推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

龍虎門討論區

算啦
咪鬼理佢
由佢自問自答囉
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-7-12 01:29 發表
如果唔同面具係會勁D既話....
咁邪神當年(日)同東方無敵打O個陣..點解唔用E+呢個面具????
同埋...平時又唔會見佢袋多幾個唔同面防身既???
會唔會好似0.03同果汁味既道理一樣呢
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-7-27 13:29 發表

佢12期都全部講火雲邪神 仲妙!  
基本上12X14=168
        168X約3萬=約504萬
讀者就咁總共損失左504萬   

12期後"火雲邪神"仲生存先更加好笑!!!!!!!!!
唔通你以前係佢公司做過
受過氣
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-8-9 14:42 發表

咁要睇下新龍點設定你老哥既功力啦,如果好似舊龍咁,又九死邪功又穹蒼寶鑑又萬毒心經又御劍飛行,咁大家可以收工攞飯盒囉...邊有得打呀大佬!!!
乜唔係話羅殺女出埋咩???
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-8-9 17:30 發表

無敵肯出手的話,九陽霹靂掌兩下手勢就打爆金如來。

Anyway,金羅漢近期表示真係超班,論鬥志亦不下於豬油,所以應該無咁快會死。
唔知會唔會因為輸左而將佢推上十一關
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 Colortiger 於 2007-8-30 13:58 發表
今期又係齋up,勁拖,真係好悶
X 2
仲有搵笨到囿薴黧釣葛咱赫悀J面虃@情在講多次 :bird: :bird: :bird:
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-8-30 21:45 發表

你地真好,可以睇到甘小文"老師"既超級搞笑既作品,我係台灣有錢都買唔到黎睇!!

記得當年買玉郎漫畫,其實只係想睇甘"老師"既"太公報",雖然唔係期期都笑到七彩,但 ...
柑蕉桔梨簻c!

雁鷲鵰貍獅狒!

五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-9-1 00:29 發表

無錯!! 呢D就係典型既甘氐風格笑話,利兄,請問仲有無???
以前囓伬旭珛e掉哂嚕

相關搜索目錄: 笑話
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-9-13 15:43 發表
哎,見到今期阿柴 d 表現,真係好鬼失望。

佢都已經唔係成日有機會表演架啦,咁耐無出,一出就被個二流低手蛇王吸左兩關功力去,得番 6 關,真係俾佢激死。

石鐵都係危危乎,希望老仙唔好吸晒佢 d 功 ...
可以用九陽神劍離遠射佢
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 KING546 於 2007-9-25 10:15 發表

天子6入面,拖雷俾老朱撕左隻手出黎,
後尾都比札木合駁番.
所以都唔排除四龍都有可能駁番隻手
雖然機會好微.........
會好似白骨咁

又裝隻鈦金屬手臂
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-9-28 12:50 發表
洪東應該無事,事關佢個超級高手徒弟王小龍家陣好得閒咁企正正鉆j離睇熱鬧,以龍哥不拘泥於所謂江湖道義鴭坋璁P佢對佢師父嚘繸i程度,如果洪東真係有險我諗小龍會不顧一切出手打瓜星宿老怪, ...
係喎
點解唔係出發前
每人飲返淡小龍既血
咪乜鬼野毒都唔怕囉
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-11-26 21:56 發表

我又覺得打交鼣央A有時唔可以一概而論鵅A總之結果小龍是在白鷲之上,其實已經算合理,始终不同的交,過程都會有d唔同.
鶡葦Y講白鷲係從後用無影刀將瘋妖分屍既
五大有其二

二手買賣
CD推介

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。