推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

44 12
發新話題

[原創] 東管難行 只好走遠d DS

東管難行 只好走遠d DS

SZ 和 東管都高危 唯有再去遠D嘅DS

1110上車  1230到涉  先去車站附近一家飯店午飯
估唔到一間咁普通的食館  有咁高水準的味道  半隻鹹雞入味非常 大陸食雞  雞肉鮮美就講都多鳩餘喇  葱爆牛肉正撚到喱..個醬排骨先離鳩譜  好食到....你地係咪小緊我呢 重未入正題
食飽飯  7条友開始搵場 點知下午未夠兩點  好多場都未有囡囡返工 好彩 我地有個專業領隊 唔係都唔知點算h:" />h:" />

終於行到第四間  己腳都軟埋 我首先揀到件幼齒 我条幼齒90後  33A  相頭70/100  瘦身型成個學生妹 唔想再搵喇就上喱件喇

囡囡手法 真係好生硬  但多毛 好水 一上床己差D比佢吹爆 不過經驗 可能不及D中女  欠缺風韻 但係188食到件咁幼齒 仲想點撚樣丫 滿意喇

餘下之團友  終於行左六間  七色狼先能夠全部入閘 個個都食到好嘢 我地個領隊  真係功不可抹

有時間的話DS  I Will Be Back   不過真係要晏D去  唔係盞行餐死

相關搜索目錄: 瘦身
本帖最近評分記錄
  • just4fun 體力 +29 讚! 2010-5-26 11:00
  • just4fun 威望 +29 讚! 2010-5-26 11:00
  • just4fun 金錢 +29 讚! 2010-5-26 11:00
  • lidoon9 體力 +20 多謝分享 2010-5-25 12:17
  • lidoon9 威望 +20 多謝分享 2010-5-25 12:17
  • lidoon9 金錢 +20 多謝分享 2010-5-25 12:17
  • denny2000 體力 +21 讚! 2010-5-24 10:21
  • denny2000 威望 +21 讚! 2010-5-24 10:21
  • denny2000 金錢 +19 讚! 2010-5-24 10:21
來自狗扮人的地方

ds最好都系四,五點後比較多女,重有假期和周未更加多女之前果晚開夜工,第二日更遲上班!

祇有白宮貴場下午已時時刻刻都有女供應!

吃完飯,洗隻腳抽下水,或者按摩按三角地帶,按完先去桑拿就最穩陣!

DS我都好久無去,好多300場都跌到200-250,衛生環境都同樣跌watt…

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-5-23 08:24 發表

11:10上車  12:30到涉  先去車站附近一家飯店午飯
估唔到一間咁普通的食館  有咁高水準的味道  半隻鹹雞入味非常 大陸食雞  雞肉鮮美就 ...
間餐廳係咪叫美味X?.........呢間野係幾好食......去親DS一落車必食....

引用:
原帖由 hk2005 於 2010-5-23 10:53 發表
ds最好都系四,五點後比較多女,重有假期和周未更加多女之前果晚開夜工,第二日更遲上班!

吃完飯,洗隻腳抽下水,或者按摩按三角地帶,按完先去桑拿就最穩陣!

DS ...
請問DS邊度可以一邊洗腳一邊抽水?......我去過新明豬, 老正, 手勢十分好....但無野玩; 有去一點美容浴足的地方, 都係好正經

下午時段DS SN大部份都無技師......可以去金頂睇睇.....都有10幾个你睇.....400起....

平價的可以去講成大酒店, 好多技師睇.....不過水準參差D

相關搜索目錄: 美容 酒店

依, 大象兄唔食機餐吃全餐, 証明寶刀未老.

開頭仲以為睇緊粗口版為食總司領
上面有想法,下面沒辦法!!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-5-23 08:24 發表

11:10上車  12:30到涉  先去車站附近一家飯店午飯
估唔到一間咁普通的食館  有咁高水準的味道  半隻鹹雞入味非常 大陸食雞  雞肉鮮美就 ...
188是SN全餐吗。。好便宜啊。。。

188幼  PM邊間可以嗎?

