推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

26 12
發新話題

[原創] 請問知唔知邊度有比較多Looney Tunes既公仔/精品賣呢?要正版wor!thx!

請問知唔知邊度有比較多Looney Tunes既公仔/精品賣呢?要正版wor!thx!

請問知唔知邊度有比較多Looney Tunes既公仔/精品賣呢?要正版wor!thx!

相關搜索目錄: 精品

回復 1# 的帖子

Yahoo/Ebay 拍賣果d好似好多wor!有冇睇過?

周圍都有得賣,不過唔知真定假咯,所以我都係去d大商場買,信心既保證.

黎緊5月30港鐵出Looney Tunes紀念飛喎! 一定係正版啦,岩晒你~

虽然不知道,但还是帮你顶帖,防沉

,MTR 都出美國既卡通人物呀,得一套咋? 會係乜樣呀? 今次呢套幾錢?

港鐵有飛出咩? 有冇多d detail呀?

引用:
原帖由 小霖 於 2010-5-27 23:29 發表
黎緊5月30港鐵出Looney Tunes紀念飛喎! 一定係正版啦,岩晒你~
有d咩人物呀!??

回復 8# 的帖子

有無樣睇下呀?~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 小霖 於 2010-5-27 23:29 發表
一早知啦! 聽日換第一套啦!
記得早d 去排隊啦!   

引用:
原帖由 noel2314 於 2010-5-29 04:34 發表
有無樣睇下呀?~~~~~~~~~~~~
http://www.mtr.com.hk/chi/whatsnew/looneytunes.html1

幾得意喎, 除左3張飛仲有11個球員連埋個球場添, 哈~

引用:
原帖由 siupeach 於 2010-5-30 02:21 發表
三套, 每套兩張..即係六張啦....

引用:
原帖由 奇云仔 於 2010-5-30 15:14 發表

三套, 每套兩張..即係六張啦....
我覺得TWEETY最靚

回復 4# 的帖子

又有野出?? 要破財了~~~

琴日朝早飲完茶去買都仲有呀

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 siupeach 於 2010-5-30 02:21 發表
我最like大口塔斯~以前無記成日播佢地d卡通我集集睇~

引用:
原帖由 siupeach 於 2010-5-30 02:21 發表 幾得意喎, 除左3張飛仲有11個球員連埋個球場添, 哈~
不過要3個星期日早起身,辛苦d o者. ,翠兒多人鍾意,呢個星期要再早d起身先得

回復 18# 的帖子

今個星期日換第二套又嚟啦! 今次係翠兒套裝呀!
大家自己記住啦!  

回復 18# 的帖子

真係咁勁, 一早就換得晒?????!!!!!!!!!

翠兒應該係最受歡迎, 想換就要星期日早d去買啦

聽日有 Tweety套裝,
下星期日有Bugs Bunny 套裝

引用:
原帖由 day文 於 2010-6-2 01:37 發表

我最like大口塔斯~以前無記成日播佢地d卡通我集集睇~
我鐘意睇小鳥必必
好好笑

回復 22# 的帖子

一定要換晒佢!∼∼∼∼!

O岩O岩換左套Tweety套裝, 真係好靚!!

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。