推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

29 12
發新話題

[原創] 嚴打下的CP

嚴打下的CP

8月12日(星期四), 係難得的一日,因為老虎同班同事過馬交玩, 我叫佢跟同事玩多幾日佢唔肯,仲叫我星期五過馬交接佢同住多一晚....哎...所以星期四就係我唯一的獨身的日子...不過自問不是懂玩的人, 過下獨身日子都是好事。

所以決定上cp, 去之前去了x濤會一會舊相好,七點多就坐和諧上cp...大家都知道..和諧加左5蚊,要45蚊才到cp,八點多到達,感覺上火車站外好似好死寂, 大巴站旁的酒店車不多...兩個字在腦海湧現: 嚴打...

今次住的酒店是中元街匯m後的嘉x酒店,呢個場之前班長有介紹過,地點方便,而且價錢比匯m平一截,房費是150/160一晚,用電腦的話加18蚊,我就豪d...揀左間玩電腦的160房, 床真的很大, 設施也齊全,可以三個人一齊訓的...如果有女陪就真係好了...

不過...我又發揮了新仔的本色 -淆底...怕死...其實入黎酒店,已有一個阿姑問我要唔要女...我諗住睇定d先,跟住上qq...好多人話嚴打呀..哀悼呀......再望落街,街邊好冷清...哎...都係算,訓番個好夢,日頭去玩估計會安全d吧....

第二日, 起身食個早餐, 之後就上qq搵資料, 見輪街症就在隔離, 就打鑼咁問部長電話, 十二點多就打俾個邊的經理, 問有冇得玩,咁佢問我有幾個人, 幾時到...我話自己在隔離,十分鐘行到過去,佢就話可以上黎..行到去門口,問問d咨客..話去sn...佢竟然話sn已關門...我即刻話搵龍經理訂房的, 佢就叫我搭電梯上三樓, 估計應該係做緊熟客生意了。

上到三樓,都唔駛等房, 不過js都沒有穿制服了, 數量也應該足夠, 因為js們出出入入, 連我平時不多看js的,都看了三轉...質素也可以, 起碼沒有如美寶集團的....那麼多豬扒出現, 不過js的質素....是直接反映在價錢上的...

選了一位21歲,年青長髮的湖南姑娘...部長離開時我才問問價錢, 部長回覆是578...一口價的...啊....

過程都是莞式, 不詳述了, 技術都蠻可以,但做不足.......真懷念上年金朗那次的正宗莞式服務,哎這次很失禮, 我兩次都給js吹爆了...做完後, js是給回三百元小費的, 房費278, 要去前台付清...對我來說這次sn是偏貴的,這間場子不知道為什麼那麼多香港師兄喜歡玩...可能是交通方便吧...我應該沒有下一次了~~

之後匯美有一班車去澳門的(1555), 我就坐那班車...去澳門和老虎匯合...(竟然要坐三個多小時..辛苦呀)

結束了這cp之旅。

相關搜索目錄: 電腦 酒店

引用:
原帖由 sinnid 於 2010-8-17 09:52 發表
8月12日(星期四), 係難得的一日,因為老虎同班同事過馬交玩, 我叫佢跟同事玩多幾日佢唔肯,仲叫我星期五過馬交接佢同住多一晚....哎...所以星期四就係我唯一的獨身的日子...不過自問不是懂玩的人, 過下獨身日子都是好事 ...
the sna u visited is a famous SN.  quality is above par, and if you are a VIP customers, there are some girls who are at the higher end, reserved for VIP customers.

The 578 is the typical price for SN in CP . of course, you could get something cheaper somewhere but everything comes with a price.  

you could take a bus to shekou and then ferry to zuhai..   it would take a shorter time but of course, there are more transits that a newbie should not try...
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

覺得君仔女比較平均一定挑到,但女女服務得來又比較機械式,所以都無勿點去!

