推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

34 12
發新話題

[原創] 估唔到呢隻蝦又得喎 !! 呵呵!

估唔到呢隻蝦又得喎 !! 呵呵!

時間: 某年某月某個星期六晚
地點: 新個隻海蝦KTV(常仔)
人物: 小弟,白老大,蒲鬼,南哥,超人, 九哥,蛋哥。

呢個場我係第一次去,聽講初初開個時麻麻地,如果唔係d朋友(損友)早一晚試完,我都唔敢去。

硬件:
酒店房:
係估唔到咁ok喎,收218人仔。隔聲幾好,好過麗豪。係最唔慣個廁所,大就夠大,無浴缸,設玻璃淋浴間(內裡寬敞雙飛都唔會逼)。但係最抵死既係無廁所門,係呀連趟門都無既。。好處係d女無得再話各有各去沖,自己閂埋門成半粒鐘,依家你鍾意點沖我都見到晒啦。但唔好處係,要做大事時,大家都無得收埋,都幾尷尬。

K:
OK!!!兼音响及點歌系統唔錯,歌都夠多。我地要中房,4個人坐(連女) 8個人,都空左一半,後黎黎多3個朋友先無咁冷清。

軟件:
呢隻海蝦個場有3層。分234樓,有花街係3樓。個晚星期六我地六點九到,人地仲早D,我見仲有好多女。我見早黎個D真係早起的鳥兒有野食。我見D質素都OK(好過華泰),至於我地,69到既,仲有唔少選擇(雖然條花街唔係好長,但quality quantity ok,兼d阿媽唔會太hardsell,雖然一樣會推d女比你,但唔會監硬黎)D姐姐仔,分普通258 (放心呢D係最多既),同埋儷人組 3810 (D姐姐仔好全部著紅色衫,但同所有東莞既K一樣,只係以高取勝)。方便既掛藍牌,唔方便既掛紅牌,易認,唔會搞錯,唔洗理掛左定右,方便我地。

選美結果如下:

小弟個件:
女女四川人21 (80分,身材60分得31a15),眼仔碌碌幾好玩,係呀媽推比我既,係呀,唔係我自己揀既,因為我去親花街都係覺得花多眼亂,呢個又好,果個又好,又怕揀左呢件,後面有更好既,結果我通常都係隨緣,呀媽推黎又合我眼緣既,我一般都唔會拒絕。佢唯一一樣我覺得唔係咁好既係佢有個好大既紋身係背脊,雖然未上色但都幾礙眼(佢自己都話後悔,少不更事)。佢陪左我成晚,玩得同幾飲得,結果帶走,返房執一劑後,本來想放生既,但見外面又行雷又閃電兼落雨,依家趕佢走好似殘忍左d,結果問清楚佢怕唔怕瞓唔到,兼講明我第二朝會有morning q,佢話無問題,只要唔係晨光第一線既時候做就得啦,因為佢都幾爛瞓既, 咁終於留佢過夜,第二朝一切順利,做完比錢。佢態度唔錯,如果唔係得31a同有大紋身,我估我會留佢電話既。(雖然佢都無吹,亦無同我一齊沖涼,但我已經比常平d女訓練到呢兩樣可有可無,哈哈苦笑)

白老大:佢揀左果個又係阿媽係花街推比佢既,佢呢個個樣有7成似港姐馬賽,但佢塊面肥d,飽d,兼佢好身材過真果個馬賽。聽講service同態度都ok,不過一樣係無吹既。

蒲鬼:佢揀左兩件,一個肥dd(相比下),一個d。矮果個傻妹,傻下傻下開心果一個。肥果個就蠱惑d,串緊台,但最終佢兩個都無帶,因為佢竟然係呢到撞番佢係半島既舊相好喎,咁注定你地有緣啦。

南哥,超人, 九哥。蛋哥佢地全部無揀女,至在過黎坐下,唱下歌。

埋單: TOTAL 1100(未計dj,我地房得一個dj,佢劈得,玩得,一個字勁!!!)。以軟硬件黎講,呢個場算幾抵玩。會唔會再去,都會架,因為都算方便,你叫酒店車係火車站接你又得,你鍾意自己行去又得(十分鐘倒)。而酒店地下旁邊有間幾大既港式茶餐廳添。霄夜都方便。

但試過唔得,唔好炳我呀,各花入各眼,鹹魚青菜各有喜好。我岩既你地未必岩架。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 16:00 發表

呢個場我係第一次去,聽講初初開個時麻麻地,如果唔係d朋友(損友)早一晚試完,我都唔敢去。
...
真系吾知海虾除了饮茶仲可以唱K。。消费吾贵喔。。软硬都OKAY。甘我都会去试下啦。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 16:00 發表

...
Mark 哥近排係東莞開餐多哪, 好少去上海了嗎。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-26 16:11 發表

