推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

請問仲有無人一直都有睇風雲

我好記得第一部既, 我仲專登去買套原稿大細既記念版, 雖然無字, 但係聶風大叫雲師兄果一幅, 真係好touch(係對照返正常版)

之後既天罪呀, 咩咩咩咩咩呀

真係睇見就..............

回復 #24 風中之神 的帖子

今期講

講絕心比人執走左,同埋藍武仲係奸既....

回復 #27 西門總二郎 的帖子

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-12-13 12:32 PM 發表
睇佢10幾年前既合訂本..仲正~~~
AGREE
好心無好報,世界無天理,我一定要做真小人,偽君子因住收尾個幾年。

回復 #28 風中之神 的帖子

引用:
原帖由 風中之神 於 2006-12-31 08:45 AM 發表
這期跟蹤神鋒兩兄弟的高手輕功絕頂,從時間點來看應該不是聶風,還有誰的輕功那麼神呢?
鬼虎??

Still reading 風雲

無睇黑豹好耐

Story is not that interesting for the last couple years.  Just like the other guys said, it becomes a habit.

回復 #33 alexkchoi 的帖子

竟然仲有人功力不下於風,雲&絕心

引用:
原帖由 kariyui 於 2007-1-15 11:31 AM 發表
竟然仲有人功力不下於風,雲&絕心
一定要啦! 如果唔係冇戲睇架!
不過而家都冇戲睇, 因為其他角色會冇戲做!事關佢地唔夠班同新角色開拖.

基本上係唔會再睇香港漫畫,
風雲十年前就無睇。
頂唔順。
都唔知個故仔講咩。
中華英雄最好睇!

撞琱絕薑悀l同天下一齊出,我一次過睇晒2本洁A的而且確天子嚗@情係跑贏天下,但論畫工就真係輸俾天下!今期小武同赤雪拉拉扯扯鱀art雖然婆媽,但畫工同分鏡就幾有電影感。

引用:
原帖由 ncnd 於 2006-12-11 21:38 發表
你唔支持佢 咪可以安樂死囉
搞到今時今日  都可以有得出 讀者有責
絕對贊成呀!!
都唔明,咩「情意結」呀?又要鬧又要買?
我係易風出場無耐就決定唔買天下!
故事差之餘,畫功退步!
係每期有一兩幅正構圖,其餘就求其交行貨!!
依家唔知變成點,不過都無興趣知!

風雲, 真係雞肋, 的故事亂晒大籠, 睇又唔係唔睇又唔係, 有的中華英雄後期feel, 明知唔好睇都要睇, 唉............馬sir 我想你真係close 左佢, 仲要靠的figure 去擺我地的錢, 現在復刻版中華英雄, 故事同畫功, 都靚過你本天下, 唉, 唯一天下夠細格.....馬sir

今期睇到我媽媽聲, 破軍找藍武作傳人, 離譜! 步天會故人, 老套, 馬仔仲記唔記得步天曾經入魔, 好似有個邪惡步天出來, 去咗邊?

實不相暪 ~~~ 我好耐冇 see la....
由 7 武器屠完龍 ... 唔 ... 風雲沉左落海底之後就冇睇 ....
now 仲好唔好睇架~~~

我好想知藍武點樣單手用殺破狼!

今期都好夾硬黎,想藍武恢複功力,就求其搵個藉口話練殺破狼就得。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。