推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

26 12
發新話題

[建議] 北京近況

北京近況

據聞近日京城換了新局長,當然要推陳出新...重災區係洗浴中心!不過這星期都有兩家夜總會被查封,絕大部分而家都只提供場內陪玩(飲酒、唱歌、聊天)服務...就算係有客人要求,佢地都唔敢幫你拿房...就算你有房,都儘量唔好帶人返去...簡單講:就係大家小心啦!(京城始終都係京城∼

... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-5-9 21:08 發表
版主, 咁上門按摩有冇影響呢?
我好耐冇搵過呢類服務了,都係去夜總會。但個個媽咪都唔會幫客攞酒店房(好多夜總會都係在酒店內),話唔安全,除非自己有地方...咁我估住酒店既最好都係儘量少搵陌生女人上房比較好。不過呢類情況都唔會維持好耐。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-5-10 18:38 發表

多謝報料。。。甘係京城真係要正正經經識番”幾”個女朋友先得。。。。
我都想搵女朋友,可惜一個都未有∼

北京百日嚴打真係唔講得笑,下一波就輪到電召上門呢類,大家小心!

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2010-5-18 02:51 發表
勒令停业整顿6个月
天上人間都已經唔係第一次∼

引用:
原帖由 deelee1974 於 2010-5-19 02:29 發表
very good, Thanks
新註冊發個8個回覆都係“very good, Thanks",擺明係灌水∼

自從上次四大夜場被掃後,好多場都關門,仲開既都好慘淡...例如大部分囡囡唔敢返,限定每間房只能有一個服務員同一個囡囡...不過主場媽咪話星期一開始會大致回復正常∼ ,只係要求囡囡穿工服...不過仲好,起碼個個都要著短裙∼ ...但就會少左新囡囡或者唔係經常返呢個場既囡囡(冇工服)∼ ,同埋部分驚得滯走左返老家既未有咁快返到黎

其實之前咁高調掃四間大場,已經做晒野俾大家睇。始終都係京城嘛,呢度最緊要既商務活動就係應酬,又點會掃得晒所有夜場?班大粒佬去邊玩?

相對之下夜總會都係比較安全(在客既角度),例如上次掃場都係拉晒班囡囡出大廳,一般都唔入K房,因為都唔知會有乜人o係入面∼

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-5-24 21:36 發表

咁係咪而家開始回復正常, 包括桑拿和上門都 可以安心玩樂呢?
桑拿和上門都仍然係高危,夜總會只係大場好D,因為大家都只係在房內飲酒傾計唱歌,如果去光豬場撞正查牌就大劑∼

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-5-28 00:04 發表

唔係咁大劑呀? 咁下星期係京城咪要食齋...
咁難得先有 trip 上京, 唉!   
去NC玩啦∼

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-5-29 00:12 發表

但咁嘅環境, 係 NC 都係蛋家雞見水, 睇得唔食得; 冇得帶返酒店
住酒店就真係冇計,夜晚大堂保安肯定唔放囡囡入∼...除非約囡囡第二日日頭返房執返劑∼

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-5-29 09:44 發表
連五星酒店都咁

如果下午會唔會好d? 有乜辦法呢?
半夜三更帶個女仔入酒店梗係有事,日頭人流多,一般都唔會有事...不過當然囡囡唔好打扮得太過份

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-6-2 22:43 發表
保安唔比上都好, 最怕係公安查房
公安係唔係只會夜晚查?
都係呢句:日頭人流多,好難發現。另外據夜場有關人士講法:「最怕有便衣晚上從夜場門口跟蹤,之後就會連累到個場,可以入佢地賣淫罪!」

天上人間等幾間大場已版封,已算做晒野,有晒交待,新公安局長既威信已經建立。近排雖然仲未好似以前一樣,不過市面已逐漸回復。

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-6-21 12:08 發表
想請問北京五星級酒店入面的SN 上房服務有沒有增埴? 上次試過, 但點問個技師都係答話佢地只有正規的服務
五星級相對較少有增值服務,反而三、四星就好多都有∼

不過好多四星級既都開價好貴,三、四百一小時按摩,要加野就要加多個鐘,之後開大仲想另加兩千∼,我就唔會試∼

我覺得在北京如果要玩上房按摩,最好都係預齋揼。最多過完兩粒鐘骨癮再搵Agent叫外賣

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-6-28 09:22 發表
請問而家京城仲係唔係好緊張?
現在好一點,我常去的夜總會已不用穿工服,不過還是囡囡不能跟客人一齊離開。出入酒店就不清楚,因為我自己有地方∼

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-7-6 16:07 發表
想問下, 其實公安查酒店房, 係因為有計劃的行動定係酒店有人報串?

若遇到查房或查牌(SN), 應該點做? 可以點解釋? 同埋而家係唔係斷正就一定十五日?
查酒店房當然係有目標先會,例如想做個場就由場門口跟到去酒店再踢門;另外就係有人(酒店或其他場)報串。

SN我就唔清楚∼

引用:
原帖由 tlbowl 於 2010-7-8 02:06 發表
I am in Beijing at the moment, lots of lady is passing business cards at hotel door (5-6 stars) with Phone number ..... is that safe?
最好不要試!!!

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-7-9 12:06 發表
So are things back to normal and safe?
Not as safe as before, but better than a while ago.

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-7-14 15:08 發表
Just back from Beijing. Tried from an agent for 2 consecutive evenings.
First evening: okay, not good looking, but skillful. Told the agent what I like
Second evening: good looking, slim, very gf fe ...
How come I've never had any good girl from agent~

Agent would surely refuse to let the girl stay not only because of the risk, but also other jobs for the girl.

For the places I usually go, things are back to normal now... probably until Sept

引用:
原帖由 Edmund-San 於 2010-7-26 15:23 發表
My Beijing trip will be boring!!!
Everything is quite ok at this moment~

引用:
原帖由 Edmund-San 於 2010-7-28 12:31 發表
Any good place to recommend????
For NC, you can refer to my previous post: http://58.64.143.73/f/thread-328940-1-2.html

Just a minor change: 麗城 has been changed to 天?人?VIP,即著名大場「借屍還魂」之作∼

小弟去開幾間夜總會都大致OK,只係仍然唔俾囡囡同容一齊出門口...估計可能以後都係咁∼ (不過好明顯這兩個月係少了新血,可能好多都被嚇跑唔過黎搵食,希望十一過後,有部分要在過年搵錢既新人會加入∼

其他什洗浴、髮廊%A

游先生唔知仲有冇做,可以打佢電話試試。不過北京酒店叫外賣仍然高危,有好多囡囡都唔敢搏。如果你仲要係住五星級大酒店的話就更危險!

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。