推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 无言

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-2 21:33 發表
剛從深圳回來,跟她見了面...她不斷在哭..她伏在我肩上哭,她說..這不是她的錯,她喝醉了!!!!

我心如止水..我知道这次是她最後一次在騙我....我慶幸的是..我用了五年的舊鞋,还有人肯要,

我甩難了:bow ...
無0既....我個人覺得...甘0既結局都無話唔好.....
難聽D講句..我地出得黎玩...長楂短炒都好....一開始都無預過有結果啦....
唔要同D囡..結埋婚生埋仔咩....

如果係...過程當中..樂多於苦...己經算唔錯....

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-4 10:56 發表

FOCs always end up more costly..
你哩句最真。。。!!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-5-5 16:39 發表

下一個可能是我, 看來我個庫也要進的后備貨了。。。。。。
JACK哥...唔係掛.....你哩對係我心目中..係一對壁人...做乜甘講啊?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-8 18:45 發表
能放下便自在,祝 Stan 哥早日康復。
唔知STAN"身體"康復左未?

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-10 14:50 發表

男人都系甘既啦。。LB1跟我三年啦, LB2也一年多。。真系少了刺激感啦。。。
跟三年或跟一年。。。唔係問題。。。。

係你見到佢有幾長時間。。。。

好似我D。。SP。。最密果D。。。一年先見十零日。。。疏果D。。可能一年先見一或兩日。。。又點會厭呢。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-10 17:47 發表

细佬有難..都唔陪我食飱钣..從長計議.....
健康最緊要。。搞掂D小病先啦。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-5-10 13:42 發表

西門兄, 係我要的新刺激....., 要去下井崗山羅.....
個人愚見。。亦唔係離開得甘急。。。試下少D見面先。。。。兩三個月先見一次,一來你有新鮮感,二來你都可以令佢習慣身邊無你。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-10 22:28 發表

大根...知我有病仲要扑我。。

感冒几日就好啦...心靈創傷難填呀.....。。
其實,你睇開D就得.....
幾年時間唔係短,但走左都無辦法.......祗嘆人地唔識寶啦...

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-11 21:58 發表
今日,有人打電話俾白姐姐,盡訴X中情

喂喂 ... 白姐姐,我叫一枝花,最近同條女鬧翻了,我同條女成5年啦 ... 我只係大過佢N十年,年齡唔係距離嘛   ....我而家好能難過,我個個月都有俾錢佢使,過年過 ...
師傅..我諗我明你講乜.....
其他人我唔敢俾評...

但我自己就唔知幾時諗通左....唔再搵LB..只有SP...(即係我唔介意佢地有其他男人)...
我仲真心勸佢地..如果搵到好男人不如叫地跟佢嫁俾佢...
因為我知道我自己根本唔可以OFFER名份或全部時間俾佢地....既然大家曾經一齊開心過,點解唔成人之美呢...
當然如果我覺得佢識果D男人有問題的話..我都會出聲提點佢....

"以上純屬個人意見"

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-5-12 11:38 發表

是啊, 做愛都不興奮了, 太熟悉的身軀和程序了,有點麻木了, 會好好愛KIMCHI, 但也會開辟新戰場了.....
男人嘛....., 博愛哪.......
甘你幾時去偷食啊?...好耐未見過你偷食喎...

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-12 17:28 發表

耿系吾算偷食啦。。系调节身心的美食。。。
無言。。。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。