推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 美牧師倡燒人數簿

美牧師倡燒人數簿

大美帝爛鬼神棍挑撥離間
要燒阿拉數簿
小人看來
雷大雨小
宣傳過後目的巳達
黑仔阿頭做好做丑
借頭借路令草草收場
因你係爛佬不過世上有更爛的

好事吖
老米同全世界阿拉信徒過唔去
日防夜防回教徒有乜動靜
任你點超強都頂唔順跟幾億人為敵

唔明恐怖份子同回教同可蘭經有乜關係 ?
黑社會拜關二哥
唔咁封左關帝廟 ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-11 19:44 發表
黑社會拜關二哥
唔咁封左關帝廟 ?
兩者有個共通點
就係容不下異教徒
當然﹐基督徒始終文明 D
極端回教徒就野蠻得多

差佬都拜關二哥∼

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2010-9-11 21:03 發表

兩者有個共通點
就係容不下異教徒
當然﹐基督徒始終文明 D
極端回教徒就野蠻得多
小弟反對師兄的講法...
耶教同依斯蘭教,跟本就係同一個神..
只不過係兩兄弟爭權打交的事...
是不存在 ....這個字,

耶教徒文明 D 亦不見得...
依斯蘭教本義是愛好和平的...

用極端同正常的比拼,跟本就不公平..

耶教也有很多極端主義者..
好似....

耶和華見證人會,
大衛教派,
關懷基督徒,
耶穌基督末世聖徒原教旨教會,
天堂之門.......多不勝數!

就連歐洲天主教徒控制國家曾把伊斯蘭教和新教定為邪教,
並號召基督徒參加十字軍東征,進行了大規模的屠殺活動。
天主教徒和新教徒互相更是進行了三十年戰爭
造成成千上萬的耶教徒互相殘殺。無非是爭奪權力..

如師兄有時間的話....就多睇下本站的宗教與哲 學版...thx!

若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

精人出口,笨人出手。
出口嗰個講就大大聲,跟住收口又收手,呢班懵丙重白痴,就等我地嚟表演圖手撕可蘭經 。
撕個幾頁紙就表演完畢,重賴皮話呢度白宮門前不許生火。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-11 19:44 發表
黑社會拜關二哥
唔咁封左關帝廟 ?
唔好拖關二哥落水,
關二哥冇叫人拜佢,佢又冇寫「關帝經」。

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-9-12 13:54 發表
是不存在 異....這個字,

用極端同正常的比拼,跟本就 ...
AGREE 同 意 師 兄 既 講 法

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-9-12 13:54 發表

是不存在 異....這個字,

用極端同正常的比拼,跟本就 ...
自從 heman 教主修成正果人間蒸發後
在下極少去宗教版蒲     

猶太教、天主教、基督教、東正教、回教...基本上都係同源
但水火不相容現象並不少見
例如北愛爾蘭天主教同基督教徒
我話相對回教而言基督教文明少少唔係指自殺炸彈一類
好比話你父母係基督教
你大個仔識諗後可以做無神論又可以信佛教、天主教..
但如果你父母係回教徒
你一出世就自動成為回教徒﹐冇得你 say no !
你要脫離此教就係叛教
叛教嘅下場可大可小  
以前 60 minutes+ 播出過一單 case
一個中東移民澳洲家庭 - 全家順理成章都係回教徒
個女跟一個基督徒鬼仔相戀 
回教家庭當然唔會容許
條女就跟鬼仔私奔離家出走 
個回教徒老豆聘用職業殺手追殺自己個女 ....  
佢認為個女叛教﹐罪不容誅

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2010-9-13 18:58 發表 叛教嘅下場可大可小  
以前 60 minutes+ 播出過一單 case
一個中東移民澳洲家庭 - 全家順理成章都係回教徒
個女跟一個基督徒鬼仔相戀 
回教家庭當然唔會容許
條女就跟鬼仔私奔離家出走 
個回教徒老豆聘用職業殺手追殺自己個女 ....  
佢認為個女叛教﹐罪不容誅
呢類事件經常發生,只容許盲婚啞嫁,不准拍拖戀愛,結婚對象是父母安排,不得反對,反對者死路一條。
經常見到新聞aeresdrap「名譽殺人」,父子或兄弟操刀或故意放火殺死其親女兒姊妹,做老母嘅一係同謀一係做鵪鶉;
在西方國家居住的回教國移民婦女當街指罵衣著西化的同種女性,大罵她們露臂露頸穿短袖衣是妓女,更甚者當街打對方。
回教徒的野蠻行為多到數唔晒同嚇人!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 飛毛腿 於 2010-9-13 18:58 發表

自從 heman 教主修成正果人間蒸發後
在下極少去宗教版蒲     

猶太教、天主教、基督教、東正教、回教...基本上都係同源
但水火不相容現象並不少見
例如北愛爾蘭天主教同基督教徒
我話相對回教而言基督教 ...
早幾個月有個伊朗女詩人要離婚 ... 就俾老公做瓜左
而佢老公殺老婆只踎兩個月監
...

Kmy 忘了該女子是什麼名字

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。