推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

主播畢業相

主播畢業相

主播畢業相
- 游安怡
- 龔偉怡
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • Sax 體力 +60 好多謝你的無私分享 2006-11-25 00:48
  • Sax 威望 +60 好多謝你的無私分享 2006-11-25 00:48

原來係fd!!!!!!!!!

趙海珠

趙海珠--香港大學日本研究系畢業
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +60 2006-11-24 20:49
  • johncage 威望 +60 2006-11-24 20:49

張宏艷、魏綺珊--中文大學新聞系畢業

龔偉怡呀!cute呀!

估唔到游安怡+龔偉怡=super cute

龔偉怡好可愛呀, t
hank you

龔偉怡

引用:
原帖由 龔偉怡 於 2006-11-24 10:58 PM 發表
龔偉怡
仲"渣"住Hello Kitty....

多謝晒 Goodye41 大哥!!!!

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2006-11-24 20:23 發表
趙海珠--香港大學日本研究系畢業
謝謝小妹子!!!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-11-24 23:21 發表
仲"渣"住Hello Kitty....
WC 大哥, 唔係你想佢釂A呀?

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-11-24 08:19 PM 發表
主播畢業相
- 游安怡
- 龔偉怡
龔偉怡啊龔偉怡,妳幾時都咁吸引我啊!!!

妳個『美人啄』好可愛啊,好迷人啊  

回復 #1 goodye41 的帖子

敢問大大:

龔偉怡何年畢業呢?!?  

好多謝你的無私分享  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-24 11:49 PM 發表

WC 大哥, 唔係你想佢鱓乜呀?
想佢"渣"住"渣古"

珠珠相生得好

從相學上分拆,珠珠的鼻子生得很好.準頭又有肉,額頭胞滿天倉高,
代表少年得志,怪不得年紀輕輕,己經坐上當家主播的大位.

引用:
原帖由 Sax 於 2006-11-25 00:43 發表
龔偉怡啊龔偉怡,妳幾時都咁吸引我啊!!!
妳個『美人啄』好可愛啊,好迷人啊  
Sax大哥, 冷靜, 冷靜!!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-11-25 02:21 發表
想佢"渣"住"渣古"
好, 送佢去你私人WC!!!

It shows no difference for Taly's face in the past!

回復 #4 lovelyrics 的帖子

前面呢個好似李敏喎!

Goodye41大哥多谢,多谢,

多谢小妹子

引用:
原帖由 瀟洒叻龍 於 2006-11-25 03:08 AM 發表
從相學上分拆,珠珠的鼻子生得很好.準頭又有肉,額頭胞滿天倉高,
代表少年得志,怪不得年紀輕輕,己經坐上當家主播的大位.

瀟洒哥原来睇相佬嚟架

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-11-24 08:19 PM 發表
主播畢業相
- 游安怡
- 龔偉怡
嘩~~~~~~
咁o既相都俾你搵到o既?~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-25 09:34 PM 發表
前面呢個好似李敏喎!
yes
當年珊姐以「高祖怡」之名演的話劇<婚紗上的煙頭印>都係李敏的作品

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。