推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] 珠海市起孖07版

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-3-11 20:25 發表

Where and how much?
武漢百家酒店

1Q好似係兩舊

ON   
凌晨1點前六舊
凌晨1點後五舊

相關搜索目錄: 酒店
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

鄭和無敵渡假屋好似開始攪裝修兼大規模招工,遲o下o的房係豪華水晶房格局,不過我諗到時我都走o左咯,因為攪好晒要成兩個月,唔知佢會唔會乘機加房價呢?如果唔加都可以諗諗佢,因為俾囡囡已經要三舊.否則就去發掘新大陸好過咯

俾少少貼士啦

鄭和下xx, 去隔離渡假,住o係間無敵x景渡假屋

相關搜索目錄: 裝修 水晶
你對我好,我對你好

軍moon來主管發短信告知新推出台式星球大戰,我估又係玩波波,上次同兩個bros去俾佢trick完一o野,攪到之後唔湯唔水凌晨兩點要即去轉場再執一劑先目訓得著,期間去red knive 同拱bun又冇乜得揀,卒之最後去o左枝慾,條氣仲係有o的唔順要諗諗先,如果唔係尋晚已經去o左探軍情

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-15 09:06 發表
鄭和無敵渡假屋好似開始攪裝修兼大規模招工,遲o下o的房係豪華水晶房格局,不過我諗到時我都走o左咯,因為攪好晒要成兩個月,唔知佢會唔會乘機布鬼硭づ々w經要三舊.否則就去發掘新大陸好過咯

俾少少貼士啦

鄭 ...
唔怪得,上次去無贈劵送啦!

相關搜索目錄: 裝修 水晶

Brother Par3, which golf club u play golf most in ZH? any recommand?

相關搜索目錄: Golf

引用:
原帖由 69professor 於 2007-3-15 22:47 發表
Brother Par3, which golf club u play golf most in ZH? any recommand?
taylor made is what i use, in the past 7 yrs ever since i came back, i am just a driving range person
bowling becomes my favorite sport, talking about the one that i actually play
baseball (major league) is always my favorite sport to watch

相關搜索目錄: Driving Golf
你對我好,我對你好

我與軍營主管的聯絡短信

1612 什么叫台式星球大战:-)

1613 一种新的服务,在球上做的,昨天才推出的,很刺激的。

1806 想一个人来捧场试新东西但上次我朋友中途换人玩得不开心我没面子.今天没车要打的.真的想问清楚有没有身材好又不胖的或者新来培训的?再信你一次

1809 这次一定不会让你失望,有一个xxx很漂亮,还一个xx身材很好。

1810 她们在上钟吗?我可以等.没上钟大概二十分钟过来

1812 都没上钟,那我给你留一间四楼的房间,新服务只有四楼才够地方做。

1814 好的.顺便过来吃饭:-)

1815 那我在门口迎接你。

終於我又落o左搭,太可惜囡囡死都唔肯影相,表態後好難再快閃佢,bros如果去搵佢可唔可以幫手偷拍一張post上o黎?雖然佢話自己二十四才,但一o的都唔似中女,咪咪普普通通,絕對唔差,但賣點係溫柔聲甜,仲有最煞食o既一點係佢會令你有天王o既感覺,因為佢整體感覺真係好鬼正,尤其是o的頭髮放落o黎o個陣,高度又o岩feel,唔著高爭鞋1.60米,最簡單直接形容就係佢好鬼似熊黛林.囡囡新年返鄉下前o係珠渡返工,因為押金太貴費事再去,所以質素可見一班,真係再三懇請bros幫幫手偷拍一張相得唔得

!!*
湖南岳陽 24才
樣貌*********
身材*******
態度********
服務*******
感覺********

房費:¥198+¥2 (兩蚊費事找啦)
小費:¥200+¥50 (今次忍唔住俾多少少,因為冇理由要囡囡收o既小費同房費一樣)

你對我好,我對你好

¥198的韆鞦房

下次都係最平o個隻算啦,因為純粹貪得意睇o下佢星球大戰包o的乜

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

要趕船冇時間resize晒o的相,有機會再完成
你對我好,我對你好

差o的以為剪完頭髮即刻行霉運,因為第一劑集齊所有不良條件於一身
服務偷懶,三點式共一分鐘
假波仲要話好多男人見倒佢對咪咪即硬
扑o野睇電視
感覺像太平洋划艇
事後自己拎我包煙食....

