嘔..

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-26 14:06 發表

玉郎信箱都係由占基利代答的!
xocat forum 是由分身分烈台灣代表陳俊仁代答的!

大家算啦! 狗是改不了吃屎的! 俊仁,怏D睇醫生同食藥啦!
引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-3-28 02:11 發表

法律係保護畜牲o架!
郁親條傻狗,愛護動物協會告到你甩肺

真係越黎越憎小貓,身為主角但期期都玩偷襲!小蟲就世日以為自己勁,我始終都最愛蚩尤,有勇有謀!但係一八成就輸比最頂尖口既高手...下期仲要比人血洗...慘

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-3-31 12:26 發表
點死都唔緊要...
最緊要係...我地有生之年.....睇唔睇到邪神死....

我覺得烈火祖師一行人一D都唔PRO?!又話淋人紅油同燒人全家、而家又比差佬玩!大家有冇睇讀友廣場?阿風蓮今期又出野WOR...大家心照啦!佢真係SHORT到上晒腦啦!!!

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2007-6-4 06:53 發表

我都收到條kid子封信
Me 3

引用:
埻泃蚕 毞狟o鹿瓬篋 黺 2007-9-10 11:15 追桶
跦郳倒驨駔鬕竿滄n醀S繉埭鬎捌堀иe醱珨稷岍挕髡﹝髡薯圉濮圉嶂S轄朸髡 + 堎っ朸髡磁韏奧傖﹝侔岍 + 岍もo暫梊薺鼨a﹝

筍誥嬡孬醱ㄛ騇圢醀o暫栳頤憩湮衄祥肮﹝穚o圉濮圉 ...
斕橾貊珨堤憩汔, む坻S⑴む腕徽(橾卼陑)

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-9-18 12:43 發表

台灣仔又黐膠左線?d 低能留言真係笑到爆袋 !
真係笑到爆袋 !

引用:
原帖由 Colortiger 於 2007-9-21 13:32 發表
今期小虎割條線個段好假呀!!!
小虎根本唔知有條線,又何來識得割斷佢???
台灣仔爆Gei !!

通天仲有通天聖祖, 金,銀,銅三聖, 三閰王, 以上全跟舊作!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。