推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 珠海市起孖07版

引用:
原帖由 xsam 於 2006-12-5 00:22 發表

想問條BG幾多號?唔該
想bros應承一件事在先,見倒佢千祈千祈唔好話o係forum睇過佢o的相,淨係話三哥介紹好唔好?因為以前曾經有人拎住我post上o黎o既相去搵主管話要o個個囡囡,之後我去到間場差o的俾佢dup咁滯,所以希望bros幫幫手,如果唔係自己以後只會獨食
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

回復 #51 par3 的帖子

這個當然冇問題啦. 一定守口如瓶.
日子過得真係快,銀子好快就冇晒

怡海樓 )((
呢半個月係夜班

號碼已post,請自己搵
你對我好,我對你好

睇相都有唔少食得落

本來又係三心兩意,但心諗朝早約o左人o係關口等,費事去咁遠,一於的起心肝去金熱.當完成小弟其中一個目標,冇乜要求下睇相都有唔少食得落,一個以為淨係去一次o既場,睇o黎都要覆啅,相片速遞,report照舊候數,完事後問佢o地要相簿睇,早中晚三班成幾十個囡囡,因為佢o地趕收工,揭都未揭晒就收返,盡人事影o左o的,小弟揀o既巨胸020絕對值得一試,囡囡話對你好唔好主要係睇對你有冇feel,話三哥介紹啦,結果如何就要睇bros造化啦

唔好意思,唔係有心玩o野,o的相要縮細先post倒,依家趕住走,夜晚得閒即做

你對我好,我對你好

題外話:遠征心震

前一排跟bros去心震走o左轉,去o左菲搵角同髮廊獵奇

我都唔知乜式物式推油幾錢,全套五舊落樓

你對我好,我對你好

金熱¥368全套

囡囡們完事後著住對高跟鞋走過o黎倒垃圾成日響,對門隻窗係單面玻璃出面睇唔倒入面就正啦

臨走前影o下其他房

旅行社價錢,參考o下

相關搜索目錄: 旅行社
你對我好,我對你好

藝術照

設置權限係希望過濾一下,因為資料比較明顯,望遊客們見諒

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

可唔可以幫幫手認証一下

頭先去擦老細鞋,老細醒o左兩支酒過我,小弟唔好酒,唔知呢隻酒值幾錢,想知大約價錢等我有個預算知應該回返幾錢禮,但眼見佢o既出生年份仲老過我,我估三四千一支唔知值唔值呢?

同埋想問聲軒尼斯普通同extra old XO分別係幾錢,拜托拜托
你對我好,我對你好

请问金熱在哪间酒店???????

相關搜索目錄: 酒店

Thankyou for your imformation
most mm quite professional
like macau,not same same as kam vick.....

i like # 20 and 26

引用:
原帖由 par3 於 2006-12-5 07:19 PM 發表
頭先去擦老細鞋,老細醒o左兩支酒過我,小弟唔好酒,唔知呢隻酒值幾錢,想知大約價錢等我有個預算知應該回返幾錢禮,但眼見佢o既出生年份仲老過我,我估三四千一支唔知值唔值呢?

http://www.imagestation.com/pict ...
some info here: http://www.vinarium-france-wine. ... _chateau_calon.html

but no price for it

相關搜索目錄: Wine

引用:
原帖由 megadeth 於 2006-12-6 10:30 發表
i like # 20 and 26
佢o地o既共通點係大家都o黎自吉林同大波,我諗bro係因為後者鐘意佢兩個
你對我好,我對你好

題外話:GP花絮

903夠光時影o的相真係OK

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

唔知做乜,後面o的相load唔倒出o黎,唯有出去抽根煙等睇歐冠,有時間再繼續

你對我好,我對你好

咁攪法,點settle down呀?

有時過時過節好想有個女朋友o係身邊,講緊係有計劃將來成家立室o個o的,但通常呢o的感覺過o左正日就冇,出車時本來諗住去池關睇睇近況,之後又心思思想去香river,但諗起其哥一席話
引用:
原帖由 求其 於 2006-12-3 23:58 發表

試下離開拱北關口周邊, 去拱北其他地方及吉大.香洲等地睇睇吧, 珠海仲有很多sauna的哩!
決定膽粗粗去遠o的,其實都唔係太遠,但都算新場,本來一直都好少彈,不過頭兩個令我覺得山長水遠(相對以前遠)一場o黎到,房費又唔係平,要成¥198,一於睇多轉,跟住又o黎一批五個,不過都冇乜留意,因為第二轉第一個已經吸引o左我大部份視線,結果又係五粒星,好鬼細個,好嗲,好cutie,個場有兩種囡囡,兩舊同三舊,問主任佢話三舊多兩項服務,望望天花板,明晒,但除o左空飛,唔知另一項服務係乜呢?不過按摩冇做後面,唔知點解,囡囡話淨係做眼同前面,囡囡係廣東人,所以唔識驚溝通唔倒.

有時真係好鬼矛盾,o係珠海留多o的成日遇上o的心儀囡囡,真係好鬼死難收心養性settle down

今日走o左去永利,o的房o既模式幾乎係全球統一咁滯,有機會post埋o的相出o黎

冇限制整張剪頭相,其他直接o既又要過濾一下
你對我好,我對你好

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

都係o個句,唔好話見過佢張相

如果唔係為佢好照顧佢點鐘,真係想收埋食,同佢講係三哥介紹啦

*(^

你對我好,我對你好

ding.不过我看不见!

這個在中國好遠啊~~~~~~~~~

detail report thanks a lot for HARD work

引用:
原帖由 par3 於 2006-12-8 06:22 AM 發表
有時過時過節好想有個女朋友o係身邊,講緊係有計劃將來成家立室o個o的,但通常呢o的感覺過o左正日就冇,出車時本來諗住去池關睇睇近況,之後又心思思想去香river,但諗起其哥一席話
Thanks for photos etc. Do you have the full report? What services did you choose and what was total cost including room fee?

引用:
原帖由 peninsula 於 2006-12-11 13:25 發表

Thanks for photos etc. Do you have the full report? What services did you choose and what was total cost including room fee?
busy busy, make it a short answer

198+200 is the total cost, as usual, i gave 囡囡 another 20 as tips.
你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。