推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

83 1234
發新話題

[檔案] 珠海市起孖07版

珠海市起孖07版

bro求其,想問聲係咪太耐冇post就會鎖o左唔可以再post新msg呀?可以的話想繼續update呢條link,如果唔得就用07版啦

http://forum.timway.com/f/viewth ... =page%3D&page=1

近排忙各樣o既o野,report欠奉,出幾張相先啦.
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

easy樓

怡sea樓,¥298全包,扮好知訂特別要求仲有間好正o既房,o個兩蚊都唔好意思找啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

敏感o既相唔敢upload去imagestation,因為俾佢ban我個account就慘啦,所以唯有縮細直接upload上呢度

玻璃沖涼房水床對正電視,真係全程由頭硬到尾.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

人在珠海,上馬會網上投注

馬會website有提去境外之人士bookmark,可能佢都知o係國內就咁輸入佢o既網址會被block.

已測試証實係得o既先post上o黎

人在珠海,上馬會網上投注

第一次玩四連環,到察覺隻10號發o左癲咁落飛已經補唔切飛

你對我好,我對你好

bro jimmyboy2102,

你都未目訓呀?定已經起o左身啦
其實依家超(支力),但驚住唔打鐵趁熱攪掂o的相又唔知拖到幾時
你對我好,我對你好

new gun安

唔係辛2安呀直譯兩個英文應該唔難知係邊間

以前o黎過覺得佢超靚,所有房過夜要加五條,今晚去o左兩間房,詳情唔report住啦,齋報價
你對我好,我對你好

¥488 全套加空飛o既VIP房

你對我好,我對你好

¥388 全套o既普通VIP房

張床好鬼頂癮,好似撐艇咁你郁佢又郁

囡囡張相慳時間cut頭見下半身算啦,因為真係好眼目訓
你對我好,我對你好

reports候數
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 觸礁 於 2006-12-3 20:00 發表
嘩....真係平靚正喎
298人仔,仲有空中飛人, D 房仲好似靚過金WICK 喎,
咁我又有新目標
師兄可否提供地址呢.....THANKS!!
多謝 ...
怡sea樓¥298冇空飛,new gun 安 ¥488先有,
呢種房唔多,要特別要求先有o架. 所以可能要彈房佢先會俾呢間你
地址在九州大道,東方sea moon隔離.

水床就係攤o係張按摩床沖涼,做埋body.

頭先睇返先發現之前去 new gun 只要¥338埋單,尋晚佢可能已經收埋我¥50過夜費,下次詐佢型先.不過new gun最唔好o既係食o野要另收錢,小家.

你對我好,我對你好

尋晚本來諗住搵街女或髮廊妹ON,去到見天地人間冇開,心諗可能有行動,所以回程途中去o左new gun,本來香river都有考慮,不過想去國會外睇睇,睇完又唔想再去拱北,怡sea樓又o岩o岩去過,橫掂之前o的相已經冇晒,所以去new gun影多次相.

第一間有空飛o既房收我¥488,我準備掉頭走,本來佢話照收¥388俾呢間房我唔做空飛,收尾又話同我換房,橫掂想影埋另外一種房,所以冇乜所謂.澳門回歸前後都係小心o的好,所以安全起見,近排都會0200後先出動.

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 求其 於 2006-12-3 13:51 發表

給你一個精華,以示鼓勵
多謝晒,過完正月十五又要返西藏咯,一月又要去艱難大兩個禮拜,所以只可以快活幾個月
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 求其 於 2006-12-3 23:58 發表

試下離開拱北關口周邊, 去拱北其他地方及吉大.香洲等地睇睇吧, 珠海仲有很多sauna的哩!
陰差陽錯,小弟硬係冇機會去金葉試試添,其哥有冇提議?拱北吉大以外,我要睇地圖
引用:
原帖由 求其 於 2006-12-4 00:00 發表

咁又可以寫個"艱難大雙飛"之類的報告了喎!
加幣太貴,出動唔抵,打算留返o的錢睇o下到時PS3如果唔係炒價就買返去煲兩個禮拜算咯,買Wii都得,因為佢好似有分日版美版game, PS3就冇
你對我好,我對你好

題外話:GP花絮

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 inksing 於 2006-12-4 19:01 發表

Ching D相好清wor我都拍過賽車,出黎都係mung lung一片
失敗o左無數張唔post出o黎o者
你對我好,我對你好

收倒,想去金葉o既原因純粹係因為冇去過,感覺好似儲唔齊成set玩具咁,除此之外冇乜其他原因

相關搜索目錄: 玩具
你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

小弟賽車期間活動範圍同空閒時間有限,多得各同事無私提供場內照片先可以集合不同角度o既相片,由於唔想扮係自己影晒邀功,所以借少少位打幾隻字以示謝意
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 xsam 於 2006-12-5 00:22 發表

想問條BG幾多號?唔該
想bros應承一件事在先,見倒佢千祈千祈唔好話o係forum睇過佢o的相,淨係話三哥介紹好唔好?因為以前曾經有人拎住我post上o黎o既相去搵主管話要o個個囡囡,之後我去到間場差o的俾佢dup咁滯,所以希望bros幫幫手,如果唔係自己以後只會獨食
你對我好,我對你好

怡海樓 )((
呢半個月係夜班

號碼已post,請自己搵
你對我好,我對你好

睇相都有唔少食得落

本來又係三心兩意,但心諗朝早約o左人o係關口等,費事去咁遠,一於的起心肝去金熱.當完成小弟其中一個目標,冇乜要求下睇相都有唔少食得落,一個以為淨係去一次o既場,睇o黎都要覆啅,相片速遞,report照舊候數,完事後問佢o地要相簿睇,早中晚三班成幾十個囡囡,因為佢o地趕收工,揭都未揭晒就收返,盡人事影o左o的,小弟揀o既巨胸020絕對值得一試,囡囡話對你好唔好主要係睇對你有冇feel,話三哥介紹啦,結果如何就要睇bros造化啦

唔好意思,唔係有心玩o野,o的相要縮細先post倒,依家趕住走,夜晚得閒即做

你對我好,我對你好

83 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。