好彩第二劑好好多
detail later

bros提議雖然我唔介意,但叫我都即管出返個名無謂我出錢出力,人o地出名,即管試試啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

致命誘惑,看到,個胸大,屁股圓

新o黎/新做o既定義同分別

尋日上o既兩個理論上都係新o黎我幫趁o個間場,但效果就好大分別啦.

一個係打假波o既太平洋老雀 軍營未掛牌(唔知都唔係損失)

一個係o岩o岩出o黎o既緊窄天真少女鞏俐對大雞包 *#

囡因為想詳盡報導,所以出o左資訊性資料先(bros仔細o的睇睇啦)尋日第二個囡囡一入o黎差o的想彈,彈o左就走寶咯,簡單形容佢個樣有o的似行姐,莫非大波真係有樣睇但化妝化到馬騮屎忽咁,真係嚇我一跳,不過唔知點解惻隱之心留低o左佢,終於換來物超所值o既感覺

相關搜索目錄: 化妝
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-19 17:05 發表
尋日上o既兩個理論上都係新o黎我幫趁o個間場,但效果就好大分別啦.

一個係打假波o既太平洋老雀 軍營未掛牌(唔知都唔係損失)

一個係o岩o岩出o黎o既緊窄天真少女鞏俐對大雞包 *#

囡因為想詳盡報導,所以出o左 ...
Brother par3, there are a brother here who's going to Tibet. He's calling for info regarding his happy trip.

http://forum.timway.com/f/thread-72187-1-4.html

Would you please lend him your hand?
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-19 05:53 發表
...假波仲要話好多男人見倒佢對咪咪即硬
係呀 ! 我隻中指硬到現在都未軟 八字波仲要墜。哎呀,隻中指又充血啦。

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-16 13:25 發表
下次都係最平o個隻算啦,因為純粹貪得意睇o下佢星球大戰包o的乜
Very good report. Where is this place?

引用:
原帖由 求其 於 2007-3-19 17:09 發表

Brother par3, there are a brother here who's going to Tibet. He's calling for info regarding his happy trip.

http://forum.timway.com/f/thread-72187-1-4.html

Would you please lend him  ...
i have contacted with bro Doer and ask him to pm bro megadeth already, we were there having some fun last yr when he visited, since my schedule has been altered a little bit, i may not leave for tibet (staying for another 6 months ) until early or mid april, but bro megadeth already left yesterday and he will probably stay there for several weeks, so he should be in lasa on early april, wondering how to play in singapore, i will go there for 2 days tmmr, anyway, since i am going with my family and never been there before, i guess i probably will end up playing psp in the hotel room instead fooling around
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-3-19 18:12 發表

Very good report. Where is this place?
軍營-->軍月雷
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-3-19 17:28 發表

係呀 ! 我隻中指硬到現在都未軟 八字波仲要墜。哎呀,隻中指又充血啦。
打假波的老雀我冇影呀,因為佢太精甩尾我驚奶o野,一入房就扮好奇睇我電話其實check我o的folder, 水床時見有皺紋知係假波已經涼o左一截所以已經冇mood去冒險

八字波係行姐o黎o架.雖然八,但好firm好彈手,冇計啦,前身係工廠妹出身o既農村囡囡,唔係好識保養o架啦.唔食煙唔出去high,一心為起屋背住工廠識o既男友出o黎搵快錢...似曾相識o既內容聽唔少,但如果你同佢傾偈,你會好似我咁feel倒佢冇講大話,尋日我係佢第四個客,我睇不出三個月就唔會再有尋晚o既感覺咯.所以我會走之前等佢鬆晒之前去幫補多佢幾次
你對我好,我對你好

又一段「行姐血淚史」,我每次聽見一定都要‘幫’佢地,應該係‘幫襯’佢地多幾次

失無神行姐返早班,唯有搵我之前心儀o既對象
因為影唔倒清楚o既相,唯有返屋企影短片

超級服務王( )
行姐同事
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-19 18:37 發表
軍營-->軍月雷
Still don't know where.

心有不甘,早班又去過,終於得償所願,剪走時間係有原因o既,希望bros明白我o既苦衷
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-23 18:26 發表
心有不甘,早班又去過,終於得償所願,剪走時間係有原因o既,希望bros明白我o既苦衷
Brother par3, 有無呢方面的料:
http://forum.timway.com/f/thread-75439-1-1.html
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

回復 #167 par3 的帖子

Bro Doer, you can contact me via email or pm, i'm already in tibet and having fun here hehe. Wish Bro par3 could join us, but his schedule is a bit tight lately.  Weather in lasa is fine, around 2c-16c and sunny everyday.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。