推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] 北京近況

版主, 咁上門按摩有冇影響呢?

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-24 02:58 發表
自從上次四大夜場被掃後,好多場都關門,仲開既都好慘淡...例如大部分囡囡唔敢返,限定每間房只能有一個服務員同一個囡囡...不過主場媽咪話星期一開始會大致回復正常∼ ,只係要求囡囡穿工服...不 ...
咁係咪而家開始回復正常, 包括桑拿和上門都 可以安心玩樂呢?

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-5-27 23:58 發表
打電話比 agent , 等左兩個鐘都唔見佢, 再打比佢, 佢話到左大堂都上唔到來, 話應該會好危險, 下次先...
搞到好失望
唔係咁大劑呀? 咁下星期係京城咪要食齋...
咁難得先有 trip 上京, 唉!   

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-28 16:45 發表

去NC玩啦∼
但咁嘅環境, 係 NC 都係蛋家雞見水, 睇得唔食得; 冇得帶返酒店

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-29 18:04 發表

半夜三更帶個女仔入酒店梗係有事,日頭人流多,一般都唔會有事...不過當然囡囡唔好打扮得太過份
多謝版主資料, 唯有睇下自己嘅定力有幾高啦.....再唔係重有個五姑娘嘅...

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-6-3 03:07 發表

都係呢句:日頭人流多,好難發現。另外據夜場有關人士講法:「最怕有便衣晚上從夜場門口跟蹤,之後就會連累到個場,可以入佢地賣淫罪!」
前幾日係京城都冒險揾咗兩次上門按摩, 都順利過關! 因我住的酒店電梯要入咭, 女女一定要人帶上樓. 所以一早提醒女女在樓下 call 我再落去接上房.
講返兩個女女, 都係 call 雨馨嘅, 質素真係幾高. 第一個花花, 後生, 樣靚身材正; 第二個玲玲, 樣略遜, 但身材更勁. 唯一是兩個都幾 cool, 而且只有升空服務.

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-6-21 12:08 發表
想請問北京五星級酒店入面的SN 上房服務有沒有增埴? 上次試過, 但點問個技師都係答話佢地只有正規的服務
上個月我住嘉里都試過, 見佢唔使三百一粒鐘, 就揾咗個上房. 佢主動問升唔升空, 但就開價$1200, 重話明唔準摸. 有冇九兩菜. 梗係唔騷佢啦. 最後佢減到$600 都冇理佢. 不過係揼得幾好, 所以只係做咗兩粒齋.

小弟兩星期後再上京, 請問最新近況如何?
氣氛是否已好轉? 唔知有冇 c hing 可提供.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。