推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 搶先破處 出新版面的第一個報告

搶先破處 出新版面的第一個報告

ZeroSix 今次搶灘成功  替此版破處  出第一份破處報告  

地點     SC

號碼     X祿 ( 搵番個同自已個名有一半相同既 )

年齡     係呢個場算青春一族

外形     順眼

體態     輕盈   

過程     入門  招呼  剝衫  沖涼  穿袍  入廳  選號  入房  對白開始

對白     靚仔 咁耐唔見呀

靚女 而家見番多幾眼先

..........   

..........   .......... 哎~~~.......

............

.....拜拜..

下次見 !

滿意度     Part 1    7/10

Part 2    9/10    翻嘜之選 !

天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

點解新版面會知我既....精華..係既 !  幾時至有番架 ?
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-11 07:02 PM 發表
多謝報告!!!

我都應該試過她了!
   嘩 ! 講半半你就已經知拿 !

請各位想知 no. 既巴打留意,索料請要求信差大哥 PM !

信大哥,我都好想知,可否將 no. pm 給我呀 ?
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-12 02:54 AM 發表

你玩野咩? 唔通你講@^咩!    其實我都出過她的報告啦!  

仲有一位青春派技師仲未去試

我試左   佢....為你做足一佰分 !  
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-12 04:07 AM 發表

你都試左拿?

整份分享睇下得嘛?    
  因為時間關係  整成份就未得  但整住一句精華先喇   就係

我期望著有一佰零一分  到最後祇有九十九分
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

其實都唔錯   祇難為欠了果佰份之一  
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

上得去就梗係兩個都試勻啦   誰先誰後其實是緣份 多於個人選擇

在舊區我都有用獅佬呢個名   果陣無破處玩 少出聲
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

不如你下次就搵大家樂  睇下有冇多一分
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

引用:
原帖由 HJ2127+(ATR1) 於 2006-8-12 10:48 AM 發表
........打穩守。 
  打...搵手..
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

今午上過某場   人多要等   結果望了望走左   如果唔係咁而家可以出多一個報告~~~
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

我都好諒解佢地而家要....打穩守..既
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

下午瀝部 PC 去整後   再上某場昅昅  如果少人 又可有一個快樂下晝  
天上有靈  人間得祿
生於零陸  盡攬靈祿

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。