推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

51 123
發新話題

[原創] DS 第二擊 就比囡搵笨實

DS 第二擊 就比囡搵笨實

今次老友領隊  帶左我地上一間  唔記得叫鴻X酒店  喱間場198人仔  包砌  重有水床Body服務

部長帶左五条女入房  我在迅雷不及掩耳間   己選中一件最"企理"嘅囡囡  嬌小身型相頭80/100

囡囡一入房  就問我:你係咪第一次嚟喱度  我話係呀   朋友帶我嚟架   囡囡問我做乜服務   我話198普桑囉

囡囡就開始寬衣解帶  一對33A小型球  買相唔錯  下面就毛茸茸  一幅加上好像剛發育身軀   己令我硬掘掘

囡囡幫我沖涼  沖得好仔細  最爽當然係水床上面  玩"波D馬沙厨"喇   估唔到一對小型球   囡囡都運用得咁好  毛刷 刷大脾更好feel  因為果隻刷夠多毛   零舍好感覺

沖完涼  上床囡囡就話:『198係快餐服務  你知架喇』咁就啜我lin lin   吹我条硬周   我當然要反攻佢妹妹  手指入洞須然水分唔多   但手指好有吸啜感   互相纠纏左唔夠10分鐘  囡囡就同我過膠   想騎上嚟屌我   我點可以比妳搶攻先

我咪一招大象翻身  按番佢訓低  分開佢雙腿   長驅直入   一路插  一路欣賞  囡囡隻小妹妹  囡囡隻妹妹 粒豆豆生得好靚   有如花蕾的外皮   包着中間一小粒色澤粉紅的花蕊   豆豆重會微微挺起  我一路拮   一路玩佢粒豆豆

插左四五分鐘  換吓體位  嚟個大象推車  喱吓最好同大屁股玩   但囡囡小屁股  真係唔多好玩  插插吓  重軟左添

我訓番低  囡囡又要再幫我重新起跑   我一硬番   囡囡二話不說   就騎上嚟  係咁坐、係咁摇、係咁坐、係咁摇.....又扮到比我屌撚死佢咁款   我終於不負佢所望   兩分鐘就比佢KO

今次入房至出房  全程25分鐘左右   真係好撚快餐   喱次遇到喱個對手太專業喇  同上次果件新手差得遠   我覺得今次喱個囡囡  蝦鳩我喱個新手囉   唔怪得佢一入房就問我係咪第一次!!!

我問囡囡  點解咁快同我過膠時   佢答我:『時間就是金錢嘛』  小姐  我用金錢買左妳60分鐘時間架喎   妳唔記得左呀??所以世上無絕對   總有D害群之馬   搞壞個市

唔知大家  知唔知"DS消費者委員會"幾號電話   我要告鳩佢

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 體力 +60 讚! 2010-6-22 11:02
  • 魔鈴娘 威望 +60 讚! 2010-6-22 11:02
  • 魔鈴娘 金錢 +60 讚! 2010-6-22 11:02
  • 筆突 體力 +20 多謝分享 2010-6-9 11:21
  • 筆突 威望 +20 多謝分享 2010-6-9 11:21
  • 筆突 金錢 +20 多謝分享 2010-6-9 11:21
來自狗扮人的地方

鴻記,這間野,以前人客与女一起捉,打風時記得米去!

引用:
原帖由 hk2005 於 2010-6-9 01:57 發表
尼間可能為左交數, 又或者後台唔夠硬, 打風時期會危險d.
大象兄, ds仲有好多間玩普s玩, 而且價錢都係差唔多.
想問點解要玩普s呢? 普s都要$198,
ds好多sn場玩全套都係268左右, 爭幾十皮玩全套爽好多.
起碼服務多d, 而且係包2q的.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 02:39 發表

ds好多sn場玩全套都係268左右, 爭幾十皮玩全套爽好多.
起碼 ...
睇間野都知系細場,不過當年比隔離台某人幫手吹熱個場,
當時,我都系飛三佰多,安徽加湖北,初下海pink女女,都算正,不過就服務一般!

都系2xx  的2Q會比快餐式佰幾 1Q好好多!

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 10:39 發表

起碼 ...
小馬哥~~~~多謝你的建議~~

聽說這間場...有好多名字差不多的....或者不是這間吧~

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010/6/9 10:39 發表

起碼 ...
DS 大風多嗎?有乜徵兆?那間後台不硬?

引用:
原帖由 just4fun 於 2010-6-9 04:50 發表

DS 大風多嗎?有乜徵兆?那間後台不硬?
ds基本上好少打風, 如果打風時一d關係好及後台硬既hotel會自動關門唔接生意.
你就知道係打風時期, 暫時唔好玩住.
我地講緊果間係紅圓. 係老為酒店向金頂酒店方向行就會見到.
ds咁多sn場, 無謂去尼間博呀!!

引用:
原帖由 sinnid 於 2010-6-9 04:33 發表

小馬哥~~~~多謝你的建議~~

聽說這間場...有好多名字差不多的....或者不是這間吧~
佢講緊果間應該係紅圓. 試過有囡囡同c兄一齊被捉的.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 06:33 發表

ds基本上好少打風, 如果打風時一d關係好及後台硬既hotel會自動關門唔接生意.
去左ds都有2年, 打唔打風我覺得可以睇電視,

係大巴個部, 近2~3個禮拜冇曬d sauna廣告,

就知有小小野, 但個人覺得ds 係好安全既!!!

