推介:| 戶外活動用品與設備 | 遠足行山 | 釣魚 | 攀山 | 野戰 | 體育用品 | 武術 | 跆拳道 | 泰拳 | 空手道 |

發新話題

多哈亞運

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-5 08:49 AM 發表
由傅家俊同陳偉麒組成既香港男子雙人桌球隊, 尋日係8強賽事中, 對巴林既一場中, 要力戰到最後一場, 先以3-2既場數勝出•港隊係先以1-0領先, 然後被追和, 再以2-1領先, 再被追和至2-2, 要賽到最後一場先以總場數3- ...
坐亞望冠.......

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-3 08:56 PM 發表
http://www.doha-2006.com/gis/Spo ... RR.aspx?rscid=0-001
恭喜阿寶... 香港今屆亞運既第一金得主... & 純正港產運動員為港爭光!!!!
:giv ...
yeah..... 阿寶好野......

不過我偶像始終係松仔.......

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-5 09:23 AM 發表

yeah~~~
多謝xocatII靚靚特派記者阿露每日不停為我地更新....

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-5 09:33 AM 發表

靚仔咪哥... 你唔覺意透露左你既年齡秘密喇...
耶, 人家聽大我好多年既家姐講之嗎...

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-5 09:35 AM 發表

好想飛去睇佢地比賽... 我班frd 6號晚飛喇...好緊張..
睇咩野 ? 劍擊 ?

相關搜索目錄: 劍擊

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-5 02:14 PM 發表

去AIA搵佢啦!!....
傳聞佢每日放四點, 唔知真定假既呢 ?

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-5 02:42 PM 發表

人地講笑之麻...
都知你乖, 唔好斷咪哥後路嗎....

香 港 代 表 隊 在 昨 日 展 開 的 滑 浪 風 帆 賽 打 響 頭 炮 ! 港 隊 3 位 代 表 陳 敬 然 及 陳 慧 琪 在 男 、 女 子 米 氏 板 輕 量 級 獲 兩 場 第 1 , 排 在 首 位 , 而 何 智 豪 在 男 子 重 量 級 排 第 3 。

http://www.doha-2006.com/gis/Spo ... id=SAW03-SATNA0-1-X

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。