推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 昨日CP所見情況

第一轮就选到靓靓河南。。仲未有工衣的。。选好就去吃饭。。返黎女女话坐埋拒表妹。。无生意。。无问题。。表妹就吾甘靓啦。。吾紧要。。主力是靓靓。。到九点几就上房。。好野。 。吃完女女话吾想过夜。。我明既。。想去坐新台嘛。。甘就让她走。。
返落去就同表妹玩。。跟住就切蛋糕。。玩得很开心。。玩到十二点多就埋单去夜宵。。带表妹。。成两点先上房。。做完野已快三点啦。 。甘咪叫拒走啦。。。两个快。。好过瘾。。。到六点就起身返工。。。几累下。。。。

引用:
原帖由 jjchan218 於 2010-7-28 22:01 發表

大海哥超人能耐Work round the clock!
哈哈。。寻晚老友放监。。另有人生日。。D女又得。。。玩到吾舍得走。。。

引用:
原帖由 rayso333 於 2010-7-28 22:21 發表

師兄果然有強者本色,勁
D女劲吸引遮。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-7-28 22:59 發表

It seems everything normal there for K !
everything normal.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-7-29 01:08 發表

係吖。。。發配邊彊甘耐。。
。。。。真係覺得d囡又得又好玩。。。。
饭堂D水准好吾错既。。。

甘样都几好。。两个MM..各一Q。。同ON差不多钱。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-7-29 12:05 發表

it is good. In the old days, I usually got 1 quickie and then 1ON. But now, I had no energy to do the quickie (always too drunk)..

May be it is a good way to do this, 1+1, but it is only cost  ...
I have to come back to work early morning so I did 2 quickie...otherwise 1 quickie and one ON is good..

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-7-29 11:44 發表

果晚甘多囡囡,你有無抄低車牌啊?
有幾個我都覺得唔錯。。想食喎。。。。
剩系抄左河南靓靓咋。。不过果晚几个女女都系野蛮果组的。。包括河南。。你要找好容易。。那个高的在你那边玩的也是河南。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-7-29 22:06 發表

I always say "Henan" girls are good !
我连吃两个添。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-7-30 00:32 發表

why recently there are so many henan girls? is it bcos of the YD in SHA and BJ, more henan girls are going south>

7 siu, fat tat la...  
possible....take the chance la....

引用:
原帖由 tutu0 於 2010-8-4 16:45 發表
海哥很够力!
有希望月内回国,期待中。
我就在国内努力呀。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-8-10 13:41 發表
周未去左cp一間five star大場....
一切如常...祗係無左工衣同花街....要帶入房揀....
不過選擇都算多....七點揀完去食飯....八點三番到去仍然見到好多人帶緊台....
但客房住到爆晒........

(P.S. 果晚同個肖雞 ...
你好耐无食杂粮添啦。。

引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-8-12 12:41 發表

已經 食完 一個 靚, 唔甘靚 都照食, 海兄 都 好 博愛 吓 ... 呵呵
无甘靓但吴系吴靓。。食得吴好晒嘛。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-8-12 12:45 發表

係吖.....都差唔多三個月無食過雜粮嘞....
好野食得多都要食翻D杂粮既。。甘先会觉得D SP 好嘛。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-8-12 12:57 發表

我真係覺得我而家d..sp真係好好嫁.....
耿系好啦。。我见过的都很好。。。
有感情不一样的。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-8-12 13:02 發表

你過獎啦.....不過..值得慶幸係...件件都有份工做緊....生活起碼唔會甘無聊....
有野做就真系好。。而家阿娇月入都吴错。。给她钱都不要了。。。但我当然仍给点。。少很多。。

引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-8-12 13:03 發表

呵呵 ... 原來我誤會左, 仲以為 係 唔靚 添 ... 鎖你 ...
系姐妹。。仲细一岁添。。。相头差一点。。差靓河南一点。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。