推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[檔案] 你 的 第 一 次 ...

回復 #42 billchan 的帖子

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 billchan 於 2006-11-28 15:36 發表

...信兄,你地呢排寫到眉飛色舞既洈標完全搭唔到嗲,得個恨字同埋睇字!....教我如何下筆呢!

...你今次出得個題目咁有趣,咁多巴打畀你勾番起條筋,紛紛回應,阿標又豈能例外.....嘻嘻 ...
標大哥復出
可喜可賀!!!!
理應另開獨立題目

我好少讚人,不過標兄文采一絕,值得一讚,好嘢

引用:
原帖由 mpower 於 2006-11-29 01:42 發表
我好少讚人,不過標兄文采一絕,值得一讚,好嘢
標兄係要抵讚嘅!

最欣賞他實而不華的作風

我的第一次
1) 齋揼-灣仔集成中心地庫,個多唔記得,收咗皮十幾年,有冇兄弟記得間場個名?
2) 做到HJ-梗係老袓皇都
3) 做到BJ-德興啦,卒兩卒收多兩舊幾
4) 做到BM-都係德興
5) 做到ML-好似係廟街

1)藍寶..................尖桑樓上
2)寶麗湖
3)鑽石皇宮
4)紫水晶
5)太陽島

加多一樣,同BG 外出攪野-尖沙咀金馬倫

相關搜索目錄: 水晶

1) 齋揼:未試過,醉翁之意不在酒
2) 做到HJ:太久了,好似是新興唔記得邊間
3) 做到BJ:大豪客
4) 做到BM:大豪客
5) 做到ML:夏威夷
原來全部都很久沒幫趁了

謝謝各位的珍貴發表!!!

引用:
原帖由 JM168 於 2006-11-28 05:50 PM 發表
.....請標哥PM呢間場既地址,及BG號碼。謝謝!
我都係鍾意好技術既齋Dup加少少出位手法,有偷偷摸摸感覺也!loveeyes:!
...此老牌齋場我一早已開了名是新X宮! 在銅鑼灣!至於超齡過磅(我都話肉人碩碩囉)警幻仙子嬸嬸,如同此場眾多姨媽姑姐一樣,其實可能祇痝虓s太郎、以及似被豬油蒙了眼的阿標等 ,講真,佢地一般鼢L範和聲氣都幾惡啃謘I..話說回來,佢地不錯多具備齋K好技術,但按脾筋等未必是你心中的「加少少出位手法,有偷偷摸摸感覺也」(那些其實應另有覓處),所以你在那堣d祈唔好有過高期望呀!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

回覆 messenger , mpower .....等的帖子

阿標依題講幾句自己的經歷體驗感受而已,實不足掛齒!

...有時舊事可以放心講多幾句,但近期的,雖然細節更多或更激,卻不知怎的,常常寫不出手,唉!總難免有點不放心的感覺,所以寫少了!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-27 02:24 PM 發表
你的第一次.............的桑拿場是邊間呀?

1) 齋揼
2) 做到HJ
3) 做到BJ
4) 做到BM
5) 做到ML
小弟第一次去既桑拿係....北角嘉麗華
餐單係A餐齋骨
   B餐HJ
   C餐HJ+BM
我揀左C餐,仲要好鬼貴...肉都赤埋

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-29 14:11 發表

唔嫌屈質, 更激既野post入黎車房吖 !
我又要post,但入唔到車房所以留返自娛

請問..車房又要積分..又金錢...貢複雜既?

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-29 02:11 PM 發表

...唔嫌屈質, 更激既野post入黎車房 !
.....嘻嘻,阿標是有點脫節了,唔多明白而家設限的運作方式!

.我其實都係車房門口裝過鵅A但成日衹睇到一版對白,又睇唔到 d 戲肉!嘩,門高九大,雖無阿差守門口,但出入華衣美服,紳士大七,氣勢懾人!阿標是信兄話齋「實而不華」,心怯就龜縮之輩,所以先前無入過車房,而家得車長提醒車房內原來有「更激既野」,嘻嘻,就等阿標儲定張紅底入去裝鴷!

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-29 14:21 發表

如果大哥你要入, 我set去70囉 !
好呀,唔該晒喎

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-29 14:58 發表

千祈咪入 !車房揾笨實 !  
何時獲利回吐呀?

我鼤臚@次鶹D門愛都,係一問金魚缸,全部泰國妹,都OK!!

1)澳門皇都上海式
2)澳門皇都body massage
3)北角大時代
4)澳門皇都
5)北角城

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。