推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 估唔到呢隻蝦又得喎 !! 呵呵!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 16:00 發表
時間: 某年某月某個星期六晚
地點: 新個隻海蝦KTV(常仔)
人物: 小弟,白老大,蒲鬼,南哥,超人, 九哥,蛋哥。

呢個場我係第一次去,聽講初初開個時麻麻地,如果唔係d朋友(損友)早一晚試完,我都唔敢去。
...
真系吾知海虾除了饮茶仲可以唱K。。消费吾贵喔。。软硬都OKAY。甘我都会去试下啦。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 16:59 發表
我都以為呢間唔係好得,無乜人去 ,但原來都幾多人識去個到玩。
呢个礼拜就可能去试啦。。本来捻住试长方形。。都话几好。。

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 17:26 發表

我d朋友去過長方形(但我成日掉轉黎叫,叫佢"刑場") ,話硬件好得,同一般ktv唔同,好舒服 ,軟件暫時普通,要時間陪養!!!
哦。。我知啦。。后生仔要追DJ先猛叫我地去。。甘就吾去住啦。。

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 17:48 發表

依家D後生仔都幾鍾意挑戰難度喎 。我都係鍾意即食麵多D。
都系先食海虾出前一丁好D。。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2010-5-26 18:01 發表

大海兄唔係好多出前一丁擺左係半記咩 ??
真系有三四包系半记。。。不过都要周围去试下D新口味既。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-26 19:10 發表

1 times visit of shanghai = 3 times in DG la. but the feel is still different . not sure why...
the feel is differenent - 好赤。。??

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-27 08:57 發表

yap, but strange enough, often more enjoyable than those in DG..  May be my mind told myself that they are much better (bcos I have paid such a high price. haha)...
哈哈。。心里作用咯。。其实都系放入去郁两郁搞掂者。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-27 10:51 發表

not 比唔起, may not feel worthwhile .... Many memorable experiences happened in Shanghai, and I had tried a free-lance from agent.  Very memorable as she has such an innocent look and fresh..  :lo ...
吾知拒仲有无D姐妹介绍比我呢。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-5-27 11:51 發表

yes, last time in shanghai, she was in home town and she said she has a good fd to introduce to me..  when you are back to SHA, may be  i could ask..  when you will be in SHA and free for hunting?
有好野食就要安排下啦。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。