推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] 北京近況

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-5-19 18:37 發表

大海呢排係上海玩?
我上海有贴市消息嘛。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-19 20:18 發表

我上海有贴市消息嘛。。。

利害

星期五你地去邊到玩

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-5-19 21:32 發表

利害

星期五你地去邊到玩
今晚就去CA。。明晚休息啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-20 06:52 發表

大海哥:CA你好耐无去啦!

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-20 06:52 發表

下星期一於同你去CA,HM。。。。

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-5-20 09:23 發表

你幾時會做回來的春天。。。。

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-5-20 09:23 發表

今晚去DM颠翻晚。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-5-20 10:17 發表

下星期一於同你去CA,HM。。。。
随时CALL我啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-20 10:40 發表

随时CALL我啦。。
好啊。。。28,29号左右你得唔得?

得呀。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-5-20 10:18 發表

你幾時會做回來的春天。。。。
都约左你6月12号去旅游?不过今次唔好去游湖啦!去爬山好吗?

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-20 10:39 發表

今晚去DM颠翻晚。。
我还要坐十几天,期满出来要跟海哥颠番一个星期!

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-5-20 12:42 發表

都约左你6月12号去旅游?不过今次唔好去游湖啦!去爬山好吗?
去爬咩野山?。。。。。係唔係肉女峰?

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-5-20 12:48 發表

我还要坐十几天,期满出来要跟海哥颠番一个星期!
好呀。。我陪你一星期玩五晚。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-5-20 12:51 發表

去爬咩野山?。。。。。係唔係肉女峰?
肉女峰。。我中意。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-20 12:56 發表

肉女峰。。我中意。。。
玉女峰你一星期爬几天,我讲系'观音山'!

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-5-20 13:03 發表

玉女峰你一星期爬几天,我讲系'观音山'!
观音山。。要拜啦。。

大家做的不错,向你们学习

自從上次四大夜場被掃後,好多場都關門,仲開既都好慘淡...例如大部分囡囡唔敢返,限定每間房只能有一個服務員同一個囡囡...不過主場媽咪話星期一開始會大致回復正常∼ ,只係要求囡囡穿工服...不過仲好,起碼個個都要著短裙∼ ...但就會少左新囡囡或者唔係經常返呢個場既囡囡(冇工服)∼ ,同埋部分驚得滯走左返老家既未有咁快返到黎

其實之前咁高調掃四間大場,已經做晒野俾大家睇。始終都係京城嘛,呢度最緊要既商務活動就係應酬,又點會掃得晒所有夜場?班大粒佬去邊玩?

相對之下夜總會都係比較安全(在客既角度),例如上次掃場都係拉晒班囡囡出大廳,一般都唔入K房,因為都唔知會有乜人o係入面∼
... 原來我冇簽名檔 ...

yup, the " sky " club was one of those unlucky

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-24 02:58 發表
自從上次四大夜場被掃後,好多場都關門,仲開既都好慘淡...例如大部分囡囡唔敢返,限定每間房只能有一個服務員同一個囡囡...不過主場媽咪話星期一開始會大致回復正常∼ ,只係要求囡囡穿工服...不 ...
咁係咪而家開始回復正常, 包括桑拿和上門都 可以安心玩樂呢?

打電話比 agent , 等左兩個鐘都唔見佢, 再打比佢, 佢話到左大堂都上唔到來, 話應該會好危險, 下次先...
搞到好失望

打電話比 agent , 等左兩個鐘都唔見佢, 再打比佢, 佢話到左大堂都上唔到來, 話應該會好危險, 下次先...
搞到好失望

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-5-27 23:58 發表
搞到好失望
唔係咁大劑呀? 咁下星期係京城咪要食齋...
咁難得先有 trip 上京, 唉!   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。