推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

48 12
發新話題

[原創] 又係常仔K聚

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-1 16:10 發表

我就去食饭盒啦。100蚊都吾使。。。
你就好啦...有LB.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-1 21:32 發表

你就好啦...有LB.....
又系果句啦。。大把你吾要者。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-1 21:46 發表

又系果句啦。。大把你吾要者。。。。
真係有咩....我鬼養得起LB....

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-1 22:55 發表

真係有咩....我鬼養得起LB....
你的LB唔駛養喇!自己會賣靚衫養自己的!補助少少就得喇!自己又會坐大巴回東城!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-2 12:52 發表

你的LB唔駛養喇!自己會賣靚衫養自己的!補助少少就得喇!自己又會坐大巴回東城!
真係唔知點講好。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-2 13:17 發表

真係唔知點講好。。。
依加真係吾使太多錢, 几仟元就够哪, 已包房租和她零用, 她真愛你, 會為你省錢的。。。。,又有靚湯又有特別爽, 西门兄几時收妾啊。。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-8 21:38 發表

依加真係吾使太多錢, 几仟元就够哪, 已包房租和她零用, 她真愛你, 會為你省錢的。。。。,又有靚湯又有特別爽, 西门兄几時收妾啊。。。。
我d窮鬼。。。邊有甘多錢俾佢吖。。。

最後食埋燒烤食到兩點

星期六食燒烤特別多人

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-8 22:49 發表

高层,你唔好再叫自己做穷鬼喇!每次一起去玩,你都请我们饮一支 Single Malt.

多谢之余,也知你不是穷鬼!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-8 22:49 發表

大哥,几個SP計來都係一條數吖, 不想被LB綁一世至真。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-10 11:31 發表

大哥,几個SP計來都係一條數吖, 不想被LB綁一世至真。。。
我一來無本事養人。。。。二來又花心(學唔到c兄你甘長情)。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-11 01:34 發表

我一來無本事養人。。。。二來又花心(學唔到c兄你甘長情)。。。。。
Simon gor, my friend and I went to your homecourt a few days ago. The flower street was amazing and there were over 200+ nui nuis and only 3 groups of customers. We arrived at 630pm
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-6-11 09:36 發表

Simon gor, my friend and I went to your homecourt a few days ago. The flower street was amazing and there were over 200+ nui nuis and only 3 groups of customers. We arrived at 630pm
I love to visit the Dream House again wor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-6-12 01:37 發表

I love to visit the Dream House again wor !!
but it is difficult to find short girls.. hehe...

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-6-13 11:37 發表

but it is difficult to find short girls.. hehe...
I've a reserved here and she came from North-West with the height around 155cm only, hehe !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-6-11 09:36 發表

唉。。。都無人陪我去。。。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-14 00:07 發表

But you went to Rectangle Hotel's KTV last Saturday wor !  Are you went there alone ?!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-14 00:07 發表

then, you'd better organize a trip la...

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-6-14 10:09 發表

then, you'd better organize a trip la...
Bro dan, I believed that you can't make it !!  He calls meeting always on Friday or Saturday ma !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-6-14 13:41 發表

Bro dan, I believed that you can't make it !!  He calls meeting always on Friday or Saturday ma !!
都唔一定嫁。。。我都有WEEKDAY搵過D2000,不過佢有事忙。。唔去得啫。。。

七少, 當日是否在海霞? 小弟於人群中好似見到你.
群嫖獨賭

回復 46# 的帖子

当日是那日?这两个星期我都在!见到都不叫我!

thx

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。