相關搜索目錄: 廣告 酒店

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2010-6-9 08:11 發表

我去左ds有成4,5年. ds打風既機會好低好低.
除左個別日子或之前ds攪果個什麼文明城市外.
基本上問題不大. 因為ds比cp, ca, sz低調好多.
睇電視都唔夠準確, 你睇下大巴站對面果間麗蠔.
如果佢地d霓虹燈無開就即是證明係打風季節.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010/6/9 14:33 發表

間場鴭迡X大幾乾淨,又有水床,選擇唔太少,仲諗住係筍炰K!

有無邊間場係溫度計,一望就知有無事呢?

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010/6/9 16:39 發表

我去左ds有成4,5年. ds打風既機會好低好低.
除左個別日子或之前ds攪果個什麼文明城市外.
基本上問題不大. 因為ds比cp, ca, sz低調好多.
睇電視都唔夠準確, 你睇下大巴站對面果間麗蠔.
如果佢地d霓虹燈無開 ...
我只會日間去!
睇唔到霓虹燈有無開!

引用:
原帖由 just4fun 於 2010-6-9 08:48 發表

我只會日間去!
睇唔到霓虹燈有無開!h:" />
基本上如果打風果d大場多數唔做生意會熄燈的.
同埋打風期間唔好去土湖果邊d sn場.
聽講果邊會危險d.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 17:11 發表

基本上如果打風果d大場多數唔做生意會熄燈的.
同埋打風期間唔好去土湖果邊d sn場.
聽講果邊會危險d.
聽小馬哥一席話, 勝玩萬年sn了~

點解去鴻記?........呢間野SERVICE唔得, 部長又串咀, 環境又細又舊........

行過少少就係金頂, 全套400蚊起, 有水床, 房間又大又企理, 技師數量又多..........

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-6-9 10:24 發表
點解去鴻記?........呢間野SERVICE唔得, 部長又串咀, 環境又細又舊........

行過少少就係金頂, 全套400蚊起, 有水床, 房間又大又企理, 技師數量又多..........
有得玩好玩啦, 收到料金頂sn部會徹離ds. 金頂得返酒店房出租.

相關搜索目錄: 酒店 出租

引用:
原帖由 sinnid 於 2010-6-9 09:54 發表

唔好咁講, 只係去ds既時間玩得多, 收到既資訊較多啫.

引用:
原帖由 just4fun 於 2010-6-9 08:45 發表

間場鴭迡X大幾乾淨,又有水床,選擇唔太少,仲諗住係筍炰K!

有無邊間場係溫度計,一望就知有無事呢?
你睇天鵝仔就知道系幾多級嚴打,如果佢都關就系頂級或極級了!

另一樣就簡單方法就系睇幾間舊場門口停車數量都知道一二!

引用:
原帖由 hk2005 於 2010-6-9 09:57 發表
嚇撚死我喇  喱鑊差D比個導遊害鳩死  重慘過激死  多謝hk2005師兄提醒
引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 10:39 發表
起碼 .........
小馬哥  好耐無同你吹過喇  原來你都係DS愛好者  多D指教吓我喱個新手呀
引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 14:33 發表
咁DS係咪比  冬管安全好多呢??
引用:
原帖由 Kingcwk 於 2010-6-9 16:11 發表

咁即係依家會有小問題喎
引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-6-9 18:24 發表

重以為喱度D兄弟少玩DS  原來咁多專家  重懶鳩叻咁出報告  小象為之汗顏
引用:
原帖由 sinnid 於 2010-6-9 17:54 發表
仙兄  下次會換導遊  請放心跟團

相關搜索目錄: 廣告
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 hk2005 於 2010/6/9 19:21 發表

你睇天鵝仔就知道系幾多級嚴打,如果佢都關就系頂級或極級了!

另一樣就簡單方法就系睇幾間舊場門口停車數量都知道一二!
舊場.....例如?

除天鵝仔外,DS仲有無咁樣黚壘N場?

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010/6/9 18:40 發表

有得玩好玩啦, 收到料金頂sn部會徹離ds. 金頂得返酒店房出租.
Why ?
引用:
原帖由 klfung1031 於 2010/6/9 18:41 發表

唔好咁講, 只係去ds既時間玩得多, 收到既資訊較多.
Where ?

相關搜索目錄: 酒店 出租

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010/6/9 18:24 發表

小弟去鼣鶪痋A覺得鴻X房同床都ok啵!

引用:
原帖由 just4fun 於 2010-6-9 13:14 發表

小弟去鼣鶪痋A覺得鴻X房同床都ok啵!
好多新開既比佢靚好多, 大部份都係300全包, 有服務有2q的.

引用:
原帖由 just4fun 於 2010-6-9 13:13 發表

Why ?

Where ?  
金頂sn部因為會搬去另外一個地方.
現時間酒店會以客房為主.

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-6-9 12:20 發表

嚇撚死我喇  喱鑊差D比個導遊害鳩死  重慘過激死  多謝hk2005師兄提醒

小馬哥  好耐無同你吹過喇  原來你都係DS愛好者  多D指教吓我喱個新手呀

咁DS係咪比  冬管安全好多呢??

吓  咁即 ...
仙兄跟你地團玩咩???
ds比dg安全好多好多.

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。