推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 珠海市起孖07版

引用:
原帖由 par3 於 2006-12-3 05:54 AM 發表
bro求其,想問聲係咪太耐冇post就會鎖o左唔可以再post新msg呀?可以的話想繼續update呢條link,如果唔得就用07版啦

http://forum.timway.com/f/viewth ... =page%3D&page=1

近排忙 ...
我們無鎖喎,唔知是否系統設置的呢?
你這報告搞到我而家馬上想過珠海睇睇添,不過而家是星期日,過去明天唔夠時間返黎,下次吧! 謝謝!

給你一個精華,以示鼓勵(實在是實至名歸的精華報告!)
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 peninsula 於 2006-12-3 04:30 PM 發表

Where is this?
試下離開拱北關口周邊, 去拱北其他地方及吉大.香洲等地睇睇吧, 珠海仲有很多sauna的哩!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 par3 於 2006-12-3 09:35 PM 發表

多謝晒,過完正月十五又要返西藏咯,一月又要去艱難大兩個禮拜,所以只可以快活幾個月
咁又可以寫個"艱難大雙飛"之類的報告了喎!

引用:
原帖由 par3 於 2006-12-3 09:35 PM 發表

多謝晒,過完正月十五又要返西藏咯,一月又要去艱難大兩個禮拜,所以只可以快活幾個月
咁又可以寫個"艱難大雙飛"之類的報告了喎!

引用:
原帖由 par3 於 2007-2-12 12:10 發表
in a hurry and rush to changsha before chinese new yr, the sauna ad looks good, but my schedule is packed, hard to have time to be alone
Wow, you should post individually for the info regarding Hui Nan la, as we lack of this source of information!

引用:
原帖由 par3 於 2007-2-13 18:21 發表

i think this is only a little bit info, so i just don't border lor, cuz i guess no matter what, it is not going to be qualified as a 起孖series, too rush to accomplish this feat
No need to build a caption as "Hu Nan 起孖", just build one containing the relevant info is OK!

引用:
原帖由 par3 於 2007-1-22 22:18 發表
仲有少少相,頭先太眼目訓
大富豪o個幾個留返最後啦

http://www.imagestation.com/picture/sraid220 ...
The girl with ORBEN on her clothing is a little bit old, but definitely my cup of tea!

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-19 17:05 發表
尋日上o既兩個理論上都係新o黎我幫趁o個間場,但效果就好大分別啦.

一個係打假波o既太平洋老雀 軍營未掛牌(唔知都唔係損失)

一個係o岩o岩出o黎o既緊窄天真少女鞏俐對大雞包 *#

囡因為想詳盡報導,所以出o左 ...
Brother par3, there are a brother here who's going to Tibet. He's calling for info regarding his happy trip.

http://forum.timway.com/f/thread-72187-1-4.html

Would you please lend him your hand?

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-23 18:26 發表
心有不甘,早班又去過,終於得償所願,剪走時間係有原因o既,希望bros明白我o既苦衷
Brother par3, 有無呢方面的料:
http://forum.timway.com/f/thread-75439-1-1.html

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。