推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

49 12
發新話題

[原創] 奧克蘭巴打!!又係我出Report (3)

兩個幾三個星期無去玩,好dry!!兄弟有無好介紹,放工想去鬆一鬆。。。

回復 55# 的帖子

thanks brother dannz016, I may try that today if time suit me.. haha....

ada258,

你上o個個日本妹係味叫sugar? 功夫都OK,不過我最近少去7E因為D女來來去去得二三個,我等緊佢D新女。
引用:
原帖由 ada258 於 2010-7-26 19:56 發表
今天去了7e, 韩国和日本混血的女孩,还不错,按摩到位,服务挺好,下面挺紧,但是no kiss,总体还挺好,最近弟兄们有没有好的推荐

話說上星期去HQ原本想食件中國妹,點知比個差仔快一步,甘要等一小時,所以去左B28。。。

B28火燒完開番,個櫃檯整過下,新沙發,不過房間無變。費用就高左,半小時由$120 增加到 $140, 一小時由$160 增加到 $180。。老闆變左所以我無discount!!  

D女呢,下午去全部都係中國女,質素好過之前,年青好多,下午有呢D質素,夜晚應該仲好。。。maybe thats the reason they charge more now!

長話短說,食左件台灣妹,細細件,服務都OK,樣都OK,不過叫床聲有D假,下面竟然有D寬。。。哈哈。。
整體黎講都OK啦。。。

B28,應該會再去,不過以$140 half hr, $180/hr 價錢,發一砲好似貴D。。

另加短報告。。。。半年多無去33,之前去左,食左件學生妹,(奇蹟,33有年輕妹妹。。)開餐就都係o甘啦。。不過呢條女個妹妹生得比較落,男上女下好似唔多就手,後進入就好D。。小弟吊過甘多女呢個既妹妹算低,新經驗。。哈哈。。如果我細佬長D可能好D。。哈哈。。。

No, both not allow kiss...and HQ just call me today (29 Jul) said that they go a pretty young Kiwi girl work here in the afternoon... I may go to try later today...
引用:
原帖由 dannz016 於 2010-7-28 18:19 發表
Hi K20A

Thanks for your reports. Did the let you kiss?

小小消息,美麗宮前幾日比警察查牌,好似話owner冇PR所以要暫時停止營業。。o甘佢D女十個有八個都冇PR,應該都賴左野。。唉。。都唔知幾時可以開番,又小左個場。。。

Going to the erotica show this afternoon... lets see what they got this year... haha..

oh sorry for the late reply, i normally won't use my PC during weekend...

Well, the show is a bit boring... not much fun.. hahaa..
引用:
原帖由 roliz2008 於 2010-8-13 09:33 發表

Hi K20A, i will be arrive at Auckland Sun morning, can i see the show on sunday afternoon? Thank you for your kind information and sharing.

haha... you simply can't compare those girls here with Macau, HK, china... etc...just hopeless here...
I haven't try any in China yet, but been to Macau.... and Macau is a wonderful experience...
Sorry brother, I think you are quite disappointed with NZ now...
引用:
原帖由 roliz2008 於 2010-8-16 18:59 發表

Hi Brother K20A, i went to a couple places already, 7E & HQ also went, no surprise...and i can only say if compare with Macau & China Zhuhai girls, NZ girls couldn't pass, almost "0" service. But, ...

回復 73# 的帖子

哈哈,重諗住個post自然沈底,點知又有人吊翻上黎。。哈哈。。

教就唔敢講,經驗就有D啦,你睇下我地D 舊 post,就應該有D idea 啦。地址就PM我先講啦。

我就黎翻HK行下,到時有機會避開老婆就會去食下D平女啦。。
NZ呢到差不多$200先食一"餐",HK夠食兩三"餐" 啦!!
本帖最近評分記錄
  • rtsang88 體力 +50 可以話同中学班友聚舊 2010-11-7 08:03
  • rtsang88 威望 +50 可以話同中学班友聚舊 2010-11-7 08:03
  • rtsang88 金錢 +50 可以話同中学班友聚舊 2010-11-7 08:03

