推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

請問仲有無人一直都有睇風雲

睇佢10幾年前既合訂本..仲正~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-27 10:29 發表

是傻狗你(傻狗,我)自己承認文化低,我可沒說喔!
你文化太高啦....返屋企睇你既玉記啦.....仲要係租書睇喎~~~~
唔支持漫畫..唔買就咪忍睇....亦都唔好o係度吠
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-4-23 08:11 發表
今日睇咗電視見到風雲2開鏡,伊健嘅聶風同城城嘅步驚雲造型的確幾型,尤其是城城嘅步驚雲更加有D而家漫畫版新造型嘅元素添,感覺唔錯!而家我反而有興趣睇睇任達華嘅絕無神 ...
呢度<---- 唔知岩唔岩你要求
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-8-11 08:23 發表
前日返深圳行鵅A經過DVD舖發現有風雲動畫DVD買,但因為係老翻,所以我都唔係咁想買,但係行魖漼B醒起幾年前呢套動畫試版時(個名好似叫風急雲怒))短短十分鐘唔夠齔u片片段仲要係未配音鼣熊M賣成 $30 (年代太 ...
遲下借我睇唔該...我想連呢6蚊都唔比~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 吉祥如意 於 2008-8-12 10:12 發表

咁等不平兄睇完請師兄通知小弟,謝謝
可能要等好耐..
呢排我地都冇聚會.....好小見....係平時搭車同上次o係mk見到佳兄~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-8-13 02:17 發表

係~咩樹?

聚會既野有人出就即搞,4人成團~
搵人發起先有人出喎~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。