推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

47 12
發新話題

[原創] 德國首都沐足

德國首都沐足

今日過長安,去了德國首都沐足,剛入大堂,就睇到有個牌寫着好多推拿,什麼水中燒推拿18×,因為這次主要是沐足,沒有多看介紹,就直接坐電梯到二樓,看出電梯,就有咨客帶入房,還看到個穿熱短褲的mm,後來知道是採耳朵,真的好靚。入到房,房真的好唔錯,相比好多的沐足店環境都要好,咨客就介紹一點式沐足,這當然是mm一點式啦,就系只著底褲打飛機沐足,我想應該還會有更刺激的沐足,因為第一次來呢間場,就問還有沒有其他沐足,點知個咨客說還有45元的休閒沐足,沒啦?我想第一次來,探探底也好,就說要45的休閒沐足,點知這時個咨客走出去大大力地關門,態度超惡劣
大概5分鐘後,技師來了,著超短裙的,條腿好正,身材都唔錯,45蚊甘樣的素質真唔錯,個技師都幾健談同埋幾愛笑,按的也幾有力,按手的時候當然情不自禁地手多多,摸摸腿,摸摸胸,玩的都幾開心,後尾的十幾分鐘當然就摟埋一齊,很不錯的一次沐足旅程。
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +10 多謝分享 2010-7-13 17:41
  • 筆突 威望 +10 多謝分享 2010-7-13 17:41
  • 筆突 金錢 +10 多謝分享 2010-7-13 17:41

引用:
原帖由 fzwy 於 2010-6-29 23:08 發表
今日過長安,去了德國首都沐足,剛入大堂,就睇到有個牌寫着好多推拿,什麼水中燒推拿18×,因為這次主要是沐足,沒有多看介紹,就直接坐電梯到二樓,看出電梯,就有咨客帶入房,還看到個穿熱短褲的mm,後來知 ...
師兄,水中燒我試過,搵笨 7 的,囡囡都是中女,唔靚的,囡囡先同你沖涼,係護士同病人沖涼既方式,即係佢個身同你隔到冇雷公咁遠,冇互動的,自已沖好過。

沖完涼,去按腳椅,同你做下按頭、按手、鬆肩等等...之動作。跟住就....同你玩冰火雀.......水中燒,並唔係在沖涼果時做,而係在按腳椅做的。

我試過一次,當時情況係咁,或者而家有改善。

如以¥18x 的價錢,我不如正正經經去做推拿。

果個休閑沐足,有部份囡囡唔錯的,不過唔係個個都有互動。如果冇記錯,每逢 1, 15 號做雙鐘沐足有加鐘券送。

德國首都硬件真係一流,做推拿過夜最正,但要加錢,總數差唔多要¥280。
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +10 多謝分享 2010-7-13 17:41
  • 筆突 威望 +10 多謝分享 2010-7-13 17:41
  • 筆突 金錢 +10 多謝分享 2010-7-13 17:41
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-6-29 23:39 發表

休閑沐足.
how about the quality of 休閑沐足, I mean the real massage skills in general?
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-6-30 09:18 發表

how about the quality of 休閑沐足, I mean the real massage skills in general?
Not bad, even better than Dragon Island Club. However, don't expect too much on BG's appearance.

There is also an ISO step regarding "r bird" a few minutes during first hour.

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-6-30 02:48 發表

Not bad, even better than Dragon Island Club. However, don't expect too much on BG's appearance.

There is also an ISO step regarding "r bird" a few minutes during first hour.
咁加鐘係唔係包升空呢????

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-6-29 23:39 發表

師兄,水中燒我試過,搵笨 7 的,囡囡都是中女,唔靚的,囡囡先同你沖涼,係護士同病人沖涼既方式,即係佢個身同你隔到冇雷公咁遠,冇互動的,自已沖好過。

沖完涼,去按腳椅,同你做下按頭、按手、鬆肩等等 ...
睇來呢個聽起來幾惹火的推拿都虛有其表的

引用:
原帖由 fzwy 於 2010-6-30 20:39 發表

睇來呢個聽起來幾惹火的推拿都虛有其表的
呢度D浪漫光豬推拿我試過, 囡囡質素麻麻, 開大要R我 $300, 非常搵笨七.
沐足囡囡可以帶她去開房, 只要你說得掂她就OK.

