推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔東網新聞台女主播/記者 - 陳海雯

好似邊個成名記者

回復 6# 的帖子

有d似,我就係唸到佢,thanks

回復 8# 的帖子

兩姊妹

9月可能輪到海雯做cable早晨

回復 102# 的帖子

離海雯做cable早晨的日子不遠矣

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-19 07:13 發表

o尋晚見到海雯返夜,已經覺得奇怪,心諗點解仲未到姖做cable早晨 .不過諗住第二朝一早見到閩菁,算.
點知,一早起身睇電視,即刻嚇到醒晒,點解會係大隻忻做架?

又無閩菁,又無海雯,我決定罷睇cabl ...
我都始料不及

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-21 02:05 發表
海雯今晚返2點.

聽朝又係孖t組合 ,繼續罷睇
我都想睇靚女,不過佢兩個一向都表現穩定,都要畀d機會人地。
冇閩菁咪訓耐d

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-21 18:46 發表
咁凌晨一點咪開始見到Eugenea先?

回復 118# 的帖子

海雯幾時先擺脫深宵時段

估都估唔到海雯鐘意睇NBA 仲鐘意湖人隊

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-27 21:29 發表

我估十月到姖做cable早晨
終於輪到佢了

下個禮拜應該到海雯做早晨掛 又話10月做

回復 149# 的帖子

海雯第一次

回復 193# 的帖子

海雯著得好靚

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-7-10 09:50 發表
有線收買人命咩.要陳海雯由半夜一點返到朝早7點,鐵人都死啦.
咁變態

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-7-13 10:33 發表
海雯錄新聞通識,有得show長腿,係正.不過做完通宵又要錄新聞通識,有線想收買人命咩.唔夠人就快蠸苳H,同埋唔好畀咁多主播放假啦.
今朝真係幾正

引用:
原帖由 大無謂 於 2013-2-11 10:17 發表
紅噹噹既外套+黑c,索成咁,海雯BB新晶頭想殺死人咩。。。
佢比張靜文有睇頭得多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。