推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

aTV女主播/記者-伍慕蓮

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-27 16:36 發表
樹仁讀4年,,蓮妹同阿秋應該都係25歲
咁即係唔係小龍女啦,伍小姐最有機會屬兔。

另問伍小姐英文名係乜?
引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-27 16:49 發表
童顏??  見過佢真人係幾靚,,但係塊面好多粒粒
同Catherina(宋紫艉妞v名)比邊個勁齱H

引用:
原帖由 heruru 於 2012-12-31 19:27 發表
第一次報新聞簡報
好瓮{,臨近年尾(2012年最後一日),Eunice就獻出佢上主播台鼤臚@次

引用:
原帖由 0000000 於 2012-12-31 21:37 發表
31/12/2012 新聞簡報 (20:14)
徐子珊?當堂嚇鬻琱@跳,做乜忽然之間變鰹}子珊鵅H

引用:
原帖由 tvb間諜 於 2012-12-31 22:07 發表
個樣老鬫n多
佢真人都好青春,點解
係咪個個女記者/主播一上親主播台都要濃妝艷抹?

引用:
原帖由 keith2012 於 2013-1-4 16:28 發表
開始似番佢果樣
冇鰹}子珊嚗v子。

引用:
原帖由 無人地帶 於 2013-1-4 20:24 發表
高清妝係重手d架喇,輕手唔上鏡嘛......ATV算係咁架喇,Cable濃妝豔沫重勁啦!!!
無線齯k記者/女主播咪仲濃妝豔抹。

引用:
原帖由 0000000 於 2013-1-9 20:53 發表
9/1/2013 新聞簡報 (19:12,20:15)
瞪眼個樣好似徐子珊。

引用:
原帖由 overpowering 於 2013-1-10 01:31 發表
come why changed white to black~
Changed clothes around 1 hour.

引用:
原帖由 bryanfung 於 2013-2-7 22:19 發表
佢在冬天來說算係剪得太短髮了,如果寒冷沒了長髮保護
算啦,你不嬲都係鍾意長頭髮鴾k主播/記者多欓[喇;就算佢鰨L天剪短頭髮,你咪一樣咁講?

仲有,佢而家奰Y髮點算太短?相比起Eunice初初做記者鶧}時,算係長髐@欓[喇(等同回復番2011年年初嚝v型)。如果係都要咁講,李嘉惠同張曉雯咪仲短過佢多多聲?

引用:
原帖由 0000000 於 2013-2-23 12:45 發表
亞洲台又播跑馬
唔係聽日先跑馬咩(根據年曆卡所示)?咁快就改今日跑?

引用:
原帖由 PLKLSPC2 於 2013-5-1 20:53 發表
良心台三大靚靚主播慕蓮,詠雯和菀蓉,全部間中都要做靚扒!
呢個平陰鴾k仔你圈住佢做乜?

引用:
原帖由 PLKLSPC2 於 2013-5-1 23:41 發表
oh...nothing special...

只不過覺得呢位吊帶裙的妙齡少女望住個鏡頭個神情有點趣怪
好奇望住個攝影師咋?

引用:
原帖由 0000000 於 2013-12-9 22:36 發表
9/12/2013 六點鐘新聞
連Eunice鼣瞈W鏡頭都唔貼?

引用:
原帖由 ANDING 於 2013-12-19 18:21 發表

150-160左右吧
我估頂盡五呎一、二吋啦;如果係150至159厘米,一定唔過五呎。

引用:
原帖由0000000於 2014-1-14 12:38 發表

14/1/2014 十二點半新聞報道
引用:
原帖由 0000000 於 2014-1-14 23:32 發表
14/1/2014 七點新聞報道
引用:
原帖由 0000000 於 2014-1-14 23:45 發表

14/1/2014 晚間新聞

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2014-1-15 00:45 發表

Now今日都有影到她(和一位疑似TVB的記者),不過我留返俾版主去補捉

14-1-2014 now午間新聞 13:00-13:30

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 0000000 於 2014-1-16 15:45 發表
16/1/2014 新聞報道

引用:
原帖由0000000於 2014-1-16 19:55 發表

蓮蓉做尾禡

16-1-2014 now新聞報道 18:30-19:00

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Passbookgirl 於 2014-2-3 00:15 發表
祝慕蓮有更美好前程
同帖多發,請刪除後一帖。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。