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-6-30 10:48 發表

thanks.although i hv not been to dragon island foot massage before..  
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-30 23:44 發表

呢度D浪漫光豬推拿我試過, 囡囡質素麻麻, 開大要R我 $300, 非常搵笨七images/smilies/default/funk.gif.
沐足囡囡可以帶她去開房, 只要你說得掂她就OKimages/smilies/default/loveliness.gif.
想食人隻車!  $300開大???    
你有冇還價???       

引用:
原帖由 fzwy 於 2010-6-29 23:08 發表
今日過長安,去了德國首都沐足,剛入大堂,就睇到有個牌寫着好多推拿,什麼水中燒推拿18×,因為這次主要是沐足,沒有多看介紹,就直接坐電梯到二樓,看出電梯,就有咨客帶入房,還看到個穿熱短褲的mm,後來知 ...
BERLIN早2-3个月前夜晚有BUFFECT食........RMB50/位.....食物都OK.....唔知而家有無?

上次有去試過普足.....雖然係藝術品, 但幾索同好笑容.....

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-1 16:29 發表

想食人隻車!  $300開大???    
你有冇還價???       
我緊係吾會做水魚. 我還價$100, 最初她吾制, 要我$200, 最後$100 她都OK

$100 大洋又真係至底價
上面有想法,下面沒辦法!!

之前得ching推介,去呢間尹左個囡囡做水中燒,囡囡唔靚,但身才好,著條T-BACK引死人,沖涼都唔係無雷公咁遠,我仲用下面磨佢屁股,差D入埋.

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-1 22:33 發表

我緊係吾會做水魚. 我還價$100, 最初她吾制, 要我$200, 最後$100 她都OKimages/smilies/default/lol.gif
如果質數麻麻, 100呅都應該OK, 佢估e+真係好好經濟環境丫!   

唔知呢個場加鐘後有無咩特別服務

引用:
原帖由 kkzz123 於 2010-7-4 00:27 發表
唔知呢個場加鐘後有無咩特別服務
official 唔會講明,要睇囡囡點樣同你玩。

thanks for your very nice report.

引用:

沖完涼,去按腳椅,同你做下按頭、按手、鬆肩等等...之動作。跟住就....同你玩冰火雀.......水中燒,並唔係在沖涼果時做,而係在按腳椅做的。

我試過一次,當時情況係咁,或者而家有改善。

如以¥18x 的價錢,我不如正正經經去做推拿。

果個休閑沐足,有部份囡囡唔錯的,不過唔係個個都有互動。如果冇記錯,每逢 1, 15 號做雙鐘沐足有加鐘券送。

德國首都硬件真係一流,做推拿過夜最正,但要加錢,總數差唔多要¥280。
未裝修前,水中蕭是在2樓沐足房的,那時是138/90分鐘,你講得非常對,之後推拿過夜只是要加50便可,即是188+50,而且房間都幾靚的。

相關搜索目錄: 裝修

真係未去過柏林,下次要試下
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

THAT'S GOOD, CAN TRY OI!

引用:
原帖由 chaoraymond 於 2010-7-27 10:06 發表
THAT'S GOOD, CAN TRY OI!
As I see you are a "Newbie", give you an advice.

How dare you go to Saunna now ? Ready $10,000 in the pocket to pay for your lodging and food in the 臭格, and tell a friend in advance that you might call him if you were caught by CA.

that real good experience

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-7-28 12:36 發表

As I see you are a "Newbie", give you an advice.

How dare you go to Saunna now ? Ready $10,000 in the pocket to pay for your lodging and food in the 臭格, and tell a friend in advance that you ...
I am also a Newbie, I want to ask if HKer had been caught by KO, even his pocket has enough momey for the fine, he still need to ask his friend to get him out of the 臭格 ????
☆~~~~~~ Be careful, but keep going ~~~~~~☆

引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-8-4 12:59 發表

I am also a Newbie, I want to ask if HKer had been caught by KO, even his pocket has enough momey for the fine, he still need to ask his friend to get him out of the 臭格 ????
It depends, whether your "friend" is powerful enough or not.

Don't ring me if you are caught by KO.

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。