推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

62 123
發新話題

[九龍] 新女王?

新女王?

睇相好似幾pro, 有得同立信以前個d比?

what is the name?

Tiny

在油麻地
打得幾勁

回復 4# 的帖子

ching, 有冇多d comment? 想知多d先. thanks~

好想知  幫吓手啦

在油麻地雅達商業大廈
唔好期望係靚女
都算高大,其實做女王最緊要比較大件頭及有煞氣
咁至令奴隸有恐懼感
靚女係做愛至用得著
玩sm本人一定要d高頭大馬兼孔武有力既女王至玩
可以連手扣都唔駛就可以將我制服
本帖最近評分記錄
  • billysingh 體力 +10 我很認同 2010-7-22 00:25
  • billysingh 威望 +10 我很認同 2010-7-22 00:25
  • billysingh 金錢 +10 我很認同 2010-7-22 00:25

我同意 甘同立信比較點呀,有無得fig

不是新女王.開了幾年.是肥妹仔(KIT)那裡.同ADA那裡一樣.

引用:
原帖由 Tony1 於 2010-7-21 17:22 發表
不是新女王.開了幾年.是肥妹仔(KIT)那裡.同ADA那裡一樣.
ching有無多D料 揾唔到kit  report 唔該

i like irene

I LIKE IRENE TOO

引用:
原帖由 billysingh 於 2010-7-21 09:37 發表 ching有無多D料 揾唔到kit  report 唔該
無料正常,你估這裡還是幾年前XOCAT.幾年前一個SM POST有10幾萬人次瀏覽,現在幾千已笑了.

自從立信雙飛移民之後,
香港而家DSM女王唔係又老又殘,
就是唔識玩博大霧。
好多師兄都話上深圳玩
Tony兄快D訓練幾個接班人la
又好女王就有人氣。

以上所講有名有姓天后Axa,ymt肥kxt,旺角mxy 都係45-55歲以上,
重話要加到600/45min。
南方無設備,衹有籐條就話做女王,當我地DM係水魚。
做M真慘。

世界末日la..........

引用:
原帖由 gino007 於 2010-7-22 11:46 發表
自從立信雙飛移民之後,
香港而家DSM女王唔係又老又殘,
就是唔識玩博大霧。
好多師兄都話上深圳玩
Tony兄快D訓練幾個接班人la
又好女王就有人氣。
深圳  比D意見好禾 安全嗎

引用:
原帖由 女王之奴 於 2010-7-22 12:33 發表
仍舊在問(未得到答案也)

那末油麻地這個呢
近來天后還是炮台山有三個說是女王(好像後生MODE)又如何呢

不好意思
咪答左囉油麻地肥kxt 5張野
天后axa都差不多
炮台山=南方=自稱女王,上到去乜都無,玩乜先。
而家差不多係女王真空期。

可能要各師兄發掘新血至得。

引用:
原帖由 gino007 於 2010-7-22 12:06 發表

咪答左囉油麻地肥kxt 5張野
天后axa都差不多
炮台山=南方=自稱女王,上到去乜都無,玩乜先。
而家差不多係女王真空期。

可能要各師兄發掘新血至得。
肥kit冇直接同客玩啦
佢負責接電話
而家係佢個場條女叫Tina

引用:
原帖由 gino007 於 2010-7-22 03:46 發表 自從立信雙飛移民之後,香港而家DSM女王唔係又老又殘,就是唔識玩博大霧。好多師兄都話上深圳玩Tony兄快D訓練幾個接班人la又好女王就有人氣。
你第一日來呀.立信雙飛未必是寶.年齡大不代表不識玩,你說得出年齡,相信你一定未去過.你又知不知道ADA,KIT誰長註?有否長註?大陸有些熟女女王大把人BOOKING.唔識去看下其他網站.井底.

引用:
原帖由 gino007 於 2010-7-22 12:06 發表 咪答左囉油麻地肥kxt 5張野天后axa都差不多炮台山=南方=自稱女王,上到去乜都無,玩乜先。而家差不多係女王真空期。可能要各師兄發掘新血至得。
真空期,我找一打給你都得.吹水.

62 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。