推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

主播畢業相

甘都得!?

thx for sharing these good photos!

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Ae...How old os Miss Fong now lei?? she seems same as fresh grad. waw...no change...

引用:
原帖由 overpowering 於 2006-12-22 02:40 PM 發表
Ae...How old os Miss Fong now lei?? she seems same as fresh grad. waw...no change...
方健儀?
佢1999年中大畢業, 你自己慢慢計下.

引用:
原帖由 overpowering 於 2006-12-22 02:40 PM 發表
at least 29!!!

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-12-15 03:07 PM 發表
邱鳳琴

不設定任何閱讀權限, 廢事比人鬧 (尤其新手), 新手看不到相, 就鬧人
唔只鬧人啦… 有d直情灌水啦!crazy...

當然,有d新人都好乖,默默向上爬,讚!

方健儀嗰幾張應該係舊年英國碩士畢業, 佢好似之後仲喺聯合國實習, 好堅!

引用:
原帖由 akkiyefo 於 2006-12-24 01:48 AM 發表
方健儀嗰幾張應該係舊年英國碩士畢業, 佢好似之後仲喺聯合國實習, 好堅!
佢真係好堅
唔知佢係聯合國做咩呢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 pkdonald 於 2006-12-24 16:12 發表
第一張右邊鶩茷Y咪余安琪呀??
謝謝 Donald 大哥!!!

引用:
原帖由 pkdonald 於 2006-12-24 04:12 PM 發表
尖面果個女仔叫乜名?佢都係做電子傳媒,幾靚喎!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #87 lovelyrics 的帖子

只有官台先用黃色咪套咁老土!
我見過好多文字記者都幾靚架!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-24 11:54 PM 發表
只有官台先用黃色咪套咁老土!
哦!原來係港台!
其實佢可以做電視呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-24 11:31 PM 發表

第一張右邊鶩茷Y咪余安琪呀??
係囉,我觉得好似呀

笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

lovelyrics 妹子,你讲长发定短发个呀

多谢lovelyrics 妹子
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2006-12-24 23:34 發表
尖面果個女仔叫乜名?佢都係做電子傳媒,幾靚喎!
謝謝小妹子, 尖面姐姐的確唔錯.......

Well, it is a breach of privacy?

Miss Chiu

出賣朋友.............
總有冇多D呀? HEHE

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-12-28 16:41 發表
Miss Chiu
謝謝 Goodye41 大哥!!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-25 11:13 PM 發表

謝謝小妹子, 尖面姐姐的確唔錯鮋.......
WW大哥又喇.....快D看醫生啦
如果不是就手尾長

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-12-29 09:07 發表
WW大哥又喇.....快D看醫生啦
如果不是就手尾長
又乜呀, WC 大哥??

彭國柱&邱鳯琴

回復 #99 manhattanpotion 的帖子

彭仔鐘意多啦A夢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。