推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

原創 - tvb馮佩樂

引用:
原帖由 wilchu 於 2006-12-21 12:24 PM 發表
馮佩樂好勁呀........睇呢段片睇到好緊張...!
wilchu 大哥有冇咁夸张啊
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

原來時間真係咁緊迫架...
果然好專業啊...

wow thanks for sharing! wow shes pro

唔睇真係唔知喎,甘都俾你DOWN到條片,勁啊!!!
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

回復 #10 kawdya 的帖子

好精采, 所以第時我唔止睇佢地o既樣, 會睇埋佢地o既表現.

佢有一副馬面相!!!
不過唔知係咪把頭髮靚,襯起上嚟睇落好令!!!!!!

小初學到野喎∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-1-27 22:26 發表
小初學到野喎∼∼∼∼∼∼
係呀, 我好好學o架!

引用:
原帖由 23586452 於 2007-1-27 10:23 發表
佢有一副馬面相!!!
不過唔知係咪把頭髮靚,襯起上嚟睇落好令!!!!!!
吳同意有"馬面相", 她其實有些假哨牙,如周海媚 其餘ok

回復 #15 enghse 的帖子

原來成個過程都好緊張...
真係分秒必爭

覺得佢講野好快,唔知佢嘅應變能力係咪特別強呢??

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-4 20:38 發表
覺得佢講野好快,唔知佢嘅應變能力係咪特別強呢??
佢好掂架!真係新聞界難得人才… 如果唔係,tvb當年就唔會由cable撬佢過黎啦… 依家仲做埋首記,值得學習!

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-4 20:53 發表

佢好掂架!真係新聞界難得人才… 如果唔係,tvb當年就唔會由cable撬佢過黎啦… 依家仲做埋首記,值得學習!
佢報道新聞果陣好少鑼絲,不過TVB好似對佢唔夠重用

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-4 21:12 發表

佢報道新聞果陣好少鑼絲,不過TVB好似對佢唔夠重用
駐京咁多次,都算係重用架啦!因為其實好多人都可以駐京,惟獨真正有資格o既人真係唔多…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-4 21:18 發表

駐京咁多次,都算係重用洵馬銋磞n多人都可以駐京,惟獨真正有資格o既人真係唔多…
原來去北就係重用,我以為係放入雪櫃,搞錯

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-4 21:30 發表

原來去北就係重用,我以為係放入雪櫃,搞錯
都要睇情況o既… 如果普通話又唔好,駐京又超耐,咁樣7成係雪架啦…

如果好似joyce姐姐(馮佩樂)同宜婷姐姐咁,佢地又掂,普通話又好好,咁呢d9成9係新聞部愛將,超級重用~

相關搜索目錄: 普通話

回 CY

明晒,可能我對呢家野認識未夠

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-4 21:51 發表
明晒,可能我對呢家野認識未夠
好多人都會講呢方面o既野,聽多d就知多d架啦…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-4 20:53 發表

佢欓G仔差鬫n多,
無以前咁好!

回復 #28 theharbourside 的帖子

引用:
CY, 就以樂樂為目標吧!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。