引用:
原帖由 hk2005 於 2010-5-23 10:53 發表

DS ...
己準備下次都係咁玩
引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-23 15:10 發表

間餐廳係咪叫美味X?.........呢間野係幾好食......去親DS一落車必食....
新天地酒樓  一落車對面喎
引用:
原帖由 wawawawawy 於 2010-5-23 17:29 發表
依, 大象兄唔食機餐吃全餐, 証明寶刀未老.
間間都係開大場  無計喇
引用:
原帖由 新熱血 於 2010-5-23 17:33 發表
   開頭仲以為睇緊粗口版為食總司領
粗人一個  請見諒
引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-23 17:56 發表

188是SN全餐吗。。好便宜啊。。。
無錯  小費都可以唔比
引用:
原帖由 1001night 於 2010-5-23 18:46 發表
188幼  PM邊間可以嗎?
隨便一間都差唔多  你話做普桑幾錢就得  多數係188
來自狗扮人的地方

C hing

Can I to know DS = chinese name

Thanks

引用:
原帖由 kksex 於 2010-5-24 05:11 發表
C hing

Can I to know DS = chinese name

Thanks
Simple water

引用:

good report. DS is good in terms of cost.. but a bit far away..  

I also enjoy having a good meal (if I have time) like you, have a SN, then have a massage and then....  That is a more rewarding trip..
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

多謝大象的報告....淡水給我很多很多回憶....

DS SN 才188.。仲有好野吃。。。几时去下先得。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-24 04:38 發表
但係水準係好一般,同CP, CA無得比!當然價錢都唔同!DS係性價比較高的

回復 1# 的帖子

DS 車程較耐,  仲要下午4,5點先有囡揀,  玩完就會好晏.

引用:
原帖由 coke818 於 2010-5-24 15:14 發表

但係水準係好一般,同CP, CA無得比!當然價錢都唔同!DS係性價比較高的
只系200左右当然不会期望太高啦。。但讲真甘既价钱在SZ, CP只系快仔价。。真系好抵玩。。唯一就系交通不太方便。。

DS ar, hoho  ,too far away ar. but 188 is good deal!

DS is a good place, i only go to KTV before. the bus service stopped at 9PM so you need to stay over night if you missed the last bus.

Don't expect the service for such price in DS as compare with that in DG and CA.
You may feel eating the fast food!
Also, it is too far away for day trip steal jump. It is really rush!
But, as an alternative choice during the storm period, it is a nice place to go.

引用:
... 有時間的話DS  I Will Be Back   不過真係要晏D去  唔係盞行餐死
山長水遠, 最少都要玩兩場啦! 我就話要早d去就真.
12:00 到DS
12:00 - 13:00 LUNCH
13:30 - 16:30 揼正骨做保健養身
17:00 - 18:30 SAUNA
19:00 - 20:30 DINNER
20:30 返SZ

引用:
原帖由 cowsan 於 2010/5/24 15:18 發表
DS 車程較耐,  仲要下午4,5點先有囡揀,  玩完就會好晏.
早去唔係無得揀,不過會少。獨行俠可以沿開城大道掃場,遂間瞄下。一班人就較麻煩!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010/5/23 08:24 發表
SZ 和 東管都高危 唯有再去遠D韱S

間野咁好食,得閒齋去食個晏囉!

引用:
原帖由 kksex 於 2010-5-24 05:11 發表
C hing

Thanks
三點水  加兩個火為第一個字
引用:
原帖由 sinnid 於 2010-5-24 12:37 發表
多謝大象的報告....淡水給我很多很多回憶....
咪撚回憶喇  起程喇
引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-24 12:38 發表
賣點重係夠晒青春喎
引用:
原帖由 just4fun 於 2010-5-26 08:58 發表

間野咁好食,得閒齋去食個晏囉!
我諗起都好想去食飯
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 lidoon9 於 2010-5-25 12:37 發表

山長水遠, 最少都要玩兩場啦! 我就話要早d去就真.
12:00 到DS
12:00 - 13:00 LUNCH
13:30 - 16:30 揼正骨做保健養身
17:00 - 18:30 SAUNA
19:00 - 20:30 DINNER
20:30 返SZ
yap, good to plan for 2 action to leverage the cost and time of travel.  and maximum enjoyment.
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。