推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[建議] 北京近況

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-9 13:09 發表
據聞近日京城換了新局長,當然要推陳出新...重災區係洗浴中心!不過這星期都有兩家夜總會被查封,絕大部分而家都只提供場內陪玩(飲酒、唱歌、聊天)服務...就算係有客人要求,佢地都唔敢幫你拿房...就算你 ...
多謝報料。。。甘係京城真係要正正經經識番”幾”個女朋友先得。。。。

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-10 20:03 發表

我都想搵女朋友,可惜一個都未有∼
幾年前係北京,我比較大胆.....真係叫D囡囡番自己間屋度(租番黎)

引用:
原帖由 YU? 於 2010-5-13 09:16 發表
騰訊新聞  五月十三日
前晚,朝阳警方兵分四路突查天上人间、名门夜宴、花都、凯富国际等4家豪华夜总会,当场查获有偿陪侍小姐557 ...
都算得上文明。始終係北京。。高級場所客人。。。。都係被勸諭離開。。。
囡囡都無拉到。。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-14 13:59 發表

just heard from my friend that a city near SHA , a raid at the most expensive 5 star hotel rooms there , caught 7 pairs of men and women..  I was there the night before, and I brought a girl back  ...
有甘0既事。。。。如果係真就真係大X鑊。。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-14 15:57 發表

KS??
Lucky you...think I will stay away from SH area for a while la....
連你都怕。。你係同你自LB(女朋友)一齊喎。。。

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-5-19 18:37 發表

大海呢排係上海玩?
大海哥。。。一向都有去上海玩啦。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-20 06:52 發表

今晚就去CA。。明晚休息啦。。
下星期一於同你去CA,HM。。。。

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-5-20 09:23 發表

大海哥:CA你好耐无去啦!  
你幾時會做回來的春天。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-20 10:40 發表

随时CALL我啦。。
好啊。。。28,29号左右你得唔得?

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-5-20 12:42 發表

都约左你6月12号去旅游?不过今次唔好去游湖啦!去爬山好吗?
去爬咩野山?。。。。。係唔係肉女峰?

引用:
原帖由 auriga00 於 2011-1-10 04:59 發表
游先生唔知仲有冇做,可以打佢電話試試。不過北京酒店叫外賣仍然高危,有好多囡囡都唔敢搏。如果你仲要係住五星級大酒店的話就更危險!
我都未試過係北京過年。。唔知北京係ktv做野的mm。。係唔係都有回鄉潮?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 auriga00 於 2011-1-10 10:33 發表

當然有。而且為左避過春運高峰期,仲會比一般打工仔女走得早∼
甘而家有乜野食?。。。唔通一直到二月中都等運到?

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-10 14:37 發表
你无问题喇!平时收埋这么多SP !!!又有黑妹,只怕你不想找人吧!你叫一声,6,7个排队喇!
黑妹。。番左老家養傷醫病。。。
但佢有條針係eastern河,上次斷正。。。(黑妹好傷心,不過原諒左我,最後祗叫我唔好飲太多酒)
以後要去eastern河的話,都可能要帶面具先得。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-10 17:41 發表
你告诉他,你是浪子!浪子是定不下来的!但对她一定是真心!(多情而长情! )
靚仔哥。。。最近eastern河軍情如何,掂唔掂先?。。。睇下值唔值得冒險。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-11 13:53 發表
我星期五六两天都是在那里!本来想番吃上次的极品双飞,但马胆因赚够了,早回家。只剩副选,但也连吃两天!

AINY师兄就话他吃到 ...
因為我申請到假期,可能係21号或22号去ca或hm搞番個event埋年。。。。
所以問下軍情啫?

引用:
原帖由 auriga00 於 2011-1-10 10:33 發表

當然有。而且為左避過春運高峰期,仲會比一般打工仔女走得早∼
師兄。。你又會幾時埋年呢?

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-11 14:53 發表
21号我ok哑!去那里预我!
嗯。。。睇下A.I.N.Y,bloody devil, 3 哥,春天哥哥,會唔會得囉。。好耐未聚過嘞。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。