真系吾知海虾除了饮茶仲可以唱K。。消费吾贵喔。。软硬都OKAY。甘我都会去试下啦。。。
我都以為呢間唔係好得,無乜人去 ,但原來都幾多人識去個到玩。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-5-26 16:53 發表

Mark 哥近排係東莞開餐多哪, 好少去上海了嗎。。。。
東莞平嘛,hehe!!!
上海食一劑2.5k呀,肉赤,無係上海食野好耐,齌坐都要 500。。唉
有機會可以係常仔碰個面架。

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 16:59 發表
我都以為呢間唔係好得,無乜人去 ,但原來都幾多人識去個到玩。
呢个礼拜就可能去试啦。。本来捻住试长方形。。都话几好。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-26 17:07 發表

我d朋友去過長方形(但我成日掉轉黎叫,叫佢"刑場") ,話硬件好得,同一般ktv唔同,好舒服 ,軟件暫時普通,要時間陪養!!!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 17:26 發表

我d朋友去過長方形(但我成日掉轉黎叫,叫佢"刑場") ,話硬件好得,同一般ktv唔同,好舒服 ,軟件暫時普通,要時間陪養!!!
哦。。我知啦。。后生仔要追DJ先猛叫我地去。。甘就吾去住啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-26 17:29 發表

哦。。我知啦。。后生仔要追DJ先猛叫我地去。。甘就吾去住啦。。
依家D後生仔都幾鍾意挑戰難度喎 。我都係鍾意即食麵多D。

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 17:48 發表

依家D後生仔都幾鍾意挑戰難度喎 。我都係鍾意即食麵多D。
都系先食海虾出前一丁好D。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-26 17:58 發表

都系先食海虾出前一丁好D。。。。
大海兄唔係好多出前一丁擺左係半記咩 ??

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-26 17:07 發表

hai gor has another place to test out..

How about the Ex-factory mami new workplace in CA? Anyone, including 7-siu will try out soon?
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 17:02 發表

上海食一劑2.5k呀,肉赤,無係上海食野好耐,齌坐都要 500。。唉
1 times visit of shanghai = 3 times in DG la. but the feel is still different . not sure why...

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 18:01 發表

大海兄唔係好多出前一丁擺左係半記咩 ??
真系有三四包系半记。。。不过都要周围去试下D新口味既。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-26 19:10 發表

1 times visit of shanghai = 3 times in DG la. but the feel is still different . not sure why...
the feel is differenent - 好赤。。??

引用:
但唔好處係,要做大事時,大家都無得收埋,都幾尷尬。
呢d唔尷尬,我試過我刷緊牙,條女走埋入黎,踎係個坐厠度開大.....
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-26 19:09 發表

hai gor has another place to test out..

How about the Ex-factory mami new workplace in CA? Anyone, including 7-siu will try out soon?
Waiting for you to go with me ma. How about next week ?

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-26 20:35 發表

the feel is differenent - 好赤。。??
yap, but strange enough, often more enjoyable than those in DG..  May be my mind told myself that they are much better (bcos I have paid such a high price. haha)...

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-27 00:25 發表

Waiting for you to go with me ma. How about next week ?
next week?  I think you could not wait and go thsi week tim.. then, if it is good, we culd go next week.   this place gave me some good and bad experiences before 

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 17:02 發表

小弟上次在上海開餐都沒多謝浦哥和mark哥你, 下次大哥出動時去常仔,給小哥個短信哪, 小弟會盡量到的

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-27 08:57 發表

yap, but strange enough, often more enjoyable than those in DG..  May be my mind told myself that they are much better (bcos I have paid such a high price. haha)...
哈哈。。心里作用咯。。其实都系放入去郁两郁搞掂者。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-26 19:10 發表

其實係有分別既,上海d貴場真係飛砂走石過,質素係高d,兼有幾多都係兼職ol,日頭做sales,化妝小姐,夜晚返工,無咁粗魯。
東莞個d廠味同鄉村味重d,同係粗魯d既。

相關搜索目錄: 化妝 兼職

引用:
原帖由 anakin 於 2010-5-26 22:36 發表

呢d唔尷尬,我試過我刷緊牙,條女走埋入黎,踎係個坐厠度開大.....
我要學handlerbaby (黃祖藍)咁講 "我接受唔到囉!!"。見到佢地飛身上個塔到,已經扣分,仲要表演出恭,唔好啦掛 !!

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-27 09:49 發表

哈哈。。心里作用咯。。其实都系放入去郁两郁搞掂者。。。
right. but with the expensive one, try to 郁两郁

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-5-27 09:37 發表

小弟上次在上海開餐都沒多謝浦哥和mark哥你, 下次大哥出動時去常仔,給小哥個短信哪, 小弟會盡量到的
唔洗客氣,我估都幾年前既事啦!!!

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。