巴打!!我番黎喇!!
知我者,rtsang88是也!!我個日exactly用你哩條橋,成功上左香檳,然後o係 causeway bay, MK,  etc, 用同樣手法都成功左。。。哈哈哈。。。
引用:
原帖由 rtsang88 於 2010-11-7 08:29 發表 或者帶老婆行尖沙咀加年威老道, 成條亍兩邊都係時装店, 行得兩行話太多嘢睇, 不如一或兩小時後在Mac記等咁你咪自己找happy, 最緊要沖涼時唔好整濕髮尾, 唔係都唔知惦解釋以上我都用過幾次

相關搜索目錄: 香檳

我隻乸睇得好緊,過夜高風險!祝你馬到功成,番黎分享下。。 btw, rtsang88, where you from? Canada?
引用:
原帖由 rtsang88 於 2010-11-7 08:17 發表 我下個月返港就用以下隻故仔 --同隻乸講同中学班書友仔聚舊一天聯歡地點係同学屋企, 在長洲同学老婆会返外家, 唔阻住我地班友, 十幾廿年冇見重話明會有排吹水, 可能趕唔 ...

香港我唔係好識,主要黎講,TST我會去香檳。MK 就隨街都有啦,朗豪坊附近好多。Causeway Bay 我會去富士。都係去一樓一多D。我提議你去141.com 做下功課,好多選擇。
一樓一比較方便我地呢D有老婆/女友,前後一個鐘應該OK。unless you're superman... hahaha..
引用:
原帖由 rtsang88 於 2010-11-10 00:10 發表

Yes, Toronto, Ontario, Canada   

Any recommendation at MK and TST?
If yes, please PM me or E-mail me at 1688rt@gmail.com

Thanks

相關搜索目錄: 香檳 功課

昨天去左1069,試左日本妹,($120 half hour, $150 one hour).個名叫Miko。。
JAL 空姐,夜晚佢話佢要番機場開工。。兩星期後話會回大阪機場做野。。。下年一月先番。。
超大波,樣OK,可濕錫,OK好玩。。報告完畢!

So, how old is Fiona? what about her figure? can wet kiss or not?
引用:
原帖由 奧克狼 於 2010-11-24 21:49 發表
聽 Panmure 33 老闆娘講嚟咗件中國妹叫 Fiona 手骨唔錯,今日得閒於是上去試一試,Fiona 來自東莞,所以言無也隔漠,她屬於嬌小型細細粒,但手骨十分有力,甚有東莞大塲骨女水準,人又健談風趣,傾 ...

祝願各巴打性誕快樂!我老婆都放假,睇得緊左,所以黎緊兩三星期我諗我都要"休息"下。。各位小心D玩,下年見!!新年快樂!!

回復 97# 的帖子

Hi Dannz016, are you talking about the "Golden Coast" 黃金海岸 Spa?
I saw those ad. in newspaper, i guess its pure spa and massage only... nothing "more interesting"...
But if any brother tried, please report...I want to know too..

相關搜索目錄: SPA

哩排auckland真係無咩新場玩,大家有無好介紹?

1069 Dominion Road is the address, there are couple more in Dominion Road, 719, 862, 1216

I tried 862 and its ok, BUT, 玩家都知,D女成日轉,我吾保證你去到D女既質素。。
本帖最近評分記錄
  • rtsang88 體力 +50 精品文章 2011-5-18 11:03
  • rtsang88 威望 +50 精品文章 2011-5-18 11:03
  • rtsang88 金錢 +50 精品文章 2011-5-18 11:03

I agreed Emily8 is ok, at least the last experience was good... and I tried an Indian 2,3 years ago, good too...
However, I also tried an white Kiwi young girl but the balls are already reach her tummy... hahaha...

yes, those photos in the web are 90% faked, i simply don't believe it... but get some contact numbers is good...

alwayshardon兄:The reason I went to 1069 was because 862 has no gals last time.

in 1069, 試左個日本妹,she said she work as a JAL 空姐, 大波,可以錫,完事除套之後佢居然再錫我細佬,最後一滴都俾佢用口啜左。。哈哈。。

never try the one in Remuera or Epsom b4, but I did rang and check...feel a bit expensive therefore never try...

I can't believe this post already 1 year old.... hohoho.. Thanks all brothers and good to see more people in Auckland pops up!!!

奧克蘭巴打!!又係我出Post,不過唔係報告,係想問問題。

想問下有無巴打試過食D男用"能量補充天然健康"食品?
例如那些"做"之前兩個小時食,令你做時充滿力量個D?

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。