推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 无言

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-2 21:33 發表
剛從深圳回來,跟她見了面...她不斷在哭..她伏在我肩上哭,她說..這不是她的錯,她喝醉了!!!!

我心如止水..我知道这次是她最後一次在騙我....我慶幸的是..我用了五年的舊鞋,还有人肯要,

我甩難了:bow ...
下一個可能是我, 看來我個庫也要進的后備貨了。。。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-5 16:43 發表

Jack 哥,我看Kimchi 對你那麼好。她是對你癡心一片的!但永遠都"Hope for the best, prepare for the worst"!是最好的!
七公
Kimchi是跟定我了, 為我干什么都肯, 她家里所有人親人都喜歡我......., 是我沒感覺了, 要些新刺激.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-5-6 01:36 發表

JACK哥...唔係掛.....你哩對係我心目中..係一對壁人...做乜甘講啊?
西門兄, 係我要的新刺激....., 要去下井崗山羅.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-11 21:58 發表
今日,有人打電話俾白姐姐,盡訴X中情

喂喂 ... 白姐姐,我叫一枝花,最近同條女鬧翻了,我同條女成5年啦 ... 我只係大過佢N十年,年齡唔係距離嘛   ....我而家好能難過,我個個月都有俾錢佢使,過年過 ...
雖然和kimchi還很恩愛, 但世事難料, 有朝一日小弟落魄時, 師付記得陪小弟喝兩杯哦。。。。。
深有感触:
今朝恩愛比翼鳥?真的???不知???
他朝落魄可憐人!真的!!!自知!!!

!

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-12 10:52 發表
白姐姐, 我甘同个老战友讲吾知会吾会太直接。。伤拒心呢:-

QTE
沉果时玩得开心D。。。浮的时候就潇灑D。。吾好藕断丝连。。 ...
大海哥, EQ高, 會玩之人!

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-12 10:35 發表

可能係 Kmy 行業的關係,Evolution 是我們所深信,每生物都會不斷完善
Jack 哥覺得膩了悶了厭了 ... 因為在這個關係上再沒有再進一步的完善空間
在可望的將來仍會留在同一層次. 所以, ...
是啊, 做愛都不興奮了, 太熟悉的身軀和程序了,有點麻木了, 會好好愛KIMCHI, 但也會開辟新戰場了.....
男人嘛....., 博愛哪.......

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-12 11:38 發表

講就易 ...   
海哥做也易啊...., 最近又收妾了....

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-12 11:40 發表

大海...第2D人我唔會复佢...尋晚你見我点...坐兩條囡...玩到尾

大話骰贏到你唔敢同我玩...我冇事...你一星期見我几次..就唔好同果D好日唔見我果D人一般見識...

自從深圳別后...我未聽过佢電話 ...
GLUCERNA 兄 又威猛! 可喜可賀!

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-12 11:41 發表

這個叫背靠祖國,放眼世界   
放眼東莞都吃吾哂哪....., 放眼全國就.....
月底上井崗山, 回來向眾兄弟匯報戰況

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-5-12 12:56 發表

甘你幾時去偷食啊?...好耐未見過你偷食喎...
近排和正菜(井崗山女)搞的火熱, 月尾上山,她陪我爬山。。。。。 kimchi為幫我省錢不去了, 所以我下山后又能上京找老相好,(當年放生的女護士, 曾在報告中有相為証, 又高又白又美,還去過選美的那個穿蒙古服裝女孩)

吾知算吾算偷食喎。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。