推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

73 123
發新話題

原創 - tvb馮佩樂

原創 - tvb馮佩樂

原創 - tvb馮佩樂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +50 原創內容 2006-12-1 23:56
  • johncage 威望 +50 原創內容 2006-12-1 23:56

ONLY ONE, 不要問有咩其他

回復 #2 goodye41 的帖子

勁!呢度廣東道,係嘛?
要稍後連同其他一齊處理!thx~~~

謝謝 Goodye41 大哥, 謝謝樂樂!!! 謝謝貨車的士!!!!

Goodye41你係唔係喺tvb做
如果唔係點解你有咁多擉家相

goodye41 大哥多谢,多谢

樂 姐係咪发烂渣丢左支咪呢
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 10:35 發表
樂 姐係咪Y烂渣丢左支咪呢
你咁都諗得出???

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 10:35 AM 發表

樂 姐係咪发烂渣丢左支咪呢
要收地上面既音~

馮佩樂都几好架...........

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2006-12-2 11:34 PM 發表

要收地上面既音~
manhattanpotion妹子你都好熟行喎

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2006-12-2 23:34 發表
要收地上面既音~
謝謝 Man小姐相告!!!!

引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2006-12-2 11:34 PM 發表

要收地上面既音~
梗唔係啦… 係駁線上去個夾領咪度

引用:
原帖由 903id 於 2006-12-16 20:21 發表
梗唔係啦… 係駁線上去個夾領咪度
啊, 又學多樣!!!

引用:
  02UTC2006-12-02T10:35:41+00:00UTC12bUTCSat, 02 Dec 2006 10:35:41 +0000 3 10:35 AM
goodye41 ,

i don't think so!!

山茶花

有人话馮佩樂個嘴好似鸭嘴,睇落又有D似!!

joyce姐有個花名叫「大口樂」,but我覺得咁話人唔係咁好lor...

非常同意!睇得出非常搏殺。但在現在的無線以容貌取人下,恐怕前路艱辛. . .
引用:
原帖由 dlhuizai 於 2006-12-3 12:01 AM 發表
馮佩樂都几好架...........

新聞採訪過程---記者馮佩樂

thank you, she is quite good

謝謝 wmlo 大哥!!!

thx so much, this's so rare

了解 睇左先知新聞採訪成個過程係咁緊張  thz
馮佩樂勁

多谢wmlo  大哥

馮佩樂好勁呀........睇呢段片睇到好緊張...!

73 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。