引用:
原帖由 sinnid 於 2010-8-17 09:52 發表
8月12日(星期四), 係難得的一日,因為老虎同班同事過馬交玩, 我叫佢跟同事玩多幾日佢唔肯,仲叫我星期五過馬交接佢同住多一晚....哎...所以星期四就係我唯一的獨身的日子...不過自問不是懂玩的人, 過下獨身日子都是好事 ...
仙兄. 點解一場去到個倉. 都唔搵條女陪你呀. 400過夜+100雞頭. 都唔駛578bo.
世界是平的. 所以依家去玩冇難度~~

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2010-8-17 13:59 發表

仙兄. 點解一場去到個倉. 都唔搵條女陪你呀. 400過夜+100雞頭. 都唔駛578bo.
班長...我未試過,有點怕,又有嚴打...所以白白虛渡了一個晚上了......

引用:
原帖由 hk2005 於 2010-8-17 11:37 發表
覺得君仔女比較平均一定挑到,但女女服務得來又比較機械式,所以都無勿點去!
今次去左,就當係見識一下了...下次我可能都不去了,因為....好似無咩feel.... 可能係你說的: 比較機械式吧...

引用:
師兄,呢個時候要玩得小心 d~~~
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-8-17 11:15 發表

the sna u visited is a famous SN.  quality is above par, and if you are a VIP customers, there are some girls who are at the higher end, reserved for VIP customers.

The 578 is the typical price ...
Yes.....girls are come with price!

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-8-17 16:43 發表

師兄,呢個時候要玩得小心 d~~~  
羅白師兄~~~~玩得小心啊~~~呵呵...你也是小心點~

引用:
原帖由 sinnid 於 2010-8-17 16:41 發表

班長...我未試過,有點怕,又有嚴打...所以白白虛渡了一個晚上了......
咁又難怪. 不過你可以選擇一Q之後叫女女走人. 咁樣風險低好多. 而且又平D.

世界是平的. 所以依家去玩冇難度~~

danger

thanks for your report ! You are a new guy ! Ignore those agents distribute business cards in the street due to most of them are tricky and dishonest ! If you follow them to store to find MM , they will not allow you leaving alone in case you do not pick up any MM !

A real truth report that reflect the existing situation at CP.   Night time is danger and no risk to take as those two to three star hotel.  you made the right choice !!

引用:
原帖由 pantylover 於 2010-8-21 13:16 發表
thanks for your report ! You are a new guy ! Ignore those agents distribute business cards in the street due to most of them are tricky and dishonest ! If you follow them to store to find MM , they wi ...
thanx your comment!

真係好鬼驚嚴打=.=俾人捉左都唔知點算好

引用:
原帖由 addchan 於 2010-8-26 15:03 發表
真係好鬼驚嚴打=.=俾人捉左都唔知點算好
師兄,唯有自求多福,小心防範啦~~

其實大家成日講嚴打, 我相信是事先張揚的行動. 因我問過幾間珠海 / 中山的sn 老總, 招乎得你就會無事, 但可能氣氛較緊張.

大家同唔同意? 請比d意見.

引用:
原帖由 rainelau 於 2010-8-30 13:07 發表
其實大家成日講嚴打, 我相信是事先張揚的行動. 因我問過幾間珠海 / 中山的sn 老總, 招乎得你就會無事, 但可能氣氛較緊張.

大家同唔同意? 請比d意見.
唔怕一萬,至怕萬一,樣衰衰真係俾人捉左的話,有假放你或可以當閒事,點同周邊d 人交代先大鑊
上面有想法,下面沒辦法!!

引用:
原帖由 hcco 於 2010-9-11 01:40 發表
昨日從CP回來,約下午三点扺埗,打电话找鸡头告知沒有租酒店,鸡头话有新女大波,有房冲涼加20,汇合鸡头同大波妹一齐,相&# ...
師兄識途老馬啊~~

相關搜索目錄: 酒店

your wife may be the best.

引用:
原帖由 ericch2001 於 2010-9-25 19:38 發表
而家上面個風點ka!!!! 好想知...
風繼續吹~~~~不忍遠離....
花花世界...五花八門...目不暇給...

回復 1# 的帖子

I was so concerned about Yan Da, however, one of my friends who just went to CP two weeks ago told me that KTV is business as usual, hope some of the bros can share some latest info.

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。