推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

28 12
發新話題

[灌水] 有人去過北京天上人間嗎

有人去過北京天上人間嗎

近兩日,見北京天上人間比人查,想著上網查查有無D女圖片

結果不是打了格仔看不見,就是一大堆,澳門場D女扮的
要麼就是一D不知名靚女相

有無兄弟去過,我正在想好不好過去看看
我想問,據聞它被譽為中國第一選美場,真的有那麼靚女嗎
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

积极配合检查工作,暂停营业六个月。。。。。

回復 2# 的帖子

海少,你去過啦

D女,靚唔靚,
我都想去見識一下

準備幾萬過去吉個超索的
------------------------------------------------

引用:
原帖由 血魔 於 2010-5-27 11:43 發表
海少,你去過啦

D女,靚唔靚,
我都想去見識一下

準備幾萬過去吉個超索的
我未去过。。只是知道果处D红牌真系要过万才吃到。。仲好难约添。。。

回復 4# 的帖子

不如組團一起去,

食唔食到啊緊要,見識下都好

引用:
原帖由 血魔 於 2010-5-27 11:23 發表
近兩日,見北京天上人間比人查,想著上網查查有無D女圖片

結果不是打了格仔看不見,就是一大堆,澳門場D女扮的
要麼就是一D不知名靚女相

有無兄弟去過,我正在想好不好過去看看
我想問,據聞它被譽為中國第 ...
我六,七年前去過。。。不過係去坐下應酬。。無坐囡。。。

回復 6# 的帖子

咁有無見到D索女,你都覺超索個D

回復 6# 的帖子

我五六年前也去過幾次,也是應酬。所以只有坐女但沒出台。

引用:
原帖由 血魔 於 2010-5-27 12:02 發表
不如組團一起去,

食唔食到啊緊要,見識下都好
果处要玩得尽庆几万要准备使十万。。好难组到团啦。。。

回復 9# 的帖子

幾個人,每人樂萬都唔夠,那真的好難

不過,如果有團,叫上我,我試試

回復 10# 的帖子

未計台面錢,囡囡出台一炮都要三幾千,我就唔吃啦!

引用:
原帖由 血魔 於 2010-5-27 12:40 發表
幾個人,每人樂萬都唔夠,那真的好難

不過,如果有團,叫上我,我試試
有朋友出差BJ被安排吃好野。。有D名气的。。一Q是10K.。。其实也是心理。。食落话无麦特别。。

回復 12# 的帖子

上什麼女明星也只是虛榮心!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-5-27 12:44 發表
上什麼女明星也只是虛榮心!
同D女士两万蚊买个手袋一样者。。开心。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-26 11:18 PM 發表

同D女士两万蚊买个手袋一样者。。开心。。
人地女士两万蚊买个手袋可以用几年....你比兩万蚊用几耐呀??

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-5-27 14:31 發表

人地女士两万蚊买个手袋可以用几年....你比兩万蚊用几耐呀??
点会用几年丫, 有新货又会买既啦,。我地有新女咪又食。。当然吾系10K果D。。

been there 2 years ago !

was told that their most prosperous time has been a past tense .

what I saw was that the quality was really so-so only .

Fu Do in HK is even better.

it's not worthwhile to try if their quality has not improved a lot after.

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-26 11:33 PM 發表

点会用几年丫, 有新货又会买既啦,。我地有新女咪又食。。当然吾系10K果D。。
咪就係...如果快歺要兩仟...我點解唔港人救港呀...貪佢遠呀!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

首先,要去天上人間的話就要等多五個半月佢先重開∼

其實依家北京好多場D女都好參差,早排去過一次,不外如是,同其他場差不多,只係一味夠高,今時今日仲邊有乜野一Q成皮野。除非你地成班講到明係外地(甚至外國)人,第一次黎北京玩。個女牌頭係唔出街既就冇得講(可能要使十萬八萬先溝到,因人而異),出得街既至大既場公價都唔過三千。既然依家呢個場冇開,相信好多返開呢度既都會轉去其他場,例如「小天上」,一Q兩千幾攪掂∼ (當然仲要計夜場銷費幾千一間房)

不過質素呢樣真係見仁見智,我在好幾個場都見過明星級數囡囡,同時亦見過扒類物體(但不至於怪獸)。好似其中一個囡囡返四、五百場(未算最大場),一米七幾,廿二吋腰,34D胸,猜得飲得仲吹得騎得∼ ,唯一問題係對眼未算好大(都唔矇)...每次出去都只係兩千(已包埋坐台錢)
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-27 15:16 發表
首先,要去天上人間的話就要等多五個半月佢先重開∼

其實依家北京好多場D女都好參差,早排去過一次,不外如是,同其他場差不多,只係一味夠高,今時今日仲邊有乜野一Q成皮野。除非你地成班講到明係外地(甚至外 ...
版主说得对。。我都觉得女女值多少钱真没标准, 果个贵场女女就贵。。但贵并不代表女女有多好。。BJ我无带过女, 在SH就常带。。1.5K的,2K一Q的带返去觉得都比不上在DG的女女。。只不过是人在SH就是那个价而已。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-27 16:41 發表

版主说得对。。我都觉得女女值多少钱真没标准, 果个贵场女女就贵。。但贵并不带表女女有多好。。BJ我无带过女,  ...
唉。。唔係個個好似你甘多見識。。。

暂停营业六个月
ok go go go

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-27 16:41 發表

版主说得对。。我都觉得女女值多少钱真没标准, 果个贵场女女就贵。。但贵并不代表女女有多好。。BJ我无带过女, 在SH就 ...
BJ 的場好多算是劈場,好多囡囡不是常出去,而且床技也不是她們的賣點。不像DG那些大部分都會帶走,「後續服務」已係理所當然既事,所以感覺不一樣...
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-27 18:23 發表

BJ 的場好多算是劈場,好多囡囡不是常出去,而且床技也不是她們的賣點。不像DG那些大部分都會帶走,「後續服務」已係理所當然既事,所以感覺不一樣...
是的。。好多女女都不出去。。不像DG可以先问是否方便才坐。。。

回復 24# 的帖子

我知,但就如吃東西一樣,
聽見某某餐廳有好野食,當然想去吃一次
吃過後,可能會覺不外如事,但啞未吃過,總會想試一次嘛

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。