推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

我的野蠻女友 (連續劇)

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-7-15 01:54 發表 一切原自蒼井空的晚上

一個從珠海的朋友坐了很多個鐘頭車來陪我,結果遲到了,結果在阿撈怱怱吃完,女伴上車說:去麥當勞 ...
Kmy O了嘴,然後,海哥話佢又要食 ...
回到飯堂,已經 ...
原来系阿俊坐的那位。。女女很漂亮。。是越看越觉靓的那种。。
所以我话师父近来眼光越来越好。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-7-15 12:39 發表
"到十一點幾,突然佢話佢阿媽黎左 ... 要即刻返屋企 ...

我睇係肥七,叫個老母黎揼爆都似 ;"

我对囡囡很好的!唔好讲到我噤恶!有时只是卫护消费者权 ...
果晚你捉珍珍离维护消费者权都维护得好犀利。。珍珍差不多要亲身顶上甘滞。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-7-15 15:20 發表

只是凶下佢喳!
发下妈咪烂渣系好既。。等拒地管下D女。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-7-15 17:40 發表

不過你地暫時都唔去飯開餐啦。。。
会去既。。饭堂其实好吾错。。。

恭喜师父有爱的感觉了。。。

师父呢个女女真不错。。收为LB最理想。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-7-16 13:55 發表

but may be when you advance her to be LB, some other problems will surface...h:" />

The current status when both parties are not 100% tied to each other, but treasure the relationship, may be the ...
甘又系。。而家换患得患失的感觉也蛮好。。做了LB又想去偷食啦。。好似我今晚甘。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-7-16 16:06 發表

. your free status extends to next weekend?   I may be on action end next week after my b. trip to Expo land..
等你。。。

電視中佢地關係得一年。。。(貼近一般師兄的真實沉船時間)

吾系三几个月吗。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-7-19 16:49 發表

你都唔止喇!一年多了!
讲紧一般嘛。。。

呢铺ARM你啦师父。。你要有挑战性嘛。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-7-29 12:08 發表
雖然我都見到野蠻。。。
不過覺得佢好似好斯文下喎。。。。
只对心爱的人野蛮嘛。。。

师父吾系到而家都仲未。。。系嘛。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-7-29 22:14 發表

打死都唔信!除非師傅告訴我們他是"柳下惠" !
剧情系甘播。。人的讲灵嘛。。吾系肉。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-7-29 19:52 發表

你都好熟悉囡囡心理喎。。。
捻起D恶老婆咪知咯。。。

师父让野蛮见老师即系已经准备分手啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-8-2 22:36 發表

如果係我,我會做更盡點。Take both of them in the same room.

In case, they have a fierce flight. I shall let them fight until they are tired. If they say why I don't help either 1, I would say y ...
老二老三。。。!!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-8-3 09:55 發表

多谢海哥的两次帮忙, 接下来.....到我的故事了吧......h:" />
等你既故仔。。。

引用:
原帖由 KOTO 於 2010-8-3 13:11 發表
共你無緣怎相逢 情心怎料未濃轉凍
亂我心柔情 痴心被輕碰
怎知轉眼便遭冰封 被你甜言的咀唇
撩起心內蜜桃偷偷種 亂我心柔情
甘心被操縱 痴心因你難自控
無聲葉絮飄送漆黑晚風里
陪我扮作洒脫暗蓋唏噓
能 ...
呢单野直头系未深入已无情啦。。爱。。就吾多觉有播。。。。

老分。。不明白。。。。。。。。。。。。

果晚食饭听到师傅提起过野蛮。。。原来系有下集大结局!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。