推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[建議] 羣交同學會

回復 26# 的帖子

比相你睇先.系msn交流下......電話對話先囉~

回復 26# 的帖子

比相你睇先.系msn交流下......電話對話先囉~

可能你沒見過又索又玩得ge女, 唔係話你一定係, 但好多電車男未真正見過外面,

同佢地個樣+身材+談吐...等等因素.........

好難搵到肯free sex既女....係真ge for 佢地
引用:
原帖由 jimillim 於 2010-9-16 01:43 發表
網上只可搵到援交, 好難搵到肯free sex既女

同意, pm交流
引用:
原帖由 群交友 於 2010-9-16 11:24 發表
我從來唔介意同其他人分享我女友, 亦好想搞下多男對佢一女o既活動. 但女友會好介意我搵一d老粗、 電車男, 或者三尖八角o既人, 咁你認為我可以點樣響應呢?

引用:
原帖由 havesomefun2 於 2010-9-16 15:49 發表
可能你沒見過又索又玩得ge女, 唔係話你一定係, 但好多電車男未真正見過外面,

同佢地個樣+身材+談吐...等等因素.........

好難搵到肯free sex既女....係真ge for 佢地
同意
宜家d妹妹仔今時唔同往日
飲多兩杯就同人玩輪大米都係咁話
細佬都慶幸去過d品女活動屌過兩三件OL

其實d女都真係睇人姐!
引用:
原帖由 nasabug 於 2010-9-17 01:53 發表

同意
宜家d妹妹仔今時唔同往日
細佬都慶幸去過d品女活動屌過兩三件OL

May I join??

引用:
原帖由 babymuimui 於 2010-9-17 13:55 發表
我有興趣搵個"是正"既男仔同我女人3P, 邊個有興趣?
「是正」即係乜條件,不如你詳細列出,我諗好多師兄都有興趣,費事你收好多唔合你要求既無謂pm啦!

引用:
原帖由 havesomefun2 於 2010-9-17 09:46 發表

其實d女都真係睇人姐!
d女醉撚咗,比邊個屌過都唔知啦  
細佬我有好幾次去d品女會玩都係執死雞食水尾,至屌到d wet妹靚女,唔係次次有機會架! d仆街唔預埋我份,就冇份食! 最仆街係d仆街回味完就講番出黎,屌Q你癮!

引用:
原帖由 nasabug 於 2010-9-17 23:28 發表

d女醉撚,比邊個屌過都唔知啦  
細佬我有好幾次去d品女會玩都係執死雞食水尾,至屌到d wet妹靚女,唔係次次有機會架! d仆街唔預埋我份,就冇份食! 最仆街係d仆街回味完就講番出黎,屌Q你癮!
耐唔中有機會屌到d wet妹靚女已經好唔錯喇,咁,有時你有份你d fd冇份!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-9-17 23:34 發表

耐唔中有機會屌到d wet妹靚女已經好唔錯喇,咁,有時你有份你d fd冇份!
冇法啦! 鬼叫係免費餐!
有得食唔可以呻! 如果唔係下次唔預埋我玩
次次差唔多屌到條女死魚咁滯至嗌我過去,食人口水尾
無計啦! 又老又冇錢又驚叫雞比公安拉又要屌女,唯有有得食就食

引用:
原帖由 nasabug 於 2010-9-17 23:40 發表

冇法啦! 鬼叫係免費餐!
有得食唔可以呻! 如果唔係下次唔預埋我玩
次次差唔多屌到條女死魚咁滯至嗌我過去,食人口水尾
無計啦! 又老又冇錢又驚叫雞比公安拉又要屌女,唯有有得食就食
食死魚重要係口水尾,就算係靚女我都冇乜興趣!
屌西攪到身水身汗聽唔到條女叫床有撚癮。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-9-17 23:52 發表

食死魚重要係口水尾,就算係靚女我都冇乜興趣!
屌西攪到身水身汗聽唔到條女叫床有撚癮。
算啦,免費係咁上下
好多時我淨係條女個咀仔度抽插發洩
過足晒癮先射撚晒出黎,條女先至精神一振走入廁所嘔

引用:
原帖由 nasabug 於 2010-9-18 00:17 發表

算啦,免費係咁上下
好多時我淨係條女個咀仔度抽插發洩
過足晒癮先射撚晒出黎,條女先至精神一振走入廁所嘔
即係「餵女飲濃湯」

引用:
原帖由 james3504 於 2010-9-18 00:27 發表

即係「餵女飲濃湯」
冇錯
品女活動我好多時疴完就走,唔會同d女客氣

平時同c9仔玩唔會口爆,但對住d靚妹仔就會捉住後腦口爆埋,細蚊女冇經驗好多時唔敢出聲

我覺得要老婆或者女友被人屌係無得計劃,佢地會咁做好多時都係果刻mood同feel好夾.我都試過交換女友,不過果時同我女友,佢同事,佢同事男友一齊去台灣,出去飲完返到酒店再飲同玩,跟住同自己女友玩玩下先可以交換到

相關搜索目錄: 酒店

各位c-hing,其實網上肯出來比男人屌的就好多,但肯玩3p或者集體就好小,原因是怕碰到有心人,小弟也玩過幾次3p.4p.和集體活動,都是一些玩開的c-hing帶我去的。現在也有一對男女朋友問中會約上去大陸玩的。那個女的也想試試3男1女,但要求先見面了解一下未必能即食,還有就是要上大陸才肯玩。同時小弟覺得應該尊重那些女人不能作過份的行為,因為沒有他們,我地d男人就找不到3p-4p那種樂趣囉。

引用:
原帖由 aimesyl 於 2010-9-23 01:23 發表
各位c-hing,其實網上肯出來比男人屌的就好多,但肯玩3p或者集體就好小,原因是怕碰到有心人,小弟也玩過幾次3p.4p.和集體活動,都是一些玩開的c-hing帶我去的。現在也有一對男女朋友問中會約上去大陸玩的。那個女的 ...
唔係個個女人都係咁既
有d女人係犯賤想搵班麻甩佬圍埋筒佢黎發洩
遇著呢類女人,我都唔會同佢地客氣,盡情地屌

回復 49# 的帖子

基本上 我都通過~唔食煙,五肢健全,尊重女生

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。