推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

主播畢業相

引用:
原帖由 johncage 於 2006-11-25 21:34 發表
前面呢個好似李敏喎!
相信係!! Johncage大哥!!!!

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2006-11-26 12:34 發表
yes
當年珊姐以「高祖怡」之名演的話劇<婚紗上的煙頭印>都係李敏的作品
謝謝小妹子, 唔講都唔知!

直都覺得龔偉怡好靚~~~

thank you so much !!

Ada is beautiful!

thx..........

鄺美鳳--浸會大學傳理系畢業
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

lovelyrics 妹子乜D毕业相全部咁唔老嚟嘅

多谢妹子
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

小妹子, 妳自己張畢業相呢??

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-11-24 08:19 PM 發表
主播畢業相
- 游安怡
- 龔偉怡
裝可愛

thx brother~

引用:
原帖由 fbi-macau 於 2006-12-1 09:53 AM 發表

裝可愛
真可愛

今次找到方小姐的......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • goodye41 體力 +20 原創內容 2006-12-1 23:14
  • goodye41 威望 +20 原創內容 2006-12-1 23:14

good job

引用:
原帖由 wmlo 於 2006-12-1 23:01 發表
今次找到方小姐的......
咦, 方面姐姐..........幾清純喎.............

多谢wmlo 大哥

方面姐姐以前都几好肉喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 11:03 發表
多谢wmlo 大哥
方面姐姐以前都几好肉喎
方面姐姐:"咁使唔使賣幾斤畀你??"

方健儀都幾令呀
如果塊面唔係咁方就好

Thank you ^^

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2006-12-3 18:45 發表
方健儀都幾令呀
如果塊面唔係咁方就好
YES!!!!

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2006-12-3 06:45 PM 發表
方健儀都幾令呀
如果塊面唔係咁方就好
女仔国字脸又真係冇咁好嘅

山茶花

我觉得龔偉怡個样有D似艺员李诗韵,唔知大家觉唔觉?

引用:
原帖由 山茶花 於 2006-12-5 01:20 PM 發表
我觉得龔偉怡個样有D似艺员李诗韵,唔知大家觉唔觉?
似G奶依琳多d

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-5 10:47 發表
女仔レr脸又真係冇咁好
咁佢又可以點???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。