推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

28 12
發新話題

[檔案] 香檳"陳佩珊"

香檳"陳佩珊"

上個禮拜看完師兄們ge文章, 即刻電約伊人, 得知佢只有3點呢個空檔, 蛇王都要去試試

一開門, 樣子甜美, 真係幾似陳佩珊, 最正好完全冇撈味, 都仲幾清純.

身材幾好, 胸部略少, 但我完全冇問題, cup手反而合我心水, 伊人都有問係咪好細, 我就話我反而鍾意呢種size, 因為個shape都幾靚, 仲要係pink lin...

有侍浴, 但齋用水, 冇落皂液... 不過好細心, 幾舒服...

骨技真係一般, 佢自己都話唔識dup, 但係feel到佢有心機, 唔係馬馬虎虎果隻law...

6舊水真係值! 伊人話做到一月左右,要試就快la..

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-12-1 10:26 AM 發表
Thanks report !  

個個都話正, 攪到我心思思添 !
你攪得邊樣? 我上左先啦, 費時俾你攪到闊曬~~~

My new target!!

引用:
原帖由 decdet 於 2006-12-1 02:08 AM 發表
一開門, 樣子甜美, 真係幾似陳佩珊, 最正好完全冇撈味, 都仲幾清純.
Can you advise where to find this sweet lady please?  Thanks very much in anticipation

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-12-1 10:26 AM 發表

咁就快快去啦, 車長!!!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:

真係要試下啦

more details pls!!!!!!

回復 #7 cf4 的帖子

check the thread inside the forum

我不覺得真版陳珮珊是美女, 只記得她算係嬌俏活潑, 但翻版陳珮珊就真係小美女一名, 說其小是因其身材的式, 細細粒好易食, 扒係背上用個波慢慢磨, 簡直三魂唔見七魄! 波唔大但摸上去好爽, 皮膚滑, 南方人好少有咁滑溜的皮膚. "陳珮珊"話想搵一筆快錢, 做到過年(唔記得問新曆年或舊曆年)就唔做啦, 眾兄弟想屌佢就要快人一步啦!

引用:
原帖由 Im99917 於 2006-12-2 06:54 PM 發表
我不覺得真版陳珮珊是美女, 只記得她算係嬌俏活潑, 但翻版陳珮珊就真係小美女一名, 說其小是因其身材的式, 細細粒好易食, 扒係背上用個波慢慢磨, 簡直三魂唔見七魄! 波唔大但摸上去好爽, 皮膚滑, 南方人好少有咁滑 ...
多謝你的報告~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-12-2 11:04 AM 發表

多謝你的報告~~~~~~~~~~
好話好話! 記得上去前要電話booking, "陳珮珊"是唔受即場按鐘的, 就算佢得閒!

引用:
原帖由 Im99917 於 2006-12-2 12:47 PM 發表

好話好話! 記得上去前要電話booking, "陳珮珊"是唔受即場按鐘的, 就算佢得閒!
e... 乜佢原來唔做即場客架咩? 好彩我上次都有電book啫...

講真我對bm冇乜興趣, 但果次係我覺得最正ge bm law....

伊人係做到西歷新年, 要試就快...

引用:
原帖由 Im99917 於 2006-12-2 08:47 PM 發表

我昨日已經試過了,報告係另一個post到,你會唔會再上呢?

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-12-2 02:47 PM 發表

我昨日已經試過了,報告係另一個post到,你會唔會再上呢?
我較鍾意dup骨和bm, 全套較少做, 因此600元對我來講貴左些少, 當然"陳珮珊"絕對值呢個價!

會不會再上?難講! 第日溝痕諗起伊人的軟玉溫香抱滿懷的個種爽法也點會忍得住不去!

伊人的軟玉溫香抱滿懷的果種爽法
的確忍唔住一去再去

引用:
原帖由 Musketeer 於 2006-12-3 11:31 AM 發表
終於試到她了,600蚊吾係平,不過香檳d陀地都收依個價,算reasonable吧。佢自稱廣東人,住過深圳,所以廣東話好流利,但整體個feel就仍吾似陀地。樣貌太多人講了,不再重覆;身型方面,外型嬌小,皮膚肌肉好firm好 ...
我反而想知香檳d陀地掂唔掂架,有無好介紹呢?

相關搜索目錄: 香檳

感谢楼主大大的报告!真是感谢楼主大大的验证!

引用:
原帖由 Musketeer 於 2006-12-3 11:13 PM 發表

7樓Don及Wing,Don細粒,初中女,招呼幾好,Wing高大,後生d,招呼中等。

4樓吾記得房號,高瘦中女,有長腿,招呼好,但已有少少老態。

dup骨三個都吾差。
唔該晒你

我都係鐘意D後生既,我諗Don應該幾岩我,因為我鐘意細粒
係唔係要$600落樓呢?

我昨日已經試過了......

Definition of 陀地 has changed? 陀地 = 深圳女?

引用:
原帖由 decdet 於 2006-12-1 02:08 AM 發表
上個禮拜看完師兄們ge文章, 即刻電約伊人, 得知佢只有3點呢個空檔, 蛇王都要去試試

身材幾好, 胸部略少, 但我完全冇問題, cup手反而合 ...
請問詳細地址在那?

回復 #24 alb 的帖子

銀河系太陽系地球亞洲中國
香港九龍尖沙咀金巴利道16 號
香檳大廈B座3字四樓F座3號室
美麗華酒店隔鄰,美麗華商場對面

夠詳細未呀 ?

相關搜索目錄: 酒店 香檳

引用:
原帖由 supernova 於 2006-12-4 11:09 發表
Definition of 陀地 has changed? 陀地 = 深圳女?
她非陀地亦非外省人
係香港住了很長時間
驟眼看她都幾似陀地
但傾落感到她非陀地
其實是與否無相干啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-4 11:35 AM 發表

她非陀地亦非外省人
係香港住了很長時間
驟眼看她都幾似陀地
但傾落感到她非陀地
其實是與否無相干啦!
個樣就似香港人
個feel就係外省人
大概我地都接受左港女係好串的
見到溫柔可人的囡囡都當係外省人

引用:
原帖由 Musketeer 於 2006-12-3 06:04 PM 發表

$580,佢吾會主動找錢,實收$600

阿Don吾老,但亦吾後生,似30頭
係咪7樓個ah don? 如果係, 佢一定冇30, 大概係27-28左右... dup骨麻麻, 但叫做陀地同埋好服務咁law...

我都要找下佢先...

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。