推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

主播畢業相

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2006-12-30 01:14 AM 發表
彭仔鐘意多啦A夢
畢業首選都係doraemon、mcdull、teddy bear果d啦,大熱門黎架!

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2006-12-29 11:20 PM 發表
彭國柱&邱鳯琴
佢地两个好似情侣。

引用:
原帖由 cy418721 於 2006-12-30 09:35 AM 發表

畢業首選都係doraemon、mcdull、teddy bear果d啦,大熱門黎架!
今年仲多左Keroro~

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2006-12-30 05:43 PM 發表

今年仲多左Keroro~
係喎… 唔記得左添…

仲有d經典d o既,大口仔、kerope等等…

Girls look good after make up

相關搜索目錄: Make up

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2006-12-29 23:20 發表
彭國柱&邱鳯琴
謝謝 Man 小姐, 琴, 柱!!!

好勁呀~搵到甘相o既~請問ada係邊間u呀~

引用:
原帖由 sara 於 2006-12-30 10:03 PM 發表
好勁呀~搵到甘相o既~請問ada係邊間u呀~
中大架!03年畢業。

睇佢影相果個地方,應該係新亞…

thank you very much

一個字形容,勁!!!可惜,珠珠過了百了

點解冇小公主沛然既畢業相架...

引用:
原帖由 odieodie 於 2007-1-12 12:18 AM 發表
點解冇小公主沛然既畢業相架...
點解冇我心爱嘅琳琳既畢業相架
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 Sax 於 2006-11-24 04:47 PM 發表
敢問大大:
龔偉怡何年畢業呢?!?
2003年中大學士畢業。

引用:
原帖由 瀟洒叻龍 於 2006-11-24 07:08 PM 發表
從相學上分拆,珠珠的鼻子生得很好.準頭又有肉,額頭胞滿天倉高,
代表少年得志,怪不得年紀輕輕,己經坐上當家主播的大位.
真羨慕這類人。

引用:
原帖由 fbi-macau 於 2006-12-1 01:53 AM 發表
裝可愛
裝可愛也較不可愛好。

引用:
原帖由 cy418721 於 2006-12-30 06:35 PM 發表

係喎… 唔記得左添…

仲有d經典d o既,大口仔、keropehttp://mud.mm-a1.yimg.com/image/2087167495等等…
都好耐無見過kerope公仔
十年前可能興D..

龔偉怡好靚呀!!!!!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2007-1-12 21:15 發表

都好耐無見過kerope公仔
十年前可能興D..
應該係~ 我細個果陣呀姨成日塞d kerope公仔俾我架! 當然我地都鐘意kerope啦~
好懷念啊~

引用:
原帖由 pkdonald 於 2006-12-24 16:12 發表
難道係亞視三朵小花?

覺得龔偉怡以前嗰樣比依加成熟D,錯覺?

回復 #118 cy418721 的帖子

我想睇郭詠琴噶畢業相啊,邊位哥哥姐姐可以SHOW SHOW?唔該晒啦。

回復 #116 wc20032004 的帖子

thank you so much !!

原來